Keep it rolling!

*Dagens Casualtips: Shorts och t-shirt!

*Badat nu här uppe för första gången iår. Fick med mig gråsälen  C och givetvis gjorde han kärringdoppet.
Var ganska behagligt, kring 18° i vattnet. Sköna känslan när pungkulorna letade sig upp till magsäcken för skydd.
Ingen Mitch Bucannon som sagt var. Dessa armar är bara till för fröken Bikini och inte till C aka wormhunter.

*Gårdagens fiske var smått bedrövlig. Inga större fångster (om man inte räknar antalet då) men C aka wormhunter kvitterade gäddfångsten. Dock dessa fångster gör inget då gäddorna åter sänks i vattnet.

*Funderar på att dra till skogs och fiska lite bäcköring. Gott är det minsann!

*Ursäktar mitt minimala bloggande men jag skall bättra mig.

*Morsans käk slår det mesta kan jag säga!

Äntligen "hemma"!

*Dagens Casualtips Gulsele style: Shorts och T-shirt med en passande myggmössa alternativt strupbyxor. Du kan helt enkelt klä dig hur du vill och du är ändå inte värst!

*Ö: Orsaken att jag inte skrev igår är pga att jag just nu befinner mig norr om nordpolen(Slå det du!), måste kuta med nollor och ettor till närmsta station för att kunna skicka några mess, slåss med isdinos och hajar stora som blåvalar. Yes jag är värst!

* Kom fram igår klockan 01:00, inte ens ett myggbett dom första tre minuterna. Något missnöjd faktiskt! I all missnöje går jag och lägger mig och hoppas på några sköna myggbett till morgondagen....

*Vaknar strax efter 11 och ute är det då drygt 27° i skuggan. Kommer inte undan värmen helt enkelt. Inte lätt att vara jag. Är man het så är man! Kollade till badvattnet utan att ha för avsikt att beträda badvattnet. Bara en teaser liksom. Ganska soft temp. Gissar på 18-20°. Funderar på att ta med mig C aka gråsälen ner till vattnet imorrn. Skall tilläggas att jag mycket hellre hade haft fröken Bikini med mig istället. Blir inga David Hasselhoff´s alterego Mitch Bucannon då inte. Drunknar han så gör han. Svävade iväg där lite. Tänker tillbaka då jag räddade den svårt skakade fröken Bikini Stora Delsjön´s kraftfulla underströmmer och meterhöga vågot.. Ahh vilka minnen;)

*Fisket då? Givetvis har vi fiskat. Då det alltid råder en rivalitet mellan C aka Öisaren och Mange så var tävlingen direkt igång. Mange visar sin prakt och efter 3-5 minuter glider första gäddan iland. En avund från C aka tarminnehållet kunde ses men självklart ödmjuk som jag är pikade jag inget alls. Efter den gäddan så var det stendött under en längre stund. Plötsligt så hugger det till igen och jag bärgar en skaplig Abborre (3 hg) och mitt leende var riktitat mot tarmfejset givetvis. Under några kortare perioder så drog jag borre på borre medans rövnyllet avundsjukt tittade på. Dock var det ingen size alls på dessa så dom åkte åter i sjön. Äntligen fick FF en fisk på kroken, en gädda knappt värt namnet och vi begav oss mot andra ställen som jag trodde kunde ge sköna napp. Ett kraftigt hugg och senare så fanns åter en gädda på min krok som bärgades och åter sattes i igen. Nu kom jag åter igen in i ett skönt flyt då strax efter en skön borre bärgades på drygt 6hg. Fortsätter att dra upp smått för att sedan hamna vid ett perfa ställe och C råkar få något liknande som mig (givetvis mindre), ödmjuk som jag är håvar jag in borren och råkar kasta min spinnare ganska nära där C hade fått sitt hugg. Pang Mange drar upp en lite större igen.
Fiskat idag med. Fått hur mycke aborre som helst men de har varit smått ofc. Dock har jag fått en som skulle kunna ha sparats för rökning men då brorsans hund stack så slängde jag den och letade efter jycken.

*Mange 2 Gäddor och 3 skapliga Abborrar, C 1 Gädda 1 Abborre. Mange rules, Mange krossar!

*C är en smygöisare!

30°

* Och en promenad till konsum för inhandling av 1 liter fil. Gick nog ner ett par kilo på den sträckan. Vad är det för fel på den här byn egentligen. Jävla Göteborg till att bli varmt!

*Dagens Casualtips lyder: Shorts och T-Shirt alternativt linne om man är lika biff som mig....

* Schysst bränna jag fått. A har tagit del av den. Fröken Bikini hjälpte mig att fixa den. Nu är det bara E (jeddna pivo tack) som skulle ha sett den. Då hade alla tre favvobrudarna kunnat se mig i all min prakt;) (Även om Bikini gillar draculafärgen)

*Taggat ner några kilon nu. Tackar A att hon har en sån förmåga att få mig att lugna ner mig.

*SEMESTER!

Sammanfattning följer..

* Fredagens orsak till masshysterin i världen beror följdaktningen av mitt plötsliga slut på bloggandet bara efter några rader. Flera lösa rykten spreds om att jag pissat på mina fans men detta kunde inte vara mer fel. Jag hjälpte en av dom vanliga döda genom att ha en eftermiddag med honom. Vi kollade på bil och bil köptes. STORT! Om man är allvarlig nu för en kort stund så tror jag bilförsäljaren trodde sig fått ett gaypar på halsen:D. Då han frågade om min åsikt  om vissa saker. När jag fick tillfället att proklamera Arnold´s fru så gjordes det självklart kraftfullt så inga sådana indicier föll in. Givetvis hade Arnold varit tiken i förhållandet om vi varit ett gaypar!:D

* Börjat bli en vana för folk som med ruskiga frisyrer, ett sargat nylle  och mer än uttjänta bilar ställer sig för att pissa vid mitt jobb. Dessa är inte alls ute efter någonting annat än att just pissa. Inte så att dom glor in i fönstren i jakt på pantburkar, blyertspennor, gem eller något annat värdefullt. Skönt att man kan lita på grabbarna!

* Badade igår som sagt. Var mycket härligt och om jag har en riktig flyt så får jag med mig samma fröken Bikini idag med. Ett mycket bra sällskap må ni tro!

* Jösses. Jag säger bara jösses. Säger till dom små liven att om det strular så ring bara. Kan (ödmjuk) jag hjälpa er så gör jag det. Strulade det? Ja! Ringde dom? Nej>:(. Vad skall man säga egentligen:P.

* Semestertider är riktigt skönt. Då bloggandet tar enormt på krafterna så kan vissa dagar under min semester bli lidande för detta. Jag lovar att efter semestern komma tillbaka starkare och roligare.

* Fick reda av H att jag visst var lik någon kändis. Eller det var hennes kompis hade sagt(den med nyllet gud glömde) det. Han hade tyckt sig känna igen mig som Mark Levengood. Vi tackar den med en applåd och avfyrar svaret genom att hälsa vidare att "grabben" (har man vänstra halvan rakad och högra sidan är långhårig så vet i fasen om man verkligen är grabb) du är inte helt olik Boy George.

* Tråkig lördagnatt kan bara tilläggas. Seg som satan var jag när natten var till ända.

*Tror H blev mäkta imponerad när hon fick reda på att jag faktiskt kunde löst problemet;)

* Pratade med fröken Bikini nyss. Hon hängde på. Hon frågade om hon fick ta med sig något fult och obskyrt med. Det gick bra. Klart man ställer upp liksom och rastar dom stackarn>:]

* Damnit. Morgonfjösen ligger lite och lurar. Kan bli lagom pinsamt om den bestämmer sig för att slå på stort på väg till badet:)

* Fasen C, du är sämst i världen!

* Veckans höns, format c:, syntax error, Janne Långben höh håh och allt värdelöst går till: C. Faan vad sur jag är på dig nu! Dags att du börjar ta lite ansvar nu för faan. Dags att sluta tänka med tarminnehållet och komma in i matchen nu! Får se om vi sticker upp nu. Känns bara bittert och bedrövligt just för tillfället. Tur att A och fröken Bikini räddade min dag.

*Förlåt om jag var sne mot dig i telefon X men jag var lite småsur för ovanstående.

BADA:>

*Tackar fröken bikini för att hon tog sig tid att besöka stranden med en gammal man som mig:) Och jag fick leka livräddare. Och även du min sköna:P. Stark som en oxe:)

*Pga tidsbrist så blev gårdagens blogg inte av den kvalliten som anstår en härskare. Det ser lika dystert ut idag. Men ack så trevligt jag haft det idag.

*Jag får sammanfatta dessa två dagar imorgon. Jag ber givetvis mina fans om ursäkt.

*Verkar som psyk har fattat vinken nu ivf. Två fyllor och inte ett sms eller samtal! Trots att hon är så snygg! Kanske bet att jag sa att jag var ful. Hur skulle hon anstå sig då menar jag:D

*Grattis A som blev av med sin trotjänare. Men hon har redan en ny så inga tårar spillda:)

Den stora...

*..frågan är om jag skall kidnappa A och låta henne känna känslan av Skänningemarknad?

*Dagens Casualtips är shorts och t-shirt!

*3 stycken som redan kollat min blogg. (01:13)STORT!

*Undrar hur mycket jag skrämt dom små liven idag>:]

*Jösses vad tyst datorn blev efter dammsugningen:>

*Jag var livsnjutare igår. Uteservering och varmt ute. GULD!

*Tjötröv!

Funderingar..

*Dagens Casualtips: Shorts och T-shirt!

*Några tankar flöt omkring igår i väntan på den sköna bruden. Det sägs att någonstans därute finns det någon som är likt mig, undrar ifall han har hår den lyckosten? Ifall han har samma härliga och vägvinnande stil som jag har. Ifall han är så säker som jag är. Dessa frågor utmynnar i ett svar. Om alla dessa frågor är besvarade med ett JA så är han en riktig lyckost! Nästan så jag blir avis på mitt andra jag men kommer snabbt i insikt att detta knappast är troligt då han inte finns med i några tidningar. Inte actionskådis eller ens högt uppsatt i någon styrelse eller statsmakt(Hybris igen)

*Fick brudhäng igår igen. Denna gång var det en grön papegoja. Bra mycke snällare än Mrs Dizz. Fast hon hade ju inte dessa sköna repliker som Mrs. D hade.

*3 timmar och 8 minuter. Lägg därtill en pissepaus. Helt klart nytt rekord och självklart ställer man upp gumman. Du är bäst det vet du!

*Träningsvärken gick från rå till fullkomligt brutal!

*Tvätt idag. Klart man bjuder grannskapet på show hur mage och bröst skall se ut. Det är dom värda...

*Spydoctor </3 Norman. Den kombon gick inte alls. Dock slutade allt lyckligt för min stackars slav här hemma. Jag dammsög den och smekte den lite. Nu är spydoc borta och den snurrar på så fint:)

*Fick MMS från A. Hon hade tillgång till poolen. Det är vad jag kallar fusk! Men det är du värd gumman:) Som du skrev så fattades enbart drinken att zippa på:).

*Jag vill bada! Några tips var man kan bada? Utelämna badkar och vattenpölar utan nu vill jag veta bra badställen!

*Bikini var är du?? Har jag skrämt dig eller är du så blyg inför min snygga mage?;)

*Ja då är det bara D eller G kvar. Vem fasen av er skrev med pseudonymen Alex? Stor humor var det ivf:D

*Ja då måste det vara D! Den till höger!

*Denna vansinnesvärme kräver en öl!

*Jepp så länge var det A:) Klart jag gör allt för att du skall må bättre gumman=)

*Arnold, jag är född redo! This is what we called pumps. For me it´s like coming!

1 timme och 6 minuter!

*Dagens casualtips: Short och T-shirt!

*En halvkväll på krogen, några urusla skämt och han hade hittat sin drömtjej. Ja vissa tar det där med kärlek vid första ögonkastet på största allvar medans andra inte ens kommer ihåg vem, var och hur dom träffats. Och nu är det terror på hög nivå för det. Diverse erbjudanden kastas ut till höger och vänster med sköna dissningar till följd. VÄRLDSKLASS!

*Fick ett samtal från C inatt.. Eller vänta nu. Vi börjar om. Jag måste ju presentera nyförvärvet bland Skänninges A-lagare samt psykiskt störda freaks. Ni har säkert en svag minnesbild hur en kille som spenderat de 25 första dagarna i sitt liv i Sverige för att sedan flytta till Australien. Inte? Då kommer en uppdatering. 34 år senare samt 90 talet domar till hans nackdel får han straffet att han utvisas från känguruland. LÄS. Detta rikspucko utvisas alltså till Sverige och blir placerad i vad som verkar vara Sveriges nya soptipp, Skänninge, efter att jag lämnade stället. Den mannen har en förkärlek till sin golfklubba som han satt en spik igenom(måste vara pga att han alltid glömmer peggarna hemma) samt har en kniv fastsatt i ryggen ala Mick Dundee style (That is not a knife, THIS is a knife). Uppträder allmänt aggresivt, lånar gärna saker från affärer och andra lösa människor utan en tanke att lämna tillbaka sakerna;).

* Dåså. Fick ett samtal från C inatt. Han pratar lite halvtyst, sömndrucken och lite exalterad. Nu går psykhuvet tillsammans med Samurajmannen utanför, kraftigt berusade med planer om hur dom skall skaffa mer brämpa. Kort efteråt syns samma grabbar med en flaska whisky i handen (finsmakare). Dessutom har dom bytt grejjer med varandra. Samurajmannen har en stor kniv och psykskallen har ett svärd. Tydligen har dom ouppklarade affärer som skall lösas och det får C att undra om han skall ringa Kling och Klang. Jag tycker att det låter som en ganska bra ide att informera polisen om detta då det torde vara av stort intresse för dom att skydda allmänheten mot dessa råbarkade rikspuckon.
C lägger på och det går några minuter och sedan ringer han åter upp. Polisen är påväg. Tydligen hade dessa två herrar tagit sig in eller åtminstone tagit sig till dörren där två av dom inte allt för lyckligt lottade bor. Dom två har problem med linor (inte tvättlinor eller intörnät heller). Hur som helst så får dom ta till flykten vilket tvingar dom att hoppa ut från fönstret från andra våningen. Allt detta sker när C snackar med polisen. Man skulle ju tro att detta borde tas på allvar från kommisarie skägg men så var icke fallet. 1 timme och 6 minuter senare så kommer polisen. Jag glömde fråga om dom kom med blåljus. Det hade varit humor. Behöver jag säga att grabbarna stålblad hann undan?

* I min jakt efter Arnoldalisering så körde jag ett tungt ryggpass idag. Avslutade passet med riktigt hårt så man höll på att kladda ner golvet med en härliga kaskad med vomit. Nu när jag vaknade har jag ont. Väldigt ont. Träningsverk ala grande men jävlar vad skönt det var:). Men det är det inte nu. Går omkring som om jag hade ett brännbollsrack uppstoppat i rektum.

*Snackar med en polare just i detta. Kan nog bli en härlig sammanställning. När min hjärna var trött så kändes det som att det jag sa hade mening. Fanns en röd tråd. Likt en fylla då när man sitter på lösningen på världens alla problem. Måste sammaställa och kontrollera om det verkligen var så visa råd jag gav henne=)

*Stort! Fick credd för min blogg av Usama bin Newcastle(Han skall få en bokstav men var tvungen). Han tyckte jag höll en hög nivå med skön humor. Fått flera groupiesmail (ren lögn) angående spökjakten. Spökjakten har tydligen gått hem till alla mina fans (Jag vore inget utan er, nej det är säkert, I LOVE U! thank u thank u, puh sånna tal orkar jag inte med) och dessutom min konversation med mitt psyk till ex lockade också till skratt. Underbart att höra. Fortsätt beröm mig. Det är jag värd!

*Jahopp. Jag fick just veta att min vän och fd kollega G pratade med mitt psykex på midsommar i mitt namn. Det kan ju förklara hennes utökade intresse för mig(Hon hade ju enbart ringt 20ggr dom andra gångerna hon var full). Med det vill jag tacka G på engelska. Fuck you very much! REVENGE!

*Mange goes Bullen!
Samtal med O på msn
(O) tjoho
(Mange) Hallå fyllekärring

(Mange) Är du bakis idag?

(O)hehe nejdå jag mår bara bra
(Mange) G lät lite tung igår. Hittade han hem sen elle? Eller hittade han inte hem?>:]
(O) Det var nog inga problem, han skulle ta en taxi från t-centralen när han hade 10 min att gå. Haha vad tror du om mig egentligen.
(Mange) Hehe att du vill ha G ofc. En biff ffs!
(avbrott för framspolning till dom visa oneliners)
(Mange) Vad är det som går fel då?
(O) nja det är väl snarare att jag vill att han skall höra av sig mer o vi snacka igår om o hitta på nått idag men jag vill inte vara den som hörav mig hela tiden.
(Mange) Men det är väl alltid en klassiker. Iofs brukar killar vara bra på att höra av sig i början men det tappar man snabbt.
(Mange) Vi är inte av naturen rent sociala via kopparledningar
(O) Näe men jag messa honom ett fyllesms inatt och då vill jag absolut inte bara den som hör av mig först idag.
(Mange) Haha fyllesms är ju bäst:D
(Mange) Hörde han inte av sig alls?
(O) Nope
(Mange) Sicken röv!
(O) mmm jag hatar o inte veta nånting och inte ha kontroll över vad som pågår
(Mange) Kontroll får man inte över någon. Möjligheten att styra någon finns där men den får man förtjäna och det kan bli tröttsamt. Jag tycker nog inte du skall ta det så allvarligt att han inte besvarar ditt sms. Dock kunde han ju skicka ett svar idag.
(Mange) Shit detta ser ju ut som att jag vet vad jag säger. Stor möjlighet att du fastnar i bloggen. Givetvis anonym gumman.
(O) nä jag menar inte kontroll över honom men o inte ha kontroll över vad som pågär känns som det är han som styr allt

(Mange) Mja men alltså känns det inte alltid så i början då?
(Mange) Det är alltid någon som har ledartröjjan. Du må ha haft den vid tidigare förhållanden men inte detta. Klart det känns konstigt.
(Mange) Men som sagt. Han är en röv som inte hör av sig idag

(O) mmmm om man ska hitta på nåt så tycker man ju ändå att man ska höras på förmiddagen

(Mange) Nej men det är väl lite tjusningen med ett förhållande? Det följer inga mallar om hur det skall gå till. Eftersom vi alla är olika individer. Alla kan ju inte vara så upphöjt cool som jag är:/

(Mange) Förmiddagen? Du vill bli väckt tidigt dagen efter en rejäl fylla?

(Mange) Det är fel på dig

(O) men kl är 15 nu typ vid 13 tänkte jag mer

(Mange) Hehe.. Ja. Ring han och skäll ut han. Säg att din kompis håller på att Arnoldilisera sig och passar han sig inte så är det klippt för han;)

Med en sådan punchline avslutar vi Mange goes psykolog!
Kom ihåg att hjärnan gick fortfarande på grobianmode då jag precis vaknat!

*Haha H hade fixat så nästa gubbe som hoppar in i bilen kommer få lyssna till "DEEEEET ÄR DÅÅÅÅÅÅ DET STOOOOOORA VEEEEMODET RULLLLAR IN!" Stort babeh stort!

*Se hit alla köpare med allt för tunga penninpungar. Nu har jag ett erbjudande som ni knappast kommer kunna hålla er ifrån. Äntligen har jag fått ihop en schysst samling sällsynt bananflugor som jag här och nu aktionerar ut till högstbjudande. Dom är väldigt sociala och lätttränade. Stamtavla finns och risken för inavel torde därför vara minimal. Därför vänder jag mig nu till er alla. Finns det en köpare så säljer jag direkt utan krusiduller. Dessa djur är en väldigt trevlig semestergäst och när du sedan tröttnat på dom så släpper du ut dom. Jag kan dyrt och heligt lova att det inte blir samma rabalder som när du gör samma sak med den inte riktigt lika populära sommarkatten. Jag har även en solkatt just idag att sälja. Bör tittas på när det är solljjus då den annars är blyg och i mörker direkt skygg och omöjlig att hitta. Dessa katter behöver du inte heller tömma lådan för(komigen A jag vet att du är sugen). Slå till..... Avd svammel

*Idag skulle man ju ha badat. Men vars är då bikinibruden? Borta;)

*Näe blir onyttigt käk idag. Tänk om jag har turen att stöta på henne igen. Mrs Dizz. Henne borde jag nog kunna få med mig ut till någon het badstrand;)
 
*Frågade H om hon ville känna på mitt lår. Det ville hon (stort!). Oh Jävlar var hennes kommentar. Det bör tilläggas att orsaken att hon kände på mig är för min omtalade kroppstemperatur:>. Jag är het!

*Dagens höns går till hitta.se som har ett foto på en gård mitt ute i ingenting men inte har på en av Sveriges mest förnämsta och äldsta städer(nåja by) Skänninge

*Träskmonsters!!!!! HERE I COME!


Arnold!

*Dagens causaltips: Short och T-shirt!

*Skulle ha städat igår. Det sket sig. Har börjat städningen idag. Krävs sina pauser. Man hittar mycke skräp och nu är jag då i det minsta rummet. Nässpray (tom givetvis) bäst före 20041008. Mina söndertrampade brillor. Tomma hårgeggaburkar. Jo näjm it. Funderar på att sälja till högst bjudande på tradera. Det är ju liksom Mangestuff. Borde ha ett stort värde redan nu när bloggen nästan är 1 månad gammal.

*Ljungskile - AIK 2-1? Alltså vad i helvete håller ni på med? Utan att tappa respekten för grabbarna i grönt men vad i helvete håller ni på med? Ni spelar mot ett lag var budget vida understiger ett normalt korplag och dessutom har magen att förlora! Nu har jag inte sett matchen men rapporterna från radio samt textbaserade liveuppdateringar så var inte detta heller något som kunde beskrivas som orättvist. Man kan ju undra på vad AIK har tränat på nu under uppehållet som var för deras psyke verkar ju helt braka ihop vid ledning. Först tappa onödiga poäng mot GA(I)S, sedan samma sak mot Heif och för att inte tala om mot Ljungskile. Detta är oacceptabelt och jag vill höra chefstränarens förklaring till varför dessa underpresterande gossar inte höjjer sig när det berömda tåget lämnar stationen. Antar att det blir någon briliant liknelse som att grabbarna syr med en avbruten nål, när det börjar blåsa så faller tyget i sär blablabla. Guldet är borta även om AIK vinner ALLA återstående matchen så kommer det inte att räcka. Skäms era jävla hundar!

*Min kamera på mobilen är fasen grym. Efter lite egofotning av min enorma bringa samt atletiska mage så kan jag bara säga att allt jag skrev just stämmer. Ser fasen biffig ut. Högsta betyg till kameran men sedan kan man ju ifrågasätta mitt ego som faktiskt fotar mig själv:D. Sedan kan jag väl säga att den kameran faktiskt ljög rätt bra oxå. Eller annars är det vinkeln:)

*Ja och då var det just det där med Arnold. Körde igång stenhårt imorse med en grym genomgång av mina vilande muskler. Jösses vad klen jag var. Smått pinsamt men det tyder ju att det verkligen behövs det jag sysslade med. Lyfta skrot. IT FEEL´S LIKE I´M COMING! Är mångt om mycket helt död i armarna nu men ingen träningsvärk än. Men var lugn den kommer. Svårt att räta ut armarna pga att musklerna enbart innehåller mjölksyra:D. UNDERBART! Kämpigt med träningen och framförallt efteråt då man måste äta. Tjena vad sugen man är på att trycka i sig mat när man är så illamående av utmattning:D

*Kärleken är blind sägs det men förhelvete Gina Lisa! Tysk fotomodell och tydligen tokblind! Säger inget annat än jösses!

*Måste köpa en skurborste helt enkelt för att få fram rätt lyster här hemma. Skithuset nästan färdigstädat nu! Stort! Jag är inne i ett flyt nu!

*Skrev en avvikelserapport på mig själv igår igen. Hur tror folk att man skall kunna hålla reda på tvättdagar när man ser min lägenhet. Borde få dispens på att aldrig göra något sådant befängt som att tvätta bilen:D

*Skithuset rent. Glömde att tillägga att resten av lägenheten ser ÄNNU värre ut nu bara för det!

Troll?

*Dagens klädtips: Shorts och t-shirt!

*Jag ville äta! Jag orkade inte laga mat!

*Beställde en pizza och satte mig snällt för att vänta när en dam knackar mig på ryggen och säger.... Ditt ärr i skallen är jävligt fult. Joh tack jag vet svarade jag men hon stod på sig:D. Det ser för jävligt ut bara så du vet. Tackade åter för informationen och att jag verkligen skulle betänka mig hur jag utsatte kunder framöver! Men hon fortsatte påpeka hur ful jag var med just det där ärret så jag var tvungen att käka på plats:D. Beställde in en öl och fortsatte vår konversation. Fick reda på att jag hade fula ögonbryn samt ett överbett. Hon frågade hur gammal jag trodde hon var och snäll som man är så sa jag 35(oki jag ljög, hon såg ut som ett troll). Då blev hon förbannad:D Hon ville minsann inte se ung ut. Oki då ser du ut som du är 60 bast sa jag då. Det passade sig inte heller:D. Efter diverse konversationer så frågade jag vad hon ville. Utan att avslöja allt för mycket så ville hon ha stock. Det fick hon inte! Va fasen tror kvinnan? Att jag efter diverse förklaringar om hur fel jag såg ut så skulle jag vara kärleksam? Haha höll på att glömma. Hon tyckte att jag skulle göra en hårtransplantation med:D Helt underbart:D. Konstigt att jag inte föll för den ärliga damen;)

*Sånna dissningar får man inte varje dag:D. Helt fantastiskt att man fick uppleva det!

*Varför släpper inte den där refrängen för? Nu börjar tom jag att tröttna på mig själv!

*Har städtävling med H. Ungdomlig motivation mot erfaren latmask. Kan bara sluta på ett sätt. Jag förlorar:D

*Har lagt disken i blöt. Där tog krafterna slut och jag var tvungen att ta en paus!

*Fasen riktigt huslig här. Har lagt upp en plan för hur den här kojan skall bli åtminstone bebolig. Fast som ni räknat ut så hinner jag inte det idag:). Det skjuter jag framför mig:D. Imorrn då jävlar!!!;)

Deeeeeet är då som det...........

*.......stora vemodet rullar in!!!!

*Jag skyddade så gott jag kunde men mot detta helvetesregn kunde jag bara se på hur du uppslukades av dess onskefulla regn. Jag kastades mellan hopp och förtvivlan men regnet vann. Jag gjorde mitt bästa men förlorade! Detta är något jag får leva med! Jag försökte men kunde inte skydda dig. Jag fallerade i det som skulle ha varit min triumf! Jag brast i det som skulle varit jag!

*Jag bär dig vart du vill!

*A hjälper mig med plan-B om så vore fallet. Hon gör det med glädje>:]. Hoppas jag slipper gå så långt bara. Jag tror att mitt tunga artilleri räcker nog så långt! Men detta kommer ni få reda på sinom tid. Än så länge har hon hållt käft. Kanske är det hennes nya yttre skönhet som gjort att hon icke saknar mig>:)

* H du gjorde en gammal man glad inatt:). Och dina vänner säger jag bara följande.. DET ÄR DÅ SOM DET STORA VEEEEMODET RULLAR IN. Jävla synthfrillah;)

*En kort sekund var det bara vi för att sedan kastas ut i det förkastliga regnet;)

*Haha du trodde verkligen att jag inte skulle bju? Din blick med två flaskor var mer än vad jag trodde:D Det var humor:D

*Btw synthare kan inte dricka öl:) Dom hade inte alls mitt tempo trots att jag bjöd! Men dom var sociala ändå!

*I can jive!!!!!!! Btw vad fasen betyder jive? Jag kan det tydligen enligt Jerkan!

*Ett mess från A!" Men shit vilken trög brud!! Du får nog ta till dom tunga pjäserna tror jag!!" Har jag sagt att jag älskar den bruden!? Hon vet vad jag vill och hon säger till mig hur jag skall agera! Hon säger att det är dags nu>:) Komigen nu hagga. Ge mig en en orsak att förinta dig!

*H på msn.
(H) hehe, när jag kom hem gjorde jag varma mackor
(H) Tog ut dem ur ugnen, la en att svalna på diskbänken
(H) fem timmar senare så vaknar jag i sängen fullt påklädd och undrar varför det luktar makrill:D
(Mange) HAHAHA

*Konstigt. Igår var en sådan natt som jag kunde dricka mängder utan att känna det men hur fasen kan jag då vara bakis? Inte jättebakis på något sätt men dock en smula av gnagande ångestkänsla(klassiker).

* Jag är impad över mig själv. Jag har skrivit det mesta från dagens inlägg på fyllan. Visst det är svammel men ändå. Jag har stavat någorlunda rätt, inga särskrivningar vad jag kan finna. Fått svar på vad Jive är(se kommentarer). Guld!

*Sweet. Jag skrev förrut att det regnade inatt. Alltså att bara säga att det regnade kan tyckas som obehagligt men nu för att inte underdriva det hela så kan jag göra en redogörelse. Min tröja är fortfarande blöt, min undertröjja är fortfarande blöt, mina byxor är blöta, mina strumpor fuktiga men kallingarna har torkat . Min plånbok är trött och mina pengar är blöta(tvättade cash?). Ett under eller kanske Hans verk däruppe är att mobiltelefonen funkar fortfarande(fasen jag som vill köpa en ny). Kort och gott. Det regnade Gothenburg-Hisingen-Arendal style fast in the city!

* Ta en stor skopa narcissism och blanda det med lika mycket hybris. Då får ni en skapelse som ser ut som mig, är som mig och heter som mig. Ni får en Mange helt enkelt:D

* Ja då var det dagens höns då. Vi tackar den vänliga människa som bestämde sig för att i skydd av regnet ta sig in i busskuren där en stor samling folk redan stod tända en cigarett. Mycket listigt och nej vi andra kände inte alls någon äcklig röklukt. Svin!

Spökjakten!

*Sticker iväg från punkt A 22:30 och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte var exalterad till max. Nu skulle det ske. Nu skulle jag gå en match mot mig själv. Kunde jag stå emot ett väsen som inte fanns för mina ögon? Som endast visat sig för Ö med en allt annat än skrämmande look(iofs så har jag sett mig själv på morgonen och blivit ordentligt rädd när brillorna suttit på plats). Vägen dit blev en vinnare då i bilen fanns en cd-skiva som innehöll inte mindre än mr Jerry Williams. Högsta volym och glädjen visste inga gränser när jag till toner av I can jive skrek detsamma. Entrar spökhuset strax före klockan 23:00, flexar lite med bröstmusklerna för att förklara för spöket att jag menar allvar. Dock så var jag pissnödig så för att verkligen visa spöket vem han hade att göra med så drog jag fram löken och släppte på trycket. Antar att spöket blev mer än imponerad av den synen.
Boken Arn, Spider-man, X-Men, en påse polly och en flaska Coca Cola placerades ut med stor vördnad. Sedan presenterar jag mig för spöket och förklarar att jag kommer sitta här under natten och han fick gärna göra mig sällskap men just nu måste jag ta en sväng och säkra upp stället. Innan jag gick ut på min runda så hällde jag ut en skopa polly´s på bordet och förklarade att om han ville något så kunde han texta med dessa.
Denna procedur gjorde varje tillfälle jag lämnade hyddan och det gjordes några gånger.
Efter säkring av området så återvände jag till mitt residens för att finna alla polly´s i en hög likt den jag lämnat. Något bitter och besviken försökte jag åter kommunicera genom att säga om du är här så knacka, bit eller gör vad fasen du vill men icke ett liv.
Klockan 23:41 ringer min telefon. Spöket säger jag tyst för mig själv. Det var väl inte helt fel heller men det var inte spöket jag hade tänkt mig. Det var mitt X. Inte det bra X:et utan den något mer av den labila sorten. Hon ville prata. Det ville inte jag så jag sa att jag jobbade och inte hade tid:D. Ruskigt stressigt hade jag det då man smällde i sig polly och zippade cola:>. Efter det korta samtalet så skyndade jag mig ut för att göra en yttre kontroll och hinna tillbaka till 12 slaget.
Kommer in igen 23:47 (yes en snabbis) och just innan den tidpunkten Ö hade fått sitt härliga knackade och det var jag mycket nöjd med. Pollyhögen var orörd men spänningen låg ändå på hög nivå. Klockan passerar 12 och inget händer. Börjar bli smått sne på den där tomten som sägs störa mina vänner med knackningarna. Förklarar att nu får du skärpa dig och ge dig till känna(finns det en mic där inne med recording så tror dom nog att jag är sinnesslö men jag ville verkligen ha kontakt). Samma procedur samma sak. Ingenting. Min pollyhög ligger lika säker som jag lämnat den. Han kunde väl åtminstone ha kastat ner en polly på golvet men icke! Den tjänsten ville han inte bju på!
Men så händer det! Klockan är strax efter klockan 3 och jag hör ett härligt muller. Men så morbid är jag inte så att jag skulle kunna sätta mig och skita tillsammans med ett spöke. Även jag har mina begränsningar så det fick vänta till jag kom hem:D Vad trodde ni? Att spöket skulle kommit att ge sig till känna? Mouahaha icke.
Avslutade natten med Jerry W och ingasandes till punkt A igen skrikandes: Det är då som det stora vemodet rullar in!
Och från havet blåser en isande, gråkall vind!

Epilog: Var det mina bröstmuskler som ställde till det för spöket eller var det månne att jag hivade fram löken eller kan det tom varit lukten från densamma som skrämde bort spöket. Hurvida dess veka psyke klarade av en natt med mig återstår att se. Kommer denna gestalt att någonsin visa sig åter efter fått en sådan kraftmätning som denna? Med en värme som jag besitter så förstår jag att spöket icke ville ta en batalj men jag skall ge den fler försök att ta mig, skrämma mig eller bita mig. Det vill säga om jag får chansen. Men för nu. Mange 1, spöke 0.

*A tycker jag skall ge fasen i och svara när träskmonstret ringer. Nej säger jag då är det bättre att ta det som jag har förfogat. Dizzen Mange style! Och när hon är nykter. Det biter hårdare>:]

*Det är dags nu. Det är dags att släppa tyglarna nu. Dags att förklara för den oförstående att detta är oacceptabelt. En kontakt mellan oss är fullständigt oacceptabelt. Det är en kontakt mellan kontroll och inkompetens. Dags att förklara att ett lejon knappast skulle ha ett förhållande med ett marsvin och med detta tycker jag synd om marsvinet att jämföras med dig! På samma sätt som att Zorro eller Dizzy skulle låta någon obehörig komma nära X eller att en apjävel skulle kunna spela för gnaget. Det är helt enkelt dags för en på mitt språk en dödande replik>:]. By the power of Mange obey me and leave me alone! Detta skall nästan bli en lycklig stund denna gång!:D En kort stund tillbaka till det jag var för 6 månader sedan. En person som sökte olycka och vrede. Men detta är sista gången för att sedan aldrig mer återvända!Det är dags nu. Avsluta skiten nu. Efter denna dizz lär hon inte höra av sig igen>:). Kan se er alla undra vad faan han snackar om nu men det är inte så illa som det låter:>.  Jag bara tänker ut en plan för att dizza ett X som verkligen inte fattar vad nej är, som inte fattar vad fasen jag menar när jag säger att hon inte känner mig. Dags för en presentation av mig!>:). Om inte det funkar så tar jag till plan-B:D.

*Ja för att inte skapa förvirring så är det "Dra åt helvete Mange Style" jag menar däruppe:)

*Jag hoppas jag gjorde D lite glad ivf med min redogörelse!

*Drama queen. Varför skall jag bli så melodramisk(funkar det ordet Ö? Instrumenten hör jag långt borta) så fort jag börjar närma mig komastadiet? Räcker väl med Back off bitch. Men för att håna mig likt Arnold gjorde med sina "små" lår (köpte korta shorts för att visa sina små lår sedan gick han på stan för att efter detta ta ett 2 timmar långt killerpass för att bygga på dessa lår)(Är man Arnold så är man)(Slut på inom parentes nu)(Jag lovar)(tror ni mig inte)(skit i det då) så får det stå kvar till allas nöje och till mitt förtret.

*Nöjd med hur sammanfattningen av natten blev. När man dessutom får chefen att skratta så är det världsklass ofc. Men iofs så förväntade jag mig inget annat. Det är världsklass när jag skriver något!

*Hahah snackar med C. Några sköna rader att slänga upp bara för det. Vi snackar om mitt psyk till X
(C)jag tycker det e sick, ere slut så ere, fuck u lixom
(Mange) Men det har ju inte gått så lång tid lixom. Bara sju år. Klart det svider fortfarande
(C) särskilt med instabilt psykfall som e tokful o HAR BARN
(C) Hahhahahha ja
(Mange) :D
Ironi funkar inte alltid på bloggar men för att klargöra en sak så skall det vara ett semikolonsmile på min första Mangerad

*Jag tar alla gånger detta på allvar dude. Finns han där så vill jag ha ett snack med han. Tydligen så funkade inte min Pollyexorcism men skam den som ger sig!

*Gillade verkligen detaljen med hur du ville kommunicera med hjälp av Pollys... Haha, det är ju för fasen långfilmsmaterial!!! Det där är fasen världsklass på den linen och det stämmer. Den raden skall inte bara stå i kommentarer utan den skall lyftas fram i något som kommer bli den nya bibeln! Manges blogg ÄR den nya flugan och ni lyckliga läsare har den med er. Fäll en tår att just ni hittat hit! OBS Hybris!

*Funderar på att kläcka den första. Fasen jag gör det så får vi se vad som händer! Jösses vad gott det är med denna gudabenådade dryck. Risken för svammel inom en snar framtid beror på dålig lina (inte det vita pulvret nu alltså utan min uppfinning INTÖÖÖÖRNÄÄÄT!) och inte alls pga att jag dricker sköna drycker;)

*Nu kommer en mastodont.
(Mange) Vad ville du igår?
(Mange) Törs du bara snacka med mig när du är full?
(psyk) Sorry
(psyk) Jag ska jue inte ha nån telefon i närheten när jag dricker....
(psyk) du kanske ska stänga av ringsignalen i kväll?  *skratt* (Avbryter kort.. Vem faan skriver *skratt* längre?)
(psyk) näh, men ärligt... Flåt
(Mange) Men alltså vad vill du då?

(psyk) måste man VILJA nåt?

(psyk) i kväll vill jag bli full, så mycke vet jag    (oh no!)

(Mange) Ja ringer man nån mitt i natten så bör man ha ett ärende

(psyk) nä, men oki, jag ska radera ditt nummer

(Mange) Ja men det låter bra. Men jag gillar inte att du ringer till mig. Kom till sak nångång!

(psyk) Jag SAKNAR dej

(Mange) Jag saknar inte dig! Jag är ledsen men om du tror att det skall bli oss igen så tror du fel!

(Mange) Jag vill inte vara elak men så är det. Jag kommer aldrig att falla för dig så är det bara.

(psyk) jag har inte svårt att hitta annat...

(Mange) Nej och jag hoppas du gör det
(psyk) hygglo asså

(Mange) Vadå?

(psyk) du skulle bara veta hur snygg jag är nu  HAHA
(Mange) Fjah grattis då. Jag har aldrig brytt mig om utseende förr så varför skulle mina känslor för dig ändras bara för att du är så snygg?

(Mange) Jag är skitful nu
(psyk) fan va dum du är

(psyk) men jag har faktiskt blivit en riktig pudding
(Mange) aja jag tror dig. Men jag skiter i hur du ser ut. Du får vara hur snygg du vill. Jag är inte intresserad av dig. Ju mer du tjatar desto fulare blir du i mina ögon.

(Mange) Utseende för mig spelar ingen roll
(psyk) *skratt* men du skulle bara veta vikket självförtroende jag har fått.... Blir uppraggad av allt UNDER 25 (WTF FFS *skratt* igen!)

(psyk) äh, ska inte reta dej mer

(psyk) min älskarinna kommer snart <--- det är var det mest intressanta! Lesbosex skall alltid respekteras!

(Mange) Alltså om du tror jag bryr mig om du blir uppraggad George Bush eller David Beckham så tror du fel. Glad att du har träffat rätt i ditt nylle men ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte speciellt mycket om det. Grattis som sagt var

(psyk) puss på´re och ha det så najs

(Mange) Ja ha det så bra. Ge faan i o ring nu!

Inte så ondskefullt som jag hade planerat men kan man undvika krig så skall man göra det. Ringer hon inatt då jävlar är det dags för de tunga pjäserna! Vill inte knäcka flickstackarn men fortsätter hon ger hon mig inget val!


*Du har ingen rätt att kalla dig A så därför censurerade jag bort ditt mess!
 
*Mycke rapakalja idag men så är det ibland. Ibland är dagen en stor röra och så är det i detta fall!

*Tysk bajsporr! Men fy H det är ju äckligt ju!

*Vart skall jag ikväll? Vart skall jag hamna nu? Örgryte? Sommen? Skänninge? Ingen vet. Kanske i famnen hos H?>:}

*Jag blir beordrad att uppdatera min blogg men vad skall jag skriva när jag inget har att rapportera?

*Jag blir nästintill uppraggad nu;) Hon vill ha med mig. Måste vara rumpan som gjorde sitt. Eller var det kanske magen. :> Klart man ställer upp;)


We own (nåja) the night!

*En klart överskattad film. Finner inte alls storheten i den rullen. Långsamt tempo, dålig story. Stryk det där. Usel story. Det fanns inget i filmen som lockade till intresse alls. Nej den är jag besviken på. A höll med, var nästan sleepmode på den rullen.

*Kommer hem till A med två konsumkassar med nödvändig föda. Chips, ostbågar, lösgodis, cola och fanta mango. Så allt var ju fixat för en superkväll framför rutan. Nu är jag mätt, äcklad och sur över urusel videoentertainment (dvd doh).

*Pinglan och Pärlan. Två "katter" med sköna personligheter. Givetvis så var det attack på benet när jag kom. Skulle Pinglan ha en lök mellan benen hade den lätt gökat mitt ben. Nu blev det bara lite "humping". När hon tillfredställt sig själv mot mitt ben>:( så gick hon på mina dojjor igen. Måste känna kicken av tåbira. Hon är som dom där inte alltför lyckligt lottade personerna som står och köar till den gröna kyrkan på morgonen för att snabbt hämta ett par 7,2:or.
Pärlan då? Joh filmen började och nästan genast skulle hon behandla min flint. Den skall växa än mer tyckte hon och började slicka. Och slicka. Och slicka. Grejjen med en katt är att deras tunga är inte slät och skön utan snarare som ett grovt sandpapper eller rasp. A körde fingertricket och Pärlan antog fighten och började jabba. En jämn match som A tillslut vann på poäng men Pärlan tog sista ordet ändå och riktigt bosade in huvud och rygg i min nacke. Det var iofs mysigt men så typiskt djur. Skall ha sista ordet:D

*Även katterna tyckte nog att filmen var sådär för efter en kort stund så snarkade Pinglan medans Pärlan stötte med andningen. Bättre underhållning än rullen.:D

*Hår var det ja. Så många produkter. Ja den här är till/för hårklyvning och den här är till lockar och denna är vitaminer. Den här gör håret glansigare och den här så att den håller ihop. Jösses i slutändan luktade det gott ivf. Hade en kraftig mustash under delar av filmen. Återigen tur att A är så snäll att hon lånar ut sitt hår:D Får gå med i anonyma hårluktarjunkies:)

*Promenaden uteblev. Jag är så mätt att jag mår illa.

*Mindre än ett dygn kvar till den stora spökjakten. Nu skall demonen ut! Att skrämma stackars menlösa Ö (som vet vart Nisses videorum är) samt spela grammofonskivor för K. Nej sådant tolerar icke jag. Kommer bli en härlig monolog ikväll. Frid vare med dig spöke men om du tror att du kommer undan med att skrämma mina stackars arma kollegor med så klena psyken så tror du fel. Här har du en jägare med ett psyke av stål och en läderlapp i bältet. Efter utdrivningen kommer parader att hållas i mitt namn och det kommer berättas historier den ena värre än den andra om hur spökutdrivaren och mastodonten Mange i en kamp mellan liv och död kastade ut det flintskalliga och något under medellängd spöket från Kajutan. (Okey det stack iväg lite nu kanske men jag tar alla tillfällen i akt att håna min vän och kollega Ö) Hyrbris någon?

*Undrar ifall D uppfattade min helt sinnessjuka humor med klippet angående den gråtande grabben:) Det kommer han få veta annars muntligt:D

*Hittade en stenhård bild på mig och efter lite Picasso så är den äntligen uploadad. Ändringarna är så profsigt gjorda att dom inte ens för ett tränat öga på något sätt skulle kunna bli upptäckta! Är man bäst så får man stå ut med sådant;)

*Räknar med att tillhandaha denna bil ikväll. Inte nödvändigt då min karisma borde skrämma slag på den lille mannen!

*Var förbi kyrkan nyss. Framför mig i kön var en av dom jag beskrev tidigare. Vinterjackan avslöjade honom:>. 2 stycken Björnebrygg extra stron 7,2%. Hur fasen kan man dricka sån smörja och hur fasen kan den kallas pilsner. Starkt att kunna dricka sånt bränsle utan att få tarmvred. STORT!

*Köpt en blå påse Polly och en Coca Cola. Nu skall man bara skaffa sig en menlös attityd med sedan är jag Ö upp i dagen. Dock skiljer sig hans höbal till hår ganska kraftigt mot min landningsbana. Men peppar upp mig nu;)

*Khari såld! Detta måste ses som ett positivt inslag. Inte sedan Pontus Kåmark och Svante Samuellsons tid har jag sett en mer lojjare spelare i den svartgula dressen. En kille som drar in stora pengar och tackar genom att vandra runt på mittplan och ibland skicka iväg någon luftpastej som går nära på i omlopp runt jorden. Du är säkert en bra spelare Khari men du har då inte bevisat det för mig. Jag har inte sett på maken till en så oinspirerad spelare. Tack för att du lämnade och du är inte välkommen tillbaka!

*Ö: notera ironin! Här hyllas inte många andra än mig;) Du är givetvis inte menlös. Peppar bara upp mig själv:)

*En av mina bröder ringde just. Snackade med han senast på min födelsedag. 24 mars. Börjar nästan bli lite tjatigt;)

*Nu är det dag!

Hohoho.

*Min boss har en boss som också har en boss. Och den bossen är? Japp ni har helt rätt. Det är mig alla snackar om. Alla som är något känner till denna blogg. Likt intöööörnäts VIP room. Chef onemountain som han så snällt skrev i kommentaren längre ner (funderar på om han skall få en bokstav) försöker vara lite mer än vad han är när han skriver inlägget. Sanningen är att han i all prakt likt en japansk samurai kom kastandes på knäna och grät. Givetvis bad han om ursäkt och vis och förstående men framförallt förlåtande så övervägde jag detta. Ödmjuk diktator som jag är valde jag att fria istället för att fälla och varför jo det kommer ni få veta nu......

*----för idag är det mitt 22:a inlägg någonsin och detta kommer få följder. Vi kommer lotta ut Mange frisyrer, Mange nyllen samt idag kommer jag göra vissa roliga saker så som tvättstuga och kanske kanske till och med städa. Det sista är mindre troligt då det knappast anstår en sådan livsnjutare som mig att förnedras till detta.

*Första inlägget är kanske lite överdrivet men D har faktiskt varit inne och läst min blogg. Mycket snyggt gjort dessutom skriva inlägg. Där kommer mitt sköna budskap. Jag bestämmer! Min censurering! Mina ord! Min elajta och perfekta värld(vilken jag förövrigt är ganska ensam i)!

*Hyllas bör den som hyllas skall och det torde väl vara jag då? Givetvis är det så men det är inte mig jag syftar på denna gång. Även om jag är präktigt försenad så måste jag ju ändå ge mitt X en skön hyllning för hennes löneförhöjning. Kul när det går bra för folk! Faktiskt jättekul!

*Mycke svammel just nu men vaknade precis! Kommer roliga sköna inlägg senare efter lasset med tvätt!

*Stort! Stött just på en härlig kille. 14:00 och han var redan bra i gasen. Klart man skall utnyttja semester till fullo. LIVSNJUTARE!

*Tvättstugan. Träffar min granne. En pinsam tystnad inträffar. Försöker använda min uttröttade hjärna men plötsligt tar hon till orda (puh). Jag trodde du hade flyttat. Nej jag bor kvar men X har flyttat men jag är ju nattmänniska så mig ser du inte så ofta:). En vampyr=). Efter lite söndagssnack så avslutar jag enkelt med att nu får du ha en grym dag för nu måste jag äta frukost. Hon kollade med stora ögon på mig och skrattade:)

*Jösses jag fattar inte hur en människa kan prata så fort och osammanhängande utan att ha varit med om en trafikolycka eller något som gjort att man har fått en chock. Jag har en kollega som är sådan. Hon pratar i 110 knyck och man fattar inte vad människan vill. Igår var jag tvungen att säga till henne att vara tyst. Frågade henne om hon var stressad men det var hon inte. Då frågade jag varför hon inte pratade lugnare och framförallt avslutade meningen innan hon startade på den nya. Hon var helt oförstålig till vad jag menade så därför förklarade jag för henne vad hon sagt till mig. Kanjaglånaenfickla.Viharenmendenärliksomsönderplo.Alltsådenfinnsdärmeninga
batterierochdåfun.Kanjaglånatoan(En hel mening).JagharringtY17ggrmenhonsvararinte. Nej jag är inte stressad säger hon då. Nej men varför avslutar du inte meningarna för då? Jag fattar inte vad du säger när du pratar sådär. Du gör mig stressad! Efter lite munhugg så lugnade hon faktiskt ner sig. Och pratade någorlunda (nåja) långsamt.

*Ö hade blivit förflyttad från spökhuset till världens ände. Han glömde dessutom stänga av lyset så det dödade bilen totalt. Fick hjälp att få igång den men ack så illa den gick. Provade den imorse då den stått och laddat upp sig lite(trodde jag). Körde 20 meter sen slog jag på helljuset och då la servon av:D. Stor humor. Fortsatte med mitt expriment och blinkade med helljuset och då funkade den någorlunda fint. Testade då att ha helljuset på samt använda blinkers. Då tändes alla lampor i bilen samt stereon satte igång. VÄRLDSKLASS!! En sann sluskbil!

*J gick på semester nu. Han var nöjd....Den jäveln! Drygt 4 veckors dimma för grabben nu. Han lär vara trött när han kommer tillbaka!

*Angående spöket. Finns det ett spöke där så skall det ut såvida han/hon/det kan visa upp ett giltigt id som inte är spärrat. Jag skall alla gånger kontrollera om tinget som finns därinne verkligen har tillåtelse att bevista sig på en sådan plats. Sedan kommer jag även påtala  han(jag väljer att kalla det han då det oftast är vi som ställer till det) om hans urusla smak. Vara därute där det 364 dagar om året blåser och resten av timmarna får en känsla av vindstillhet men icke det är bara så att vinden vänder och då har man likom en sådan känsla i kroppen. Dessutom har han valt det äldsta huset med sämst möjlighet för att finna sig till ro. Det är inte speciellt vackert dessutom får han stå ut med en generator som kör igång lite då och då. Snacka om dålig tajming att välja just det huset. Förstår att han är kvar där och varnar oss. Orsaken till knackningarna är att han vill varna oss alla för att stanna därinne. Där har vi det!

*Nu slog hon till igen genom att rent spontant enbart säga "Hmzi". Slutar aldrig att förvånas av denna klena människa. Snart blir det dizz Mange style! Inte för att jag vill det utan för situationen kräver det!

*Tvättstuga klar. Som väntat ser fortfarande lägenheten ut som en knarkarkvart men det är en ny dag imorgon. Nya tag nytt mod och ny kraft! Imorgon sker det! Imorgon kommer lägenheten skina och vara så fräsch som det anstår en härskare som mig.

*Mycket bra. A hörde just av sig. Slipper man vara ensam ikväll=) men nu är det bara till att bestämma vad man skall göra:) Förslagen ligger på följande vis. Ut på stan och ta en öl eller två och snacka lite eller annars titta på film och promenad efteråt. Båda har sina fördelar och inga nackdelar. Möjligen att ölen tär på en mer än vad film och promenad=). Dessutom har hon lämnat ansvaret hos mig att välja=). Jag som haft tvättstuga och med en fantasi som inte är den bästa=). Lutar åt film faktiskt. Men jag försöker mjölka vad hon vill=).

*Många =). Jävla lunarmange!

*När jag hoppade ur duschen nyss glömde jag torka fötterna. Kan man säga att jag har skurat golvet då?

Luktar fortfarande fräscht.

*Den butelj med parfym som bestämde sig för harakiri igår har efterlämnat sig en härlig touch av eternity. Hela lägenheten luktar gott men blandas upp ibland när mina kära grannar sitter utanför och röker. Blir en sån där sötsur känsla innan parfymen åter dominerar lägenheten:D

*Nu har den blivande storstjärnan slagit till igen. Han kommer snart synas på alla storfilmer och dom som är något får umgås med denna man i hans egna 500 kvadrat stora loge. Jag snackar om den man som innan match stylar upp sig med diverse mouseprodukter i skallen och en fin mascara precist aplicerad, pudrat nylle och har han inte även läppstift så säg. Den man som anses vara Sveriges bästa domare med en hög internationell nivå. Den mannen har även ett genuint AIK hat som visat sig förr och även visade sig i all sin prakt igår. 06 bestämde han sig för att traktorraggarna från en skithåla några mil utanför Göteborg skulle få guldet genom att i två EXAKT lika situationer dömma båda gångerna till traktor BK´s fördel. Ena gången resulterade det i straff (till raggarna ofc) och andra situationen fria vilket gav nötterna från staden gud glömde 2 ett "välförtjänt" guld. Återigen igår så tyckte han väl att fokus på allsvenskan hade börjat dala i allmänhet och på sig själv i synnerhet vilket var hög tid att ändra på. Först dömma mål för att sedan efter konsultering med sitt ess till linjeslav vinka avisande. Behöver jag ens säga vilket lag han dömde bort? En bra domare skall inte synas. Han likt en solbränd pajas (med ett efternamn som är motsatt mot sjuk) som efter en omdiskuterad match för några år sedan valde att sluta har en tendens att när det är allsvenska (i hans mått medelmåttiga) matcher att helt sonika bryta mot den lag som domare har. Dom skall synas så lite som möjligt men just detta har den silverskallen svårt för när det gäller vanliga matcher. Internationella matcher är han bra i men allsvenska är han inte ens medelmåttig för hans ego tillåter inte det. Han skall synas punkt slut!

*Det stackars lärot pallade inte länge.

*Var minst sagt missnöjd med hur en av mina chefer skriver en instruktion. Att han är tjenis med grabbarna däruppe är ju kul för honom men vi på natten har fasen inte en aning om vem "Nisse" skulle vara. Och Instrutionen var till oss på natten! Letade efter "Nisse´s" rum i drygt 20 minuter utan att hitta nått rum med den betäckningen. Var på inget sätt lycklig vid passbytet och jag hoppas att det framgick extremt tydligt! Gillar inte att ge han skit då han är en riktigt bra kille men den här natten var det fel att skriva så pissigt.

*Spökjakt på fredag:D. I: Vilken färg var det på polypåsen? Röd eller blå? Blir nog en start på Arn böckerna. Borde ha samma effekt på spöket tycker jag=)

*Hej det är..Ja jag hämtar dig du behöver inte oroa dig. Där hade samtalet kunnat varit till enda men ICKE. Den människan kan inte fatta sig kort och framförallt har hon extremt svårt att höra när man är stressad. Nej nu började hon tjata om saker som hon absolut inte hade att göra med. Jösses. Blir irriterad av att få samtal från henne och än mer irriterande att hämta upp henne och alltid få höra samma skit. "Åker du den här vägen? det gör inte dom andra, jag har aldrig åkt...."

*I: för att du lapade tarminnehåll på grabbarna däruppe på berget betyder inte att vi andra gör det. Här hade jag kunnat spä på min avsky men det gör jag inte;). Jag har ingen jävla aning om vem Nisse är och inte heller vilket rum han chefar över. Ha det gött i världens ände!=)

*Inga nya parfymtragedier . Nu är hulkenkallingarna på! Nu är jag ostoppbar:D

WTF....

*Kan jag inte bara få vara vänlig utan att jag skall kräva något??? Fuck alltså faan vad irriterande det är när någon tror att ända orsaken är att jag hjälper någon är för att få något. Låt mig hjälpa istället utan att tro att jag vill något!

*Lyxproblem säger vissa men för faan! Detta är löjligt och förnedrande! Jag är bättre än så!

*Ja är det du som är I? Känner du igen dig som I så ja det är det troliga då ja:). Lugn vännen ingen som vet ditt riktiga jag därför jag använder alias som inte binder dig till dig bubben:)

*7 arbetsdagar kvar tills semester! ÄT DET!

*Censuren rök in nu när jag vaknat och inte är lika bitter längre.

*Sjuk dröm. Av någon anledning skulle jag till Väderstad men körde åt fel håll, vaknade upp i en skola drog ett märke på bastun för att sedan lägga mig på britsen och låta plastkirurgen fixa till min näsa. Dessutom hade jag bråttom till jobbet så bedövning behövdes inte. Det gjorde ont. Sen ringde C och väckte mig. Jag blev nöjd då.

*C var mindre nöjd. Han får äran att köra Volvo 240 en bra bit om man säger så:D

*Kul att I verkar nöjd av att just få I som bokstav. Dock vet han inte att dessa bokstäver är random. Ungefär som comhems ip. Helt plötsligt byter det och stämmer inte alls. :) 

*Woho. 53 stycken som läste min blogg igår och redan 26 idag. Jag är sååå inne alltså. Mange är SÅÅ rätt! Stekarna lär ju vara avis och står snart utanför och köar för att få umgås med den alltid populäre Mange!

*Dags för mitt älskade AIK att åka ner till bk gröthals och plocka hem 3 enkla poäng. Firma Henke och Rene skall inte skörda några framgångar mot vårt stolta försvar! Kom igen nu Örat. Håll tätt nu och visa belackarna (mig bland annat) att vi har fel!

*Rainbow slog i backen:(. Hoppas ingen skadade sig allvarligt!

*Sallad! Jag har meckat ihop en sallad inför kvällen. Skall bli gott. Dock bara en klass 2 sallad så det är inget att skriva upp till skyarna som den jag åt i helgen. Men jag tränar på det ivf:D

*Läro idag.. Alltid en joker!

*Luktar det gott inne på dass hos dig? Inte det gör det hos mig, även i resten av rummen med. Jag duschade och sjöng troligen så illa att min flaska eternity valde att ta livet av sig. Nästan full var den med. Så nu luktar det RÄTT mycket här kan jag säga:(. Jävla parfym till att trilla ner. Skyller iofs på nessesären(bry er inte om stavningen för jag har rätt!).

Vilken kväll:)

*Med problem med trimmer kändes stressen total igår men hjärnan funkade som jag skrev redan igår. Blir bjuden på sallad av A. Den kvinnan vet hur man gör en sallad. Dagen till ära hade jag lyckats övertala henne om att jag måste få bjuda henne på bio. Har tjatat på henne en längre period men nu var det en film som jag verkligen inte kunde se själv. Så kändes det åtminstone innan. En sådan film måste man ha en vän med sig. Med motsatta könet dessutom.

*Hennes katter är brutala. Första som händer när jag kommer in i hennes lägenhet är att Pinglan! fångar mitt ben. Den luktar, slickar, gnider och nästan juckar på mitt ben. När den äntligen släpper mitt ben hör jag A med ett hjärtligt skratt. Nu hade katten hittat mina dojjor som hon stack ner huvet i och med en abstinens som en knarkare vräkte hon i sig tåbiran. Den katten behöver kicken från tåbira och hon släppte inte taget förrän hon sulade in dojjan i väggen. Hon såg förvånad ut då och tog den andra istället. Närmaste påminnelsen är när man ser arma människor sniffar lim men detta var ett mer komiskt inslag inte hemskt.

*Glass är gott:>. Varför finns det inte mjukglass att servera i stadens alla hörn? Vi var tvungna att gå till donken för att få glass. Mcflurry med algrensbilar smak. Såg inte det minsta aptitlig ut. Och med dom där marsmallow grejjerna i förstörde mer än var till nytta. Den glassen A beställde vågar jag inte svara på men det var en kaka i botten och den hade passat bättre med kakan utvispad i glassen enligt utsago från A.

*You don´t mess with the Zohan! Högt ställda förväntningar och ett monsterpaket med popcorn som förövrigt hade räckt till 18 personer, cola och vad som kallas för chips (tjocka chips). Filmen var ok. Den var väldigt rolig när den var rolig för att markant tappa fart och nästan bli direkt tråkig när den inte var rolig. Lite besviken även om man gapskrattade vid flera tillfällen. Jag ger den MM+ men........

*Mamma Mia vilken film. Efter ha dissat godiset så hade jag bara håret  att  lukta på. Ja jag är hårluktarberoende. Tur att A inte tar illa upp av att man snor hennes fläta lite då och då och inhalerar en stor mängd av hennes inpackningslukt:D. Mamma Mia kan jag rekommendera ALLA att titta på. Den var så fruktansvärt bra och enligt A så studsade min stol stora delar av filmen och jag kan bara säga att jag satt med ett stort leende hela tiden. Denna filmen hade jag aldrig kunnat se utan kvinnligt sällskap så därför är jag glad att A bestämde sig att söndag var en mycket bra dag att köra ett biomaraton på:). Denna film får MMMMM och hade det varit i fotboll hade det varit det gamla kända uttryckt "Glenn Hysén klass" på den(Som om en Göteborgare skulle vara bra).

*Tackar A för att hon så offervilligt lät mig bjuda henne på biomaraton. Sådana vänner skall man ha. Sånna som A görs inte längre. Du är bäst gumman!

*Fick prova hennes bil igår. Grymt imponerad och det där att sätena skulle vara kassa i de små varianterna kallar jag för båg. Skit skön och den kändes inte alls så liten som den radiostyrda bil den faktiskt är. Jösses vad jag gillar den bilen!

*Avslutade kvällen med en lång skön promenad på drygt en timma med mycket prat om allt och inget. SKönt att ha en sådan vän som man kan prata med om allt. När jag åter åkte hem så var jag glad:)

*Du är bäst gumman! Glöm aldrig det!

*Black and gold dagens nya låt på spellistan!

*Läst ut Madame Terror nu. Jag har läst en bok alltså. Inga bilder eller något sånt. Ingen ljudbok eller film. Jag har läst en bok. Tog förvisso nästan ett år innan jag blev klar men det var inte förrän nu i början av Juli som jag satte igång ordentligt. Började förra året på semestern när jag var själv hemma hos mitt X när hon jobbade.

*X du är oxå bäst bara så du vet!(Inte psyk X nu)

*Stort! Diskade alla tallrikar nu.. I ett svep. Utan pauser eller nått. Satte dom direkt. Gick fasen inte att stoppa mig. Men nu är det dags för paus bara för det.

*Detta höll på att hända i förrgår när jag trodde A var illa ute

*Jepp jag har en stor förkärlek till det gröna alteregot:)

*Fick mail från MSN Dejting    -   Tävla om din drömdejt på MSN Dejt.  Tack men nej tack! Skicka aldrig mer sånt skit till mig. Eller förresten skicka aldrig mer till mig överhuvudtaget!

*Jösses 35 pers har läst min blogg. Man kan ju nästan tro att jag skriver något som folk vill läsa.. Scary!;)

Klockan är strax innan 1...

*..och telefonen ringer. Det är A. Jag svarar men ingen pratar. Låter snarare som en kamp för att sedan läggas på. Adrenalinet stiger. Jag skickar snabbt ett sms och ringer direkt utan ens ge henne chansen att svara.. Telefonsvararen går igång. Jag skyndar mot bilen och hoppar in i den samma. Just när jag startar den så ringder det igen. Det var A. Puh det var skönt att höra hennes röst och att inget hade hänt. Mina hulken hormoner gick ner i varv och jag blev mer och mer talförd. Trodde det värsta men hon hade bara råkat komma åt luren och ville inte väcka sina föräldrar så hon la på istället för att ringa upp. Antingen är det jag eller samhället som är sjukt för den tanken jag hade innan hon ringde var inte fin. Jag blev rädd som faan....

*Bio idag. Skall bli sjukt roligt:). Dock så började det sådär bra. Skulle raka skallen. Kom till halva ungefär när min trimmer bestämde sig för att dö.Några sekunders panik innan jag började använda hjärnan. Tack gud för den lilla skäggväxt man har. Fick ta rakapparaten istället. Hade nog varit lagom söt om man kommit till A i den "frillan"

*Mer sallad idag:D. Den äter jag mer än gärna:)

UnderbArA A

*Har aldrig ätit en så god sallad som igår. Världsklass på den:)

*Nästan 1 kilo godis, kakor och dricka. Det var vår svullarnatt igår:>. Och en mycket bra sådan med.

*I kissed a girl! Underbar låt:D. Repeat ftw:)

*Orkar du ett maraton på söndag eller skall vi skjuta på framtiden?

*Helt underbart att få ha haft dig som sällskap under natten ivf gumman=) Alltid en fröjd att snacka med dig.

*Tror K tog illa vid när jag sa att jag inte lyssnar på honom. Det skall han inte göra. Jag litar helt på få resten är en stor blandning av sorteringar. Men grabben du är skum!

*Fattar inte att man kan vara såhär trött efter en natt som jag inte jobbade ett skit under.

*Det är något magiskt med ditt hår. Det får mig att nästan känna en berusning och jag gillar det. Det är fasen beroendeframkallande. Citerar din vän utan att skriva vad han sa:D

*ie eller y. Det skall vara ie och inte y. Störande när folk säger fel!:D Det betyder nått för mig!:D

*Två pellejönslag som försöker spela tennis på en fotbollsplan. Tjong studs tjong!

Bröst!

*Jag öppnar fönstret på morgonen och rak fram snett neråt så står en kvinna i bar överkropp. Hoppas hon inte såg mig. Man ser mycket från min lägenhet helt enkelt.

*Hade en brutalt sjuk dröm inatt som jag verkligen inte tänker bekänna här:D.

*Träffa modellen igår. Han kände igen mig. Stort!

*Kan du möjligen komma och hämta mig? Ja det kan jag. Ja för det vore väldigt smidigt om det gick att lösa. Ja men jag kan hämta dig. Oj vad trevligt. Jag kan alltid lita på er. (Flera timmar senare) Oj vad du är snäll. Jag tjänar så mycket tid på detta, jasså åker du den här vägen? Den har jag aldrig åkt förut. *Suck* hon är så förutsägbar.

*Softishjobb idag. Det är jag värd:D.

*I var fortfarande lite nojjig för skräckhuset:D. Har satt mig som att kommer ett pass där vill jag ha det:D. Jag vill med känna skräcken ila i ryggraden...

Pengar..

*...rullar in som dom ska, det går bra nu.

*En lyckad kväll vid pokerborden ränderade i vinst på 900%. Hur stor siffran var i pengar är ointressant. Låter maffigare med procentsatsen än den faktiska vinsten i pengar:D

*Drog på en rulle efter pokern. Den skall tydligen vara bra. Jag somnade direkt:D

*Får ett skönt samtal klockan 1 inatt.. Det var I. Han hade fått skäll av spöket då han öppnat sin polypåse så nu törs han inte sitta därinne längre:> Tydligen skall spöket ha knackat mer än lovlig hårt. Han sa att det lät som att den knackade med en hammare eller spett.  Världsklass:D. 3 stycken som får det där knackandet och efteråt vill dom inte sitta därinne:>. När jag varit där har jag försökt kommunicera med det. Knackningar i väggen och dylikt. Funkar sådär kan man väl säga. Men jag ger inte upp=)

*Välkommen in i vuxen världen Mange. Just införskaffat mig ett paket fullkornmakaroner. Dock är det snabb varianten men ändå:D

Heaheaheahea

*Broh´s before hoes!

*Z mår bättre igen:D. Troligen var det en sträckning han fick när han tokrejsade igår morse men i morse var han bättre. Fortfarande lite ont men klart bättre ivf.

*Helt galet.. Fullkomligt galet. Men så överlägset skojj:). Q R S T U stiger in och plockar poäng. Men seriöst Örgryte? Så onödigt, så fel men så jävla kul:D Ni gjorde en gammal man glad:D. Vilken salig blandning. Alla fanns där. Afa, skejt, studiemannen, haxx0r, fotomodellen och nu flintskallen:D. Har många gånger hört Broh´s before hoes men i vilken värld gäller den när det är chans till mete?. Men shit du gjorde det verkligen! Respekt!

*Nu märks det ingenting på Z tydligen:D. Skönt det!

*Måste tacka grabbarna till en rolig kväll igår ivf!

*Norsk Buhund hade han med. Väldigt lik hälleforsare:>

Tvättstuga:(

*Läs topic:(

*Igår gjorde jag hennes dag. H kom in till skiftbytet. Jag gick iväg för att kasta några papper och fick då ett hjärtligt nyp i rumpan och förbi mig mot omklädningsrummet for H. Hon vänder sig om och jag såg i hennes lystna blick att hon ville ha min heta rumpa. Jag förstår att hon inte kunde hålla sig borta från den. En sån skön rumpa som min skall nypas på och inte låta sig gå till spillo genom att endast dregla över den. Hennes hemresa på spårvagnen måste ha gått väldigt lätt efter den upplevelsen och jag och min rumpa hade en nöjd afton i Arendal.

*Rumpa och mage som är heta. Synd bara att nyllet inte alls håller samma standard. Gud har ironi:D

*Ett gammelt talesett: I Arendal duggregnar det aldrig. Det vräker ner!

*Skönt att sillstryp har en målis som gör tabbar som vida överstiger Örats men tyvärr inte lika frekvent.

*Fick äntligen revansh på J. Första omgången var fullkomligt bedrövlig men andra lyckades jag samla krafterna till att sopa mattan.

*Jag skäms. Jag åt Billy´s igår och jag erkänner det. Spotta på mig, slå på mig, förakta mig men jag åt Billy´s:(

* A. Jag vann:D

*Kommer jag att städa ordning på den här knarkarkvarten idag? Troligen inte men hoppet är det sista som går ur en:D

*Diska? Kanske tom handla? Fast jag har ju faktiskt tvättstuga så man får inte slita på för mycket.

*Arnold i Arendal? Nej det var jag igen:( Trött på dessa rykten nu!. Skall man inte få vädra sin maffiga överkropp mitt i natten utan att dessa rykten tar fart;)

*Dagens låt är "Love really hurts without you". Yes en töntlåt men jag kan verkligen inte sluta lyssna på den:D

*Dagens spellista är då alltså Hold on be strong, Östgötacasanovan och Love really hurts without you. Att jag ens kommer på tanken att erkänna detta:D

Ka-Ching 3, kalsongabonnemang....

*.... Dagens topic känns svår

*Hold on be strong

*Drog in 1100 igår. Jag har flyt nu;)

*Fick en grymt bra bild på mms igår. Den katten är helt galet skön:D. Såg lätt ut som den hade intagit bakisposen:D

*GAIS.. Göteborgs motsvarighet till bajen. En förlorarklubb rak in i märgen. Den klubb som medvetet pissade på sina fans genom att undanhålla information angående en sammanslagning med de två storheterna BK Häcken och Örgryte. BK häcken med en vision att bara tjäna pengar och delta. Skitsamma vilken division. Och ÖIS, ja vad skall man säga om den klubben. Dom har lyckats få hem Allbäck i varje fall. Han är nog lagom hungrig att rusa in på plan inför 30 åskådare i en superettan match mot Bunkeflo. Du skulle kritat på för gnaget när du hade chansen grabben. Tänk vilket kraftpaket FC Gothia hade blivit. Hur som helst detta GAIS beträdde igår Råsundas fina matta för att möta ett för dagen formstarkt AIK och resultatet kunde bara skrivas på ett sätt. Nej det kunde det inte. För återigen underpresterar AIK mot detta jävla skitlag och tappar onödiga poäng i jakten på SM tecknet. Med en målvakt som duckar så fort bollen kommer nära nyllet. Målet var snyggt förvisso men att nämna GAIS samma dag som van Basten är bara så fel! Målet hade inte kommit till om inte "Örat" instinktivt duckar så fort bollen närmar nyllet. Skydda dig med armbågarna eller vad som helst. Andra gången du släpper in ett sånt skitmål! Kan räkna till 5 rena tavlor signerade Örat. I övrigt agerade du osäkert och inte alls med den pondus du hade vårsäsongen 2006. Även om backlinjen agerade väldigt tamt vid båda målen och en domare som med ett tydligt AIK hat dömde konstant till GAIS fördel. JA JAG ÄR BITTER!

*Känsliga personer bör hoppa över nästa asterix

*Kalsongabonnemang. Jag fick ett samtal en tid tillbaka från en kalsongnisse. Han hade ett erbjudande jag bara inte kunde säga nej till. Givetvis kunde jag det men efter vidare tjat med motivering att nu när sommaren kommer så kommer just DU behöva dessa kallingar. Dessa var speciellt framtagna för att passa idrottsmän, dom var stilenliga och framförallt så luftade dom så man slapp känna obehag vid dom intima delarna:D 19,50 kostade dom ingen frakt och inga krussiduller. Visst 19 spänn kan jag väl köpa då. Fick hem dom för en tid sedan och det där med stilenliga kan man väl diskutera. Nåväl igår var det varmt och det var äntligen dags att prova lyckan. Redan efter 1 timma börjar man känna att det där med att dom skulle lufta var en ordenligt överdrift. Jag kan säga att jag nog aldrig varit så svettig om löken som igår. Springan mellan skinkorna var ta mig fasen vattenfylld. Det var rakt igenom vidrigt att ha dom på mig. Kändes sådär fräscht. Normalt sett är jag en varm kille. Väldigt varm för att vara helt ärlig men jag svettas sällan. Men det lyckades jag med råge göra med dessa kalsonger som var framställda för "idrottsmän". Dessa kallingar får bli mina akutkallingar. Behöver jag ens nämna att abonnemanget är uppsagt?

*Jag råkade fråga J om han hade köpt nått på ebay. Oj det fick han att gå i extas. Han kunde knappt sluta prata:D Han är skön.

*Måndagsklubben? Jaha då var den natten förstörd!

Magtrampning och 23 klor=)

*Perfekt eftermiddag att sola igår. A är ett fullblodsproffs vad det gäller solning så jag tog hennes ord på allvar när hon sa att detta var perfa för mig. Solen grillar inte så hårt mot kvällen:)

*Sola själv är riktigt tråkigt så jag blev riktigt glad när inbjudan kom=)

*Mycket om A idag men det är inte så konstigt.

*A har goa grannar. Smäller upp grillarna till höger och vänster och det blir man inte mindre hungrig av. Men Thai-käk var en vinnare. Tog något som inte går att uttala men det var nummer 7 ivf:D. Räkor, lök, paprika och en hel djungel med grönpeppar. A hintade med att det var kokosmjölk i grytan men det fattade jag inte:) Hennes mat var nog godare även om min mat var ruskigt god=)

*Glass och Göta kanal 2:D. Jag blev faktiskt positivt överraskad vad det gäller den rullen. Förutom att "Loffe" satt och garvade som tomten i tomteverkstan (ni vet det första klippet på kalles julafton)  under hela filmen så var den riktigt underhållande.

*Får inte glömma att vi tog en promenad med. A var inte svårövertalad:)

*Tog en promenad till när jag kom hem. Inga konstigheter att rapportera där:)

*23 klor? Räknas det fortfarande som en katt då? A har två katter, eller är det katter? Dom pratar, trampar på magen, sitter och vaktar vid dörren när vi gick ut. Tå-fetish. Hur som helst så gillade jag dom och det tyder starkt på att det inte är katter:P.

*Pratade lite med A om mitt psykbryt till ex. Inte massor alltså för jag ville inte sabba vår solarstund med sånt:).
 Jag vill helst inte vara elak mot henne men seriöst så har hon problem. Hon verkar leva i det förflutna. Hon får gärna tycka om mig. Det bryr jag mig inte i. Men skall man behöva be någon dra åt helvete för att hon skall fatta.(Inte A nu alltså)

*Haha fick just en riktigt skön bild. A har en fin blomma som just nu består av tre blad och en pinne:D. Men jag såg den igår och då var den faktiskt fin:) Humor

Shorts och t-shirt:D

*Det var inte ens värt besväret att fråga när man kommer på klädseln i kön så det blev rock baren istället:D

*Träffade min vän från i måndags igen. Nu var han riktigt glad i hågen. Snackade ganska länge med han igår igen.

*Ännu roligare var att en tjej tjoade på mig. Det var M. Hon och N var i Gamlestan på någon fest:> Tackade för att hon tog sig tid och att hon kände igen mig:D. Det var riktigt kul faktiskt=). Hon ville ha min bloggadress. Skall sms´a den snart bara jag fått ordning på det här=).

*Meddelande till M. Alla utom jag är anonyma på den här bloggen så därför får du en randombokstav som kan skilja sig från dag till dag. Att din karl fick "Rätt" bokstav har således enbart med turen att göra:P.

*M och N lärde mig att inte vara en surgubbe i tvättstugan utan vara ödmjuk. Det har jag tagit med mig.

*A har rätt. Jag är ett lamm i ulv-kläder:(

*Mitt X måste vara blåst om hon verkligen tror att jag vill veta av henne. Inte mitt senaste X nu alltså utan hon innan det. Hon skickade sms igår. Lagom road förklarade jag så snällt som möjligt att jag inte alls var intresserad av henne. Hon får gärna vara det av mig men det räcker där.

*Borde verkligen ha åkt till havet idag och solat. Problemet är att jag inte har en aning om vart man kan bada och sola:D
A har lovat hjälpa mig med det så vi får vänta in nästa värmebölja då detta skall vara sista dagen.

*Fotboll nu. Kalmar - Halmstad. Så skönt att den där korpturneringen är över så det kan komma in lite hjärta i spelet igen.

*Blir en promenad lite senare. Kanske stöter på något nytt äventyr:D

*Iväg o sola med A nu:). Hon är pro-solare så hon skall hjälpa mig med min allt annat än sköna bränna=)

Ka-Ching 2

*Självklart svek inte Gnaget. Kexen rullade in som väntat

*Restaurangbesök blire då plus bio.

*Filt+vin+Springsteen+två snygga damer i A och B inställt... Just my luck;)

*Mange vs K, utvärdering. Hår:  K vinnare. Motivering: Flintskalle är ingen vinnare där utan pojkbandsfrillan funkar. Även det så kallade knullruffset slår mitt arma försök till dölja min digra förlust av mitt hår:D
Humor: Mange vinnare på knockout. Motivering: K försöker konstant lura folk vilket gör det till en dimma. Först var det roligt nu lyssnar jag inte ens på han när det gäller skumma saker eller ens seriösa saker.
Snällhet(Finns ens det ordet?): Vinnare K. motivering: Jag är inte snäll
Snygghet: Vinnare K. Motivering: K ser bra ut. Mange ser sådär ut:D
Seriöshet: Vinnare K: Motivering: Läser man så många böcker som han så är man seriös
Intressen: Vinnare K. Motivering: Killen drar på sin lediga tid ut på havet och seglar lite. Vad gör jag? Kollar silly på sf.

Slutsatsen är att K är den slutliga vinnaren. Han verkar vara en uppgraderad version av mig. Fast inte lika säker givetvis. Tyvärr så jobbade jag mot han igår så jag har ingen jätteuppfattning om han än. Han verkar vara en hyvens kille med förkärlek till att luras.....Hela tiden... Och jag skojjar inte.......Heeeeeeeeeeeeeela tiden.

*Fick precis sms från A. Hon är och solar. Hon behöver inte sola egentligen. Hon är brun. Väldigt brun. Igår var hon först röd, sedan brunare och sedan väldigt mycket brunare. Jag fick se orginalfärg. Det fanns en viss kontrast;)

*A det stackars livet fick sova 2 timmar idag innan hon skulle upp och möta sina gäster:(. Därför blev vår härliga kväll inställd. A och B skall ha myskväll med varandra istället. Förstå. Dom kommer först jämföra solbrännor för att sedan i avundsjuka starta ett kuddkrig. Dunkuddarna kommer brista och rummet fylls av dun och dom kommer enbart vara klädda i nattlinnen och efteråt har dom gräddkrig............ oppps nu stack det iväg.

*Jag är inte brun. Jag är inte ens lite röd. Jag är vit. Väldigt vit. På mig finns det ingen annan färg än orginal. Ingen kontrast där inte:D

*Jag fick prata med A lite igår i priv. Det var skönt. Fick be om ursäkt för något jag har haft dåligt samvete för nu ett tag. Man skall inte skälla på sina vänner! Hon betyder väldigt mycket för mig!

*Funderar på att ta en öl idag. (Hur många grabbar kan säga att man går ut för att ta EN öl och verkligen mena det? Det lär inte jag heller göra:D)

*Haha. K fick smaka på en luring igår med. Och han blev duktigt skrajj när H plockar med han till ett annat rum. H hade blivit lurad några gånger och det var nog nu. Han plockade som sagt med sig K till ett diskret stället och med agro i blicken frågar vad faan han håller på med. K kände sig riktigt illa tillmods. När K fattade att H skämtade så blev hans lovligt lättad. KRÄDD till H för den!

*Undrar ifall A tycker att denna blogg är något rörig. Hon har sagt det några gånger men jag tror hon skämtar. Jag menar hur självklart är det inte att A är A fast inte ens har A i sitt namn. Orsaken till att A är A kommer vi till någon dag när hon skall hyllas för sina bedrifter;).

*En kompis till A kom förbi igår. Han var blyg och långsam... Sååååå väääääääääääldigt lååååååååångsam. Men tyckte lite synd om honom faktiskt. Och den har J skällt på. Jag skulle haft så sjukt dåligt samvete av att skälla på en sådan kille.

*Suck jag är mig lik. Kollade i brödlådan. Hittade en oöppnad påse skogaholm med bästföre datum 2:a maj. Slänger faan lådan med. Lika bra det. Den har funnits där sedan mitt förrförra förhållande och hon är faan en katastrof. Hon skall tydligen festa ikväll och jag sa till henne att ge faan i och ringa inatt. Vare sig till mig eller till X. Hoppas hon fattar det nu för hon är fasen slö i knoppen!

*Lätt att jag behöver raka mig. Ser ut som ett bergstroll med apfrilla. Får åtgärdas sedan blir det väl att förena mig med loosergänget på närmaste kvarterskrogen. En(?) öl i solskenet är ju en vinnare varje ledig dag.

*A hade till min stora glädje fixat nya naglar. Helt underbart. Mina armar gick i pump direkt. Fattar inte att det kan vara så skönt:>

*Gick rykten om att Arnold var i stan i natt. Dessa rykten stämmer inte utan det var bara jag som var i bar överkropp och flexade med mig bröstmuskler;)

*Som tack fick A massage.

*Ansat skägget nu. Bara lite skäggstubb som en av dom lögnaktiga blaskorna skriver att det går hem. Jösses vad alla 50 taggare skall kunna ha svårt att hålla fingrarna i styr nu när jag snart beträder den något sunkiga men otroligt trevliga puben. Får nog slå mig fri när jag skall hem senare;)

Ka-Ching

*Hur man förvandlar 50 spänn till 1200:D. Man tar en Fernando Torres, två halvdassiga finska lag. All in till ett odds på 8.14. Vinst!. Bettar 100 spänn på Ifk sillstryp- Trelleborg    1   och BK röva - Falkenberg    1. Förlust. Man kan inte lita på göteborgare helt enkelt.  Bettar Kalmar, Elfborg och AIK vinnare. Kommer på i sin ilska att man bettat på egna laget. Kör en ALL IN på Kalmar och Elfborg. 1200 spänn tada\o/. Nu hoppas vi på AIK att dom gör processen kort med gnällbältet så har jag 1300 spänn till. Fortsätter jag såhär så kan jag snart säga upp mig;).

*En ny promenad idag och denna värme suger musten av mig. Skall jag vara ute i solen behöver jag en pöl som jag kan svalka mig i. Får ta med mig H till nån badplats, hon kör tydligen i bikini så det kan ju inte vara dåligt liksom;). *gubbsjuk*.

*Fick min första godkända kommentar idag. Den handlade om fullkornsmakaroner och det var givetvis A som pushade för det:) Säg inte att jag inte är en vis och snäll diktator på denna blogg. Näst intill tryckfrihet råder här;)

*Skall jobba med K idag. Tydligen skall han vara en schysst snubbe. Igår hade han släppt på stekarfrillan och hade en mer pojkbandsaktig frilla. Det pushade jag för. Han var riktigt snygg i den. Hoppas nu inte han kommer i bratsfrillan idag för då blir det pikningar. Givetvis så skulle han passa bra mycket bättre i kortklippt på sidorna och bara ett tunt lager på toppen precis som en annan har;) Hur som helst skall han få gå igenom min hårda skola. Dock så är han inte min adept idag utan min kollegas. Aja när jag lägger vantarna på han så får han lära sig det viktiga. Låter Y fixa det lätta så fixar jag det viktiga. Hybris? jag på min egen blogg?? Nej du skämtar.

*KOM IGEN NU GNAGET!

*Hade stickningar i vänster underarm hela natten. Vaknade imorse av att jag legat på högerarmen så den var helt bortdomnad. Så dom kvittade ut varandra:D

*Fick ordentligt med smörj av J igår på läggpoker. Givetvis så var det för att jag var snäll och tänkte på hans aktningsvärda ålder. Ålder före skönhet som dom säger;) Ödmjuk diktator!

*Har verkligen inte handlat än. Vad skall jag äta idag? Funderar på ris, bea och fläskkotlett. Det anstår en härskare som än annan*återigen hybris*

Solen är framme...

*Och dags för en ny promenad. 24° i skuggan och en lätt bris. Folk hälsade och såg allmänt avslappnade ut, jag småpratade med mina grannar för att sedan gå vidare till parken. Där fann jag min vän från i måndagskväll. Han hejjade på mig och jag tyckte mig se att han faktiskt såg något mindre sorgsen ut. Jag satte mig på en parkbänk och lät min nu välkända mage blända solen;). Jag hade råkat trampa på en myra och hans/hons kompisar bar iväg den lemlästade kroppen. Dom hatar nog mig nu. Med en glass i handen hade denna dag varit perfekt (förutom mitt mord på myran då) men jag fick glädjas åt en annan herre som kom med en pilsner i handen. Han såg lycklig ut:)

*Säger grattis till C som idag tog sitt MC-kort. Way the go broh. Skall fixa med jag vet men det får vänta lite.

*En dag kvar tills AIK spelar igen. Abstinensen är total efter den där korpturneringen som just avslutats. Smygstarten kunde inte börjat bättre då Sillstryp tog stryk av Trelleborg:D

*Skall jobba idag. Skojj som bara den:(. Lär bli i vanlig ordning varm som en supernova:(. Det pratas tom på jobbet om min varma kroppstemperatur:). Men jag antar att jag inte skall klaga, jag har fått det påpekat åtminstone. Mange TYST!

*Har nog fått lite färg på mina armar och allt annat än kraftiga bringa.

*Undrar om min ketchup finns kvar på jobbet. Inte sällan att den får fötter då man råkar glömma den. Ketchup är hårdvaluta.

Jag tog en promenad.

*Det var inte vädret som lockade utan jag behövde röra på mig så helgens arbete skulle släppa skallen. Jag hör en kille beställa en Hawaii med béarnaise sås, funkar det verkligen? Ännu en tanke att pressa bort från mina övriga tankar. Min promenad var inte förbestämd, inte planerad, jag visste inte hur långt jag skulle gå eller hur lång tid jag skulle vara ute. Redan efter 25 minuter så hör jag någon gråta, det var inga snyftningar utan rent hjärtskärande barnagråt fast detta barn var snarare 45-55 år. Han var skitig, sliten, orakad och ovårdad. Att han hade problem med alkohol behövde man inte vara något geni för att förstå. Denna man satt och grät högt så jag stannade till och frågade hur han mådde.
- Jag har så ont i magen, säger han.
- Ajdå har du ätit något olämpligt? Vill du ha en ambulans?
- Nej du tänker fel, min kompis hängde sig idag, min bästa kompis hängde sig och nu tänker jag ta mitt liv med. Jag har ingen annan än T och varför skall jag då leva?
Den här mannen var i det närmsta nykter om inte helt nykter svårt att säga och med honom satte jag mig ner och pratade, och pratade, och pratade. Det hann bli mörkt innan han skulle gå hem men då gick han hem med något bättre tankar i skallen. Jag hoppas verkligen jag kom fram till något och jag kan inte på allvar säga om han menade allvar eller bara ville ha kontakt med någon, någon som bryr sig, någon som ser.
När jag kom hem var jag nästan berusad av tankarna som gick runt i skallen, jag hade svårt att uttrycka mig och mådde inte speciellt bra. Min chef hade skickat ett meddelande så jag ringde upp. Jag gjorde nog inget större intryck på han för jag förmådde knappt att säga en hel mening. Förklarade att jag hade suttit med och snackat med en kille i drygt 3 timmar så därför var jag kanske inte helt bra just nu. Men det var ändå skönt att snacka med någon som inte bara såg svart så jag snackade på bäst jag kunde om allt.

*Tydligen finns den gamle Mange kvar därinne. Han skall få mer fotfäste än nu. Jag har inte alltid varit som jag är nu:( Jag har varit snäll:(

*Gårdagens promenad resulterade i att hostan kom tillbaka. Inte i samma kraft som tidigare men den är här retandes.

RSS 2.0