Det suger...

*...att vara Mange!

*http://www.youtube.com/watch?v=bHQccUIr0sg Hur skall man kunna slåss mot något sådant?

*Tur i oturen? Min nya nisch. Givetvis när jag skulle introducera den så stöttes det på komplikationer. Jag skulle kunna dra upp hur många exempel som helst men det blir tråkigt att läsa om. Min gamla nisch var att trots min briljans och överlägsna stil med känsla av klass, att hela tiden utjämna min storhet med att hacka på mitt eget utseende. Men det blev tjatigt och så hemskt nylle har jag inte:P. Därför kör vi något som stämmer bättre överens.

*Dagens blogg kan ses som en aning bitter men det är den absolut inte. Utan den måste berättas med hårda ord och klassisk Mangehumor.

*Sanningen är att händer det att Mange har tur nån gång då är det bäst för alla att "duck and cover" för det slår hårt åt andra hållet. Mange är något av svaret på det klassiska laget som harvar i botten av allsvenskan. Hammarby. Ett gäng loosers som ingen tar på allvar, händer det något komiskt händer det vraken, händer något vidrigt händer det vraken, händer det något bra händer det INTE vraken (1 gång ingen gång). Riktigt så illa är det inte hos Mange men man vet att det som följer turen är oturen:P. Oftast sker det i den turordningen ivf. Fast just som jag skulle introducera min nisch så sattes allt ur balans. Jag blev stoppad av två snutar, medveten om att jag hade kört för fort så erkände jag på klassisk Mangemanér. Äsch det är ganska komiskt så jag berättar hela omgången:)

*Påväg från Sveriges rövhål till metropolen i Östergötland färdades jag i min sköna Koeningsegg, sen var jag som vanligt vilket gjorde att farten låg farligt nära nu-ryker-körkortet-hastighet. I sidospegeln ser jag en bil komma i duktigt hög fart för att snabbt gira in bakom mig för att sedan avkräva mig en titt i bilen genom att köra igång blåljuset. Fram kommer två konstaplar:
Konstapel 1: Det gick lite fort där va?
Mange: Näe jag tyckte det ganska mycket för fort:/
Konstapel 1: Ja jo så kan man ju oxå uttrycka sig:)
Konstapel 1: Har du druckit?
Mange: Nej det är ju därför som jag kör så fort. Jag är påväg till årets händelse i Sverige. Om du tittar därbak så ser du vad jag menar(två plattorn med pilsner samt 12 lösa burkar)(Inte mitt alltihop)
Konstapel 1: Oj jävlar. Du har du ditt körkort så jag får titta på det?
Mange: Jupp varsegod
Konstapel 1: Var vänlig och blås oxå. (Han vänder sig sedan mot Konstapel 2)
Konstapel 1: Näe vad säger du? Klart grabben skall få dricka pilsner och vara nöjd med sig själv idag (varpå Konstapel 2 nickar). Vi gör såhär. Ta ditt kort här nu osså lättar du lite på tofflan när du fortsätter sen. Ha en bra dag
Mange: Ja tack så mycket. Har alltid sagt att Poliser är hjältar, en mycket bra kår med förståelse för dem som råkar göra fel:D


Jag har inte glömt...

*... bort er kära läsare.

*Jag bara skiter i er!;)

*Trasig vänsterarm gör det vaninnigt jobbigt att skriva men jag kan glädja er att snart är jag åter tillbaka med liknande dynga som jag faktiskt printat ner tidigare. Allt på mitt sätt. Ett perfekt sätt helt enklt!

*http://img341.imageshack.us/img341/5627/polishifborta.jpg <-- Modig snut som känner sig hotad av en supporter som står på andra sidan staketet....

RSS 2.0