Ris

* Jag jobbade med A igår. Vi utförde ett grymt jobb as usuall. Kom fram till att ris och tonfisk smakade som ris och ris. Precis när jag skulle ta en tugga av min grymt kletiga makaroner och köttfärssås så kom A fram till att tonfisk smakade ris. Hade jag haft maten i munnen då så hade två scenarier kunnat ske. 1/ flertalet skärmar hade haft ketchup, makaroner, köttfärssås samt saliv fastkletade på sig. 2/ jag hade suttit med en 11:a under min näsa. Jag hann aldrig få in maten som tur var=). Säg inte att vi har tråkigt på jobbet;)

* Har en övertygelse att jag verkligen skall städa imorgon. Tänkte göra det idag men jag skyller allt på min hemska förkylning.

* Fasen vad varmt det var inatt. Var tvungen att gå ut och gömma mig och ta av mig i bar överkropp och flexa med mina enorma bröstmuskler och schyssta mage;)

*Kanske blir filt+vin+Bruce Springsteen med A och B på fredag och/eller lördag. Hoppas bara på grymt väder för sällskapet är det:)

*Vad skall man äta? Riktigt sugen på sallad då man ätit allt för onyttigt en längre period. Måste verkligen skärpa till mig.

*Fick klarhet av det som visade sig vara bristfällig information (no shit). Viss sanning fanns det men det finns det väl även i rena lögner? Jag lyssnar aldrig på tredjehandsinformation utan tar det med källan eller så nära källan som möjligt. Men 14 timmar är ändå fullkomligt överlägset. Jag älskar det:D

*Jag måste köpa fullkornsmakaroner. Nyttigare och skall vara godare. Men jag tror med lätthet att A gör en fuling med mig.

*Gula russin smakar som svarta russin och det är FEL. Det får inte vara så!

*Nu är jag även sugen på mannagrynsgröt. Man får sånna ideer när man lyssnar på andra:)

Olycklig:(

*Lungorna blir bättre och bättre även om natten var tung ändå. Inga nya trumpetljud bara lite härligt rossel. Är påväg att sänka förkylningen!

*Har fått ett erbjudande på en ny tjänst som jag inte ens har sökt. Ingen garanti att tjänsten är min utan dom vill att jag skickar CV. Har lite beslutsångest. Varför får jag erbjudandet NU för? Olycklig för det och jag vet inte vart det lutar åt:(. Jag vill ha ett jobb på egna meriter(där av cv´t kanske men;))!

*Igår när jag jobbade så fick jag några sköna sms

E och F   -Vi saknar dig.   
Mange    -Jag måste säga att det är härligt att vara saknad av två så vackra tjejer:). 
E och F   -Vi längtar, pratar, saknar, längar ooo (piiip) va fiiiiin, wow vill haaaa. Puss.  
Mange    -Haha nu märks det att ni är helt nyktra när ni för er såpass väl:) Underbart att se 
Mange    -(piip) skydda båda flicka lång tid. (Piip) stark;). Det var ju så jag menade;)

Fyllesms när dom är som bäst!

*Blir ingen träning idag heller. Får skjutas upp tills jag är helt frisk! Var annars ganska pepp!

*Du sa att du gillade att jag var olycklig. Konstigt men grattis då. Inte mår jag super direkt!

Man skall ha husvagn....

*Kan nu i efterhand säga att min förkylning samt lungbesvär inte alls vara så bra som jag trodde. Redan vid första stegen så kände jag hur lungorna gick igång på full kraft för att försöka pressa igenom luft till ett härligt kompande av pip från bröstet. Slutade med att i det sista så gick jag igenom ett rum där det var något i luften som drog igen luftrören totalt och jag tog i för att andas och ut kommer en härlig ton som kan liknas en leksakstrumpet. Kunde inte sluta garva efter det. Spring ett maraton samtidigt som ni andas genom ett smalt sugrör och där har ni min natt:D.

*Avslutningen på morgonen var jag inte helt nöjd med.
Skall svänga in på min gata. Den är blockerad. Nästa avfart kommer en taxi och kör om mig på fel sida och tvingar mig än längre in i det okända. Slutar med att jag tillslut kommer till Angeredsbron och när jag kör över den så kommer låten "Man skall ha husvagn", då höll det på att brista för mig. Men nu var man tillbaka på ön och resten av resan gick fint men jag var minst sagt på ett frostigt humör:D

*Känns fortfarande "pinsamt" av behandlingen av min mage. Så snygg är den verkligen inte. Den är varken ful eller fin. Konturer finns men inget mer men det tyckte inte Y. Hon var sjukt impad, pinsamt var ordet.

*Samma mage skulle ha börjat träna idag men det får skjutas fram tills jag är helt frisk. Den skall tillbaka till va den en gång var. Sen skall A få se på en schysst mage;)

*"Äntligen" tillbaka på jobbet igår efter en veckas softande;)

*Jag måste verkligen förhöra mig om vad som hände egentligen:D. Jag lyssnar inte på rykten!

*14 timmar ryck är fasen grymt alltså:D

Dagen efter...

...mitt första blogginlägg och jag känner ingen ånger alls;). Kan nog vara en bra fritidssyssla det här.

*Jag skulle kunna säga att gårdagen var en succe och att jag har en massa att berätta om hur jag i cirkelns mitt fick allas uppmärksamhet och till ljudet av "we are the champions" fick stora ovationer. Hade det varit så så hade jag drömt det för jag låg mestadels nedbäddad med en lagom schysst förkylning som fick mina lungor att vända sig ut och in när jag hostade. Så detta är vad jag gjorde igår. Drack cola, låg i soffan, kokade färskpotatis, softade ännu mer i soffan och kollade på fotboll.
Idag mår jag lite bättre.

Kom igen nu!

*Detta är mitt första blogginlägg någonsin, detta ögonblick är något speciellt och om jag ångrar mig så får jag leva med denna ånger i resten av mitt liv!


*En skön dröm till att börja med. Jag var ute på stan där jag stöter på ett hyggligt gäng med nyrakade killar och tjejer som vänligt nog påpekar att mitt huvud faktiskt behöver klippas och detta stämde verkligen då jag hade en klassisk apfrilla. Detta gäng kallade sig för hårtrimmergänget och deras huvudsyssla var att raka folk som hade ack så fula frillor. En av tjejerna hade dock ett problem. Hennes hår växte i rekordfart och hon fick rakas flera gånger om dagen och till den saken så var hon världens sötaste och givetvis innan jag fick namnet så vaknade jag.
Så här kommer en efterlysning:
Ålder: Mellan 25 och 30
Hårfärg: Mörkt
Längd: Inte lång inte kort
Ansikte: Oklart då hon var väldigt suddig
Vikt: Precis lagom mullig:)
Intresse: Stort intresse av att gå omkring på stan med en batteridriven trimmer och raka folk i nöd, i övrigt ingen aning.
Någon som känner sig träffad?


*Jag hade en konstig dröm förra veckan. Jag var ute och körde lite med min precis nytvättade och nystädade bil(redan där visste jag att jag drömde). Helt plötsligt blir jag påkörd av en polis som dessutom har fräckheten att fly från platsen. Nu upptäcker jag att alla trafikanter är poliser och dom gör allt för att köra på mig och fort lämna platsen. Något sne över det inträffade så sladdar man runt för att undvika dessa bilmarodörer varpå jag blir omkörd av en lådbil och ur den kliver en kommisarie. Han påpekar att detta var verkligen inte bra att köra med en så ful bil som denna. Förklarar för honom att det faktiskt inte är jag som är vållande till dessa bucklor och repor utan det är hans kollegor som envist fortsatte smälla in i min bil. Då tar han fram en kniv och snittar i min underarm allt för att han skall ta ett blodprov. Något upprörd frågar jag varför han högg mig i armen och visade min stackars arm som nu bara hängde i skinnslamsor. Han besvarar att min arm är just nu mitt minsta problem. Sen vaknade jag.

Drömtydare någon? Hade jag själv hört drömmarna så hade jag sagt individen ifråga att omedelbart sluta röka svamp.

RSS 2.0