Gott...

*... nytt år önskar Mange samt hans mindre aktningsvärda personligheter!

*Morgondagen bjuder förhoppningsvis på bäst och röv 2008, den skulle kommit idag men eftersom min boss är lat och bekväm så måste jag in och lösa honom. 

Är detta...

*...verkligen allt? Är detta allt som erbjuds?

*Vad har hänt med all snö? All julglädje? All julmys? Alla julklappar? Stress? Allt är borta, ingenting av detta finns kvar! Nu finns bara ett hat mot allt. En sista dag i rent mörker skall upplevas imorgon! Efter julmiddag i all min ensamhet så skall jag stänga av min telefon och uppsöka en obskyr krog i någon skum stadsdel och sitta där och koncentrera mig på mig själv och min öl. Jag vill inte ha någon nära. Jag vill bara vara ifred och fira julen på ett sätt som är mig värdig.

*Den 25:e är däremot dags för en vändning. Dags att sluta straffa mig själv för allt elände. Dags att gå vidare. Inget gör det bättre av att titta i spegeln och hata det man ser(inte pga utseendet nu). Sluta jämföra med det som varit. Ge det en ny chans. Dags att se sanningen med nya ögon!

*Och med detta vill jag önska alla mina vänner, familj, grannar, sexuella förbindelser, de jag druckit under bordet, de som druckit mig under bordet, de jag kört ikapp med, de jag avvisat som sexpartner, alla som jag haft sex med, de jag kommer ha sex med, alla som vill ha mig i säng! Alla spritsmugglare, skubb och allt annat lösaktigt folk, en god jul och gott nytt år.

Mina tankar...

... är hos Ä. Inte kul att se dig så bedrövad broh!

*Jag får ofta beröm för det jag gör. Jag gör ofta ett bra jobb vilket oxå visar sig på mina "betyg". Alla dom där "mycket bra jobbat" är för mig ingenting tyvärr längre. Onda tungor hävdar att det är pga att jag slickar röv. Jag säger bara sanningen. Jag gör ett för jävla bra jobb. Veckan som gick var en sådan som för mig var väldigt tung. Inte för att något speciellt hände. Nej det var pga av min sjukdom i veckan. Helgen var dunder och veckan som följde var hemsk. Jag jobbade med schysst feber och när jag äntligen blev frisk så fortsatte det tunga.  Ingenting lossnade som det skulle. Det var då min boss ringde. Han ringde för att säga att jag gjorde ett jävligt bra jobb! Han ringde och sa att det fel som jag rapporterat var felanmält. Inte i sig var det något att hoppa för men som han sa det. Mange när jag läste om att det var något som strulade och tittade på bilderna och när jag såg att det var du som felsökte och inte fann något fel. Då felanmälde jag direkt. För hittar inte du något fel så hittar ingen av oss något fel. Detta gjorde min dag så in i helvete mycket lättare. Jag fick det beröm som inte vuxit fram som en slentrian utan detta var något nytt. Detta var något som sträckte sig bortom det vanliga. Jösses vilken energi jag fick av detta.

*Önskelista.

PS3:a, trimmer, Parocmössa,

Vill inte ha: Strumpor, hårvårdsprodukter(får jag det tomtejävel så är du död!), virkad tröjja, tandpetare.

*Att göra på julafton. Hata alla!

Julfest...

*...ångest, promenad och ordentligt sjuk...

*Julfesten var riktigt bra. Slapp irritera mig på andra lågpannade idioter utan var ensam på den täppan. Mycket trevligt och väldigt god mat och givetvis kuuuunde man inte låta bli att snacka med fd parkeringvakterna:D. Dom visste att dom inte skulle ta mig på allvar men kunde inte heller köpa min retorik och smilet var upp till öronen. Efteråt bar det iväg till Harrys. Tydligen har dom klubb akut där varje torsdag. Trodde det var något som rullade vidare sfrån ställe till ställe men icke. Dansade givetvis som aldrig för (nåja, såg väl mer ut som jag var ordentligt skitnödig men vem fasen bryr sig). Efteråt när det var hemdags så blir jag anfallen av en jänta. Förvånad? Jupp!Efter visst besvär får jag in henne i en taxi men då ber hon mig om telefonen och slår in sitt nummer och ber mig ringa om 2 minuter. Visst skitbra så gick jag ner mot stationen. Ringde och hon bad att få ringa upp. Gjört. Osså 2 sekunder senare ringer hon och babblar som fasen för att helt plötsligt näe kan jag ringa imorrn? Varför då? För att jag vill det. Oki gör så du. Då hade jag kommit en bra bit på vägen och manligt idiotiskt som man är så väljer man att följa det spåret och gå hem. Skulle jag inte ha gjort....

* Vaknade upp fredag med "NEEEEJ FY FASEN VAD JAG HATAR MIG SJÄLV!!!" osså började jag gå igenom det som hände igår och fann att jösses jag gjorde inga idiotgrejjer alls ju. Förutom att dansa men det har jag ju liksom räknat bort sedan länge. Det kvittar om jag sätta cementkluppar som dojjor så kommer jag ända skava runt på dansgolvet i tron att jag verkligen behärskar detta. Halsen kändes inte helt oöm och jag misstänkte att promenaden på någon timme i min kombinerade höstjäcka/tröjja inte var det bästa skyddet mot minusgrader. Väl på jobbet så tänkte jag inte så mycket på det förrän mot efternatten då det började sätta sig lite på lungorna.

*Lördag. En dag jag borde lyssnat på kroppen och lagt Arnold åt sidan. Vaknar ganska sent så vill inte sätta kollegor i kläm så jag biter ihop. Ipren och lite käk och iväg till jobbet. Känner mig ordentligt matt men Arnold i mig pushar vidare. Får plocka fram min nya natotröjja för användning. Mycket irriterande. Ömsom frös man ömsom var det bastu. Frossan satte in första gången strax efter midnatt. Skönt på något sätt och hanterbart. Halsen hade fått sig ett ordentligt skjut med en obarkad tallstock och jag kände att tiden inte gick så fort som jag ville.

*När jag väl kommer hem hade jag 39.5° i kroppen och en sådan frossa att om jag haft en brud bredvid mig i sängen så hade hon garanterat fått multibla orgasmer av vibrationerna så jag utstötte för det var helt otroligt vad jag skakade. Hade tagit en värktablett klockan 04:00 och fick alltså vänta till 10:00 innan jag kunde ta en till. mellan 06:30 och 10:30 låg jag vaken och frös som fasen. När jag äntligen fick ta min tablett ringde jag the dudes och fick lämna det bittra beskedet att jag inte skulle vara tillgänglig under natten. Efter det somnade jag. Och vaknade 25 timmar senare (vaknade till under dessa 25 timmar när frossan tog tag i kroppen igen och tog en ny ipren men somnade om direkt). Febern låg på 39.2° efter maratonsömnen men kroppen värkte av att ligga ner så upp och pälsa på mig och fixa något snabbt att käka innan yrseln slog ut mig totalt. Gick och la mig 06:20 nästa morgon och kort därefter skakade det till i sängen. Trodde det var sopbilen som gjorde något dumt men har läst i efterhand om att det var ett jordskalv. STORT!

*Efter att ha sett flertalet rent ut sagt usla filmer så gläds jag att jag äntligen fick tummen ur röven och såg Rise of the footsoldier. Ruskigt bra film som är baserad på sanna handelser. Brutalt rå, bra story, försöker inte försköna stilen. Klart sevärd för dom som inte är känsliga.

*Läste en chat med Jan Guillou för ett tag sedan där han kallade alla som laddade ner för bland annat hans material för tjuvar. Jag skulle vilja säga att den som är tjuven är JG. Att han kunde sälja sina verk (Arn-böckerna, som tillråga på allt är riktigt bra) och låta filmskaparna fullkomligt våldta manuskriptet så pass är fasen kriminell. Att med gott samvete kunna ta betalt för dessa rullar är nog en av de större kriminella handlingar som gjorts i Sveriges historia. Arn-filmerna är rövdåliga!

Om jag...

*...hade varit en värphöna så kan du ge dig fasen på att jag skulle värpa guldägg. Så jävla bra är jag!

*Hade möte med top notch. Ett mycket bra initiativ från den ansvarige! KRÄDD TILL DIG vem du än må vara! Kändes riktigt bra att få snacka ut då temperaturen varit ganska frostig mellan vissa delar av skiften>:). Ett mycket bra sätt att försöka lösa upp knutarna som bildats. Mycket av det som skett är pga missförstånd och en stor sked osmidighet (läs klantighet).

*Skall hjälpa minibossen lite under framtiden. Inget stort utan bara så att det blir perfekt direkt. Så är det med eldsjälar. Man står till tjänst:D.

*Sköna kommentarer eller rättare sagt frågor som man kan få när man är klädd till the black knight(eller urtvättad grå om du hellre vill det. Listas med 1, 2 och 3 osså har jag en och annan bubblare.

1. Ursäkta, du är väktare va? Ja jo det stämmer bra det. Bra du har möjligen inte en cykelpump på dig? Va? Nej jag har ingen cykelpump på mig.

2. Hej jag undrar om du kan hjälpa mig. Det vet jag inte men jag skall göra mitt bästa. Du vet inte när lisebergsvagnen går va? Nej!

3. Här får vi börja med en liten redogörelse först. Det är höst. Klockan är 02:40 och det spöregnar som det bara kan göra i Göteborg. Påväg till bilen så möter jag ett kategori 3 ¹skubb.
Hej du har möjligen inte en tvål på dig? (slår mig på fickorna) Nej du den måste jag ha lagt ifrån mig men jag undrar sannerligen var. Jag är allt en riktig slaver. Skubbet fortsätter en bit innan hon vänder sig om och vrålar.... MAN MÅSTE VÄL ÄNDÅ FÅ FRÅGA VA?. Jupp säger jag då.
Världsklass!

Bubblare1. Helt underbart när folk arga som bin kommer och vrålar på mig för att våra grejjor håller en sån pinsam kvallite. Inte ens ett kort kan man fixa så det funkar. Lugnt och sansat ber jag honom än en gång dra sitt kort och inget händer. Hmm kan jag få se på ditt kort så skall jag kolla vad som kan vara fel. Han räcker över sitt kort och det visar sig vara ett american express. Prova ditt ID kort istället för ditt bankkort. Vet inte men det borde funka bättre.
Världsklass igen!

Bubblare2. Inbrottslarm och väl på plats så möts man av en kvinna som sitter och jobbar. Man frågar lite försynt om hon är medveten om att hon måste ringa innan hon går in på objektet samt även larma av för annars går det larm. Ja jo det visste hon men det gjorde inte hon utan det gjorde Gunnar(figurerat namn). Var är Gunnar då så jag får prata med honom. Han har inte kommit än. O fasen. Men du nästa gång du går in här på en helg och Gunnar inte har kommit så kan du väl ta och ringa till oss så kan vi larma av. Oj vilken bra ide. (Denna hade fått ett nummer om det hade hänt mig men får räcka som bubblare istället då den hände G)

*Julfest ikväll. Blir lugnt.

*Om inte comhem skärper sig så drar dom på sig mitt oheliga vrede!

*Just fasen. Säger farväl till mitt liv. Inte så dramatiskt som det låter utan jag har köpt ett lir som kommer döda all eventuell social kontakt med omvärlden för all framtid. Spelet heter WoW (World of Warcraft) och min gubbe har det mäktigaste namnet!

*Haha vilken sopa jag är. Glömde ju förklaring på fotnoten:D

*¹skubb. Hämtat från Mangepedia. Ett skubb, flera skubb. Skubb delas upp i kategorier. Klass 1, 2 och 3.

Klass 1 skubbet kör ofta bil. En ganska risig bil ofta med flera anmärkningar från besikning och inte helt ovanligt att den är avställd. Är väldigt klåfingrig och tycker sig att allt dom hittar får man. Brukar vara något slitna i ansiktet men i övrigt i ganska fin form. Inte helt lätt att känna igen ett sådant på håll utan det krävs nästan att man för en konversation med dom.

Klass 2 skubbet cyklar ofta. Har allt som oftast en ryggsäck. Ses i regel i duo eller gärna i grupp. Har en väldigt ärrad stil och likså utseende. Detta beror nog på att dom lägger alla sina penningar på cyklar då du ser dom inte helt ovanligt cyklar förbi första gången under kvällen med en skön mountainbike kategori ny för att senare cykla förbi med inte helt ovanligt en annan ännu finare mountainbike eller rentav cyklar på den gamla och har den nya bredvid sig. Har även sett dom sent på natten med en fotölj på cykeln men det tillhör ovanligheterna. Händer också att dom kör en bil men denna är _ALLTID_ avställd med en gedigen lista på fel från senaste besikningen som visade sig varit 1997.

Klass 3 skubbet lunkar fram. Har gärna en rulle skarvsladd med sig som han hittat. Svårtolkad i språket men när man verkligen lyssnar på dom så finner man att dom ofta besitter lösningen på världsfreden samt miljöproblemen. Ett klassiskt fall var när jag satt i bussen och lyssnade på ett gäng som skulle till domstolen. Dom snackade alkoholpolitiken och var minst sagt irriterade över att alkoholskatten hade höjts men nu igen skulle gå ner. Konversationen var något som detta. "Fy fasen för regeringen. Först höjjer dom skatten på spriten för att vi skall dricka mindre. Men inte fasen gör vi det. nääee.. Det ända var att vi behöver sno mer grejjer för spriten blev dyrare. Nu äntligen sänker dom den igen. APPLADÅDER SÄGER JAG BARA. APPLADÅDER!!"(Där klappar han händerna samtidigt så jag antar att han menade applåder)

Dags...

*...att släppa på Jantelagarna nu.

*Jag är bättre än dig! Jag skulle kunna motivera varför men det räcker med att jag vet det. Sticker det i ögonen på dig så skall du veta att det bekymrar mig inte det minsta.

*Vädret är sämre hos mig än hos dig! Varför? Därför att jag vet bäst och jag säger det!

*Jag gör ett bättre jobb än vad du gör! Varför? Därför att allt faller sig naturligt för mig. Så är det när man är bäst. Jag håller en konstant hög procentenhet vad det gäller allt (förutom konst)

*Jag berömmer bättre än dig! Varför? Därför att jag kan säga till min chef att han gör ett bra jobb och verkligen mena det. Jag hjälper andra att göra ett bättre jobb. Jag försöker motivera frusna själar att göra ett bra jobb och pushar dom som redan gör det. Jag är inte rädd för att lyfta upp någon.

*Jag gör fel bättre än dig! Varför? Därför att jag inte är rädd för att misslyckas. När jag väl gör fel så tar jag lärdom av det och gör inte samma fel igen.

*Jag gör rätt bättre än dig! Varför? Därför att jag inte letar fel hos andra för att skydda mitt eget ansikte. Jag bryr mig om mina kollegor och ser det som en lyckad natt om båda är nöjda. Om båda är nöjda betyder det att vi gjort en bra natt.

*Kom det ändå motiveringar möjligen? Nej, det är bara påståenden. Men det är som jag säger. Jag är bättre än dig!

*Här är en annan kille som är bra! Han har släppt en platta som är värd sina riksdaler. Köp plattan!


Bekännelser...

*...som jag inte är stolt över!


*Bloggen idag kommer innehålla grova ord samt opolerade meningar så vet ni med er att ni är känsliga så hoppa över detta inlägg. Jag kommer därför tabba ner en bit så ni som är känsliga har en möjlighet att slippa dagens inlägg.


*scrolla mer om ni verkligen vill läsa.än mer...Skyll er själva!




*Dessa med kristen tro bör inte läsa skräpet jag skrivit idag....




*Inte heller Ä.




*Barnförbjudet!




*Somliga skulle kalla det ett angenämt problem. Andra skulle göra highfive. Dom flesta rynka på näsan och vissa ilskna. Här kommer delar om varför jag hatar one night stands! Dom som känner mig vet att jag besitter ett jävla självförtroende men detta är något som jag hatar med mig själv! För första gången så kommer "skryt" om mina "kap" till offentligheten.


*Började 10 mars 1995. Ondskans tid var kommen. Disco på magget och Mange var på plats med några stärkande droppar i kroppen. Hinner inte mer än komma in innan man blir uppraggad av en riktigt snygg tjej. Polarna gröna av avund (vill jag få det till ivf) ser på när man spelar conquer. Efter ett tag vill bruden visa upp sitt kap för sina föräldrar vilket jag tyckte var lite märkligt men sure det kan väl funka. Vi går ut i skogen? och jag ställer mig frågan va fasen hennes föräldrar skulle göra ute i skogen men tänkte inte så mycket på det utan hängde bara på. Vips slet hon tag i mig och gömda bakom ett träd fick Mange till det första gången. Det var ju...hmmm speciellt. Ni märker vars jag är påväg nu va? Ni har fortfarande chansen att slippa undan, nästa asterix så kör vi igång! Kommer hoppa lite mellan åren och garanterat mellan månader.

*Vi hoppar fram till 97 eller om det var 98. Ingen explosion vad det gäller knulladet men nu verkar det lossna. Skänningemarknad. En guldgruva för den som är på jakt efter fitta. Vad man dock måste göra är att dizza sina polare och det hade jag inga som helst problem med. Onsdagen hade inte bjudit till som jag velat utan enbart mys med en gammal klasskamrat, inget sexuellt utan bara lite mun-mot-mun. Redan tidigt hade man gått upp och svept dom första pilsnerna så när man rörde sig ut mot publikmassan kunde man inte annat än förstå vilken kung man var. Sprang på samma som dagen innan igen och hon var på även idag. Men inte fasen släppte hon till så efter en stund så skyllde jag bowling eller något så vi stack åt var sitt håll. Den dagen och kvällen var en storslam för mig. Kort efteråt springer jag på något som jag inte kollat efter när jag var nykter. Och henne hade jag mer "tur" med. Dröjde inte länge innan man hittat ett bra mysställe och en stund senare när allt var fixat och jag var nöjd så stack jag medans hon gick bakom busken för att tömma. Nöjd med mitt bus så stack jag till en polare och fortsatte festa. Klockan var nog inte mycket äldre än klockan 14 när jag bestämde mig för att kontrollera statusen på tivolit men hinner inte mer än ut på huvudleden innan man stöter på den bruden som jag nyligen pumpat och smack så får jag en örfil värd namnet. Bryr mig inte nämnvärt utan tänker att den förtjänar jag nog. Träffar kort efter en tjej som gick i min paralellklass, inte skitful direkt men ingen pudding heller. Kopplar in charmen och snart sitter vi ihop som vi var ett bakom Bjälbotullskolan. Detta var lite knivigare att ta sig ur, kunde liksom inte bara sticka då hon faktiskt kände mig men räddades av att även hon skulle vidare till en fest men vi skulle leta efter varandra på kvällen(yea rite). Kände mig riktigt nöjd med att ha mäktat med tre brudar på så kort tid (två som jag knullat med) och fortsatte min färd för inventering på tivolit. Några timmar senare när bärsen var slut i väskan och cashen i plånkan lyste med sin frånvaro så rörde man sig mot polarens fest igen. Det hade börjat mörkna lite men min radar funkade fint ändå. Scanningen gick förbrilt och fastnade för en brud som jag kände igen men inte kunde sätta fingret på. Visade sig att jag träffat henne förra året på marknaden och det var ju givetvis tvunget att firas. Denna ville bara ha kuk så det är inte så mycket att orda om. Efteråt skildes vi enligt uppgörelsen och färden gick vidare hem till polaren som var minst sagt besviken på mitt svek. Drog nån vit om att jag blev tvungen att sticka hem och slagga men jag tvivlar på att han köpte den. Fyllde väskan med dom sista ölen och nu begav sig hela gänget upp till tivolit och planeringen var att vi skulle in på öltältet efter några varv däruppe.

Grabsen bestämmer sig för att dizza tivolit helt och satsa på öltälten istället medans jag skall bara ta en snabblov på tivolit för att tömma dom 2 sista flaskorna med Andersson 5.2%.

Stöter på träskmonstrens moder men det hindrar inte mig från att sliska lite men då rycker en av brorsans polare in (this is the motherfucking firefighter!) och frågar hur fasen jag är funtad. Fasen har du starr eller vad faan är fel på dig säger han. Vänta här, jag kommer med nått bättre. Kort därefter så hade han leta fram något ur hans harem som han kommer fram med. En riktigt söt tjej och jag nyktrar omedelbart till lite.(Hennes namn kommer jag ihåg då det inte är helt olikt det inte allt för vackra ordet skita!>:)) Joh tjena henne får jag säkert hann jag tänka innan vi satt i virvelvinden och tjöt av glädje. Hennes ursprung gjorde att vi var tvungna att vara lite försiktiga. Hennes farbröder var inte av den förlåtande sorten>:) men på något sätt så lyckades vi undvika dom men däremot min gamla klasskamrat kom fram till mig och skrek med tårar i ansiktet. DU BETER DIG SOM EN JÄVLA HORA! Orden trängde in och ekade men jag trängde bort dessa och koncentrerade mig på hur fasen jag skulle komma in under nya brudens trosor. Detta var en chans som inte fick missas! Stöter på en idiot som säljer rosor och givetvis så fixade man en ros och det verkade göra susen. Hon var inte alls misstänksam när vi gick bakom karusellerna och när vi väl kom undan helt så visade det sig att hon var ett riktigt odjur! Hon var helt galen i min stolthet och jag gav henne vad jag tålde. Denna skilsmässa var verkligen enkel då hon helt enkelt bara gick fram till hennes farbröder och utan en blick stack därifrån. 4 knull av 6 möjliga måste ju gå som MVG? Ångesten var total när jag gick och lade mig och orden JÄVLA HORA ekade i mitt huvud.


*Dagen efter var det Drakbåtsfestival i Linköping. Brorsan skulle komma in och hämta mig. Vaknade upp av kraftig ångest och kunde inte släppa orden. Hockeylaget jag spelade i blev sponsrade av falcon men jag ville inte bara köra gratis utan fixade en ny back med Andersson´s. Ångesten och orden dämpade jag med några snabba och snart var man på plats i tältet och jag var uttagen som reserv. Kunde sitta och bärsa hur mycket jag ville medans testosteronstinna karlar värmde upp inför första åket. Givetvis vann Galtarna HC (korplaget) och nöjd som man var så tog man en lov runt ikring. Med gårdagens självförtroende så kunde ju inget gå fel men strategiskt så valde man dom inte allt för snygga brudarna då det nu var viktigt för grabben därnere att jobba på. Slog mig ner bredvid två brudar och började tjöta lite och det visade sig att ena bruden inte skulle stanna så länge till så jag frågade den andra tjejen om hon inte ville komma till vinnartältet (Galtarnas tält) senare för att känna segernssötma men hon tvekade då hennes pojkvän kanske skulle komma förbi senare. Aja din loss tyckte jag och gick vidare.

Nu hade det börjat mörkna och jag tänkte inte mer på henne utan firade triumferna med grabsen i laget. Snabbaste kvaltid och ett ganska enkelt semipass i morgon klargjorde vägen till en final och detta var givetvis en orsak till öldrickning och glada toner. Helt plötsligt står hon där och jag blir lite förvånad men samtidigt sätter man igång direkt. Två av mina bröder är på plats och dom kör genast igång med att håna mig med nidnamnet Bregott vilket jag är heeeelt oförstående till. Bjur på en pilsner och vi tar en liten promenad och hittar ett skönt (not) träbord och efter lite mys och gos så hamnar hon ovanpå mig. Fuck jag knullar en brud och folk behöver inte direkt ficklampa för att se det heller men det skiter jag i. Under akten så ringer hennes pojkvän och samtidigt som vi knullar snackar hon med honom. Han skulle komma om 30 minuter så vi hade gott om tid. Själv var jag mycket nöjd och tyckte det var mäkta coolt. Efteråt var jag mycket stolt över mig själv men sedan dess känner jag avsmak och rent avtändande över att ha någon ridandes på mig.


*Har ni någonsin haft sex på ett konstigt ställe? Något ställe där ni tror att ingen skulle slå er på fingrarna? Jag vet inte men jag gissar på att jag slår er ganska lätt. Jag och grabsen bestämde oss för att ta en roadtrip till gbg och syna liseberg på nära håll. När kvällen börjar närma sig mot sitt slut så träffar en av mina polers (som vi kan kalla cocosbollen) en riktigt snygg brud som han vill åka top spinn med. Då top spinn hade en kötid på drygt 2 timmar så sade OMG att detta var otänkbart och istället bestämdes att vi skulle åka något annat. Bruden hade två polare. En skitful och en som inte var helt hemsk ivf. Den finska riddaren avböjde och karborrbandet tog den absolut fulaste vilket gjorde att den barmhärtiga samariten OMG fick ta hand om mellanskrapet. Utan att gå in på några detaljer så knullade jag en brud i flumride. Skönt frågetecken. Ja om man finner kramp i lår och vadmuskler som sexuellt upphetsande så visst då var det helmysigt annars var det bara fucked up total idiot Mange ofc.


*När jag var 17 år hade jag min första erfarna kvinna. 38 bast och vissa skulle nog se det som en fjäder i hatten. Själv var jag ruskigt missnöjd även om jag inte visade det utåt. Så missnöjd att jag några år senare toppar det genom att knulla en 45-55 åring på den lokala pizzerians/bar dass.

Jag vet inte om jag var så jävla bra eller om hon inte var nöjd men hur som helst hade jag fått i mig lite för mycket och minnesbilderna försvann men helt plötsligt vaknar jag till och finner mig liggandes i en säng med henne ridandes över mig.

Flytta på dig för helvete säger jag och puttar undan henne varpå hon kliver av och börjar suga>:(. Men för helvete lägg av nu säger jag då och kliver upp och klär på mig och går hem och lägger mig bredvid min dåvarande flickvän.... Det var sista gången jag hade ett one night stand. Värsta av allt var att lillarnold såg mig och pikade mig mer än en gång för det.


*När jag var 23 hade jag för första gången sexuellt mys med någon jag tyckte om. Första gången någonsin i nyktert tillstånd som man fått gummiballe och faktiskt upptäckt sig själv som genombedrövlig i sängen. Min paradgren som mitt förra X faktiskt sade att det var det enda jag var bra på. Nu var jag inte ens det. Första gången man var nervös och man brydde sig om den man hade under sig. Man slapp för första gången känna ångesten efteråt. Man vaknade upp dagen efter och det pirrade fortfarande. Men mitt X som jag inte speciellt uppskattar då? Henne var du ju med i flera år också? Henne träffade jag på ett disco. Fick inte knulla henne första gången. Inte andra gången. Blev liksom en tävling för mig. Jag SKULLE knulla henne till vilket jävla pris som helst. Förklarade tom för henne att det ända jag ville var att doppa löken och sedan bara dissa. Slutade med att vi blev KK. För att sedan hennes jävla ondskefulla fitta blev ett beroende. Och helt plötsligt var jag mitt i skiten utan att ha haft för avsikt att hamna i ett förhållande. Och visst, vissa dagar trodde jag säkert att jag faktiskt var kär i den bruden. Men i slutändan var det som hon sa. Det enda jag var bra på var att knulla för känslorna fanns inte direkt mellan oss.



*Det finns mer idiotgrejjer som jag gjort men detta får räcka. Jag var ett svin helt enkelt. Men nu är det dags att släppa dessa bilder och komma in i matchen igen Gustafsson!

*Ä, Jo det kan vara det. Men det jag skrivit var inte fint kan jag säga. Alla jävla ansikten förföljer mig>:(


November...

*...I hate everything about you!

*Man får leta ordentligt för att hitta något som kan anses positivt denna månad. Jag har hittat en sak. Lönen kom in denna månad med. I övrigt är allt skit. X och A, jag vet att ni fyller år men lets face it. Jag har ingen uppesittarkväll bara för det utan det är mest en parantes i en skitmånad.

*Finns där någon som faktiskt tycker att november är en bra månad? Finns där någon som faktiskt ser fram emot att äntligen är det november med dess ostadiga väder som slår mellan orkanvinder och hällregn kontra fuktluftighet 80% och -2°. Någon som faktiskt tycker att ja denna månad ser jag bara mörker förutom dessa jävla julmongon som envisas med att julpynta i mitten av november.

*Trafiken är röv i november dessutom. 7/10 går in i pensionärs/nybörjarmode med ett krampaktigt 10 2 läge på ratten och susar fram i hela 45 knyck på en 90 väg. Dessutom ligger han så nära mittlinjen att det omöjliggör en omkörning. När du äntligen passerat dåren som mörkat ditt sinne såpass hårt att du av ren illvilja pumpar ut 2 liter bempa i axet så nog fasen kommer nästa terrorist fram. Saltbilen. Bilen blir fullkomligt blästrad av salt och den silverfärg min bil hade har förvandlats till gråmatt. Sedan har vi 2/10 som envist överskattar sin synförmåga och hävdar att trots ett 2 dc tjock islager på rutan så behövs där inte skrapas. Den dåren kör förvisso fortare men frågan är om man verkligen vill att han skall köra så fort? Sicksackar över heldragenlinje och av oklar orsak så tvärnitar han helt plötsligt för att sedan tokaxa igen. Dessa 9/10 har en sak gemensamt. Planeringen av körningen är fullkomligt bedrövlig dock så har 7/10 fördelen att även omn dom skull krock så skulle det knappt bli ett märke på bilen pga dess onormalt låga hastighet. Blinkar när de dom svänger. Blinkar inte tidigare för att förvarna nej utan när man svänger. Det är så dags då och Mange får hänga sig på sulan och mycket bister lägga sig bakom idiotfaan som är framför. Sedan har vi 10/10. En sådan är jag. Hävdar sig som enbart bäst i trafiken. Har aldrig gjort fel. Reglerna gäller liksom inte mig. Harmonisk fram tills nyckel sitter i tändlåset och vips så är man ett monster. Vrålar och gestikulerar vilt mot dessa lägre vetanden som jag just beskrivit ovan. Ligger 3 dm från framförvarande bil och blinkar med helljuset. Mycket manligt.

*Pröjsade tv-licensen i november med.

*Jag hatar helt enkelt november!

*Har en blogg färdig för morgondagen. Vet dock inte ifall jag skall publicera den. Men jag vädjar till er att ge fasen i och läsa den bloggen om den publiceras då den innehåller en jävla massa dumheter men det är mina hjärnspöken som måste ut.

*XXXXXXL. Det där tänker jag inte ens svara på broder!

*Ä. Din åsikt räknas inte. När någon tycker att en fyrhjulspunktering i snöstorm med hagel samt isregn är något positivt så räknas dessa omedelbart bort. Tom sifo skulle se dig som ett undantag!

RSS 2.0