En järndank...

*...bland glaskulor!

*Mange är tillbaka med lite ögondiarre.

*S har hunnit fylla 30*\o/* <o> *\o/* <o> grattis hunneh!

*Har fått flera gliringar från D över min blogg eller rättare sagt över att jag inte bloggat. Givetvis har han rätt i sak men bloggen fungerar som en ventil för mig. Ett sätt att skicka ur mig sånt som inte skall ligga kvar. Och även där har han rätt tyvärr. Jag borde ha öst på med en massa dynga dagligen då saker varit en aning kaotiska.

*Snart bara en månad kvar att jobba för vår kund. En kund som i mångt och mycket varit en briljant kund. Känns lite vemodigt och oroväckande att lämna skutan för nya uppdrag. Vad skall hända med alla knattar? Snart kan dom inte förlita sig på Titanen och tillika Guden Mange utan måste på sina egna ben hoppa vidare. Vad skall hända med Tauren? Hur skall mmmkey klara sig? Är någon jävel elak med hmmiii? Dock finns det ljusglimtar såsom att 14 får fast anställning, R hamnar på dagen och Ä tog sitt förnuft till fånga.

*Går rykten på stan att om mr Retro sitter på en Mobiltelefon med kontantkort som han tankar via sin Internetbank, samma Internetbank som han skaffat sig ett BankID på som han använder när han bland de första E-Deklarerar. Vill inte veta av några arga E-mail om att jag råkade fälla din uppbyggda fasad som mr bakåtsträvare!

*Vart hamnar jag? Ingen aning än sålänge vilket är störande. Jag vet att det skall mycket till för att jag inte skall lyckas men det gör det inte bättre av att inte veta. Hur som helst är det snart möte och förhoppningsvis vet man något mer. Funderar på att söka tjänsten som partner mot D. Hur skulle han kunna misslyckas då liksom och då kan jag hålla ett extra öga på katten med. Tyvärr är mina kunskaper över byn begränsade och mitt rykte har säkerligen inte spridits till Top Notch så givetvis så hamnar mitt foto längst ner men va fasen söka kan man ju alltid göra.

*Nu behöver Mange en tjej helt enkelt. Kan inte sluta tänka på bröst. Jag ser bröst, drömmer om bröst, tänker bröst bröst bröst BRÖST! Just nu BEHÖVER jag bröst! Sedan S så går det inte sluta tänka på bröst. Varför satsade du inte på henne då för tänker ostronskallarna nu och givetvis hade jag kunnat göra det men jag är intresserad av någon som jag faktiskt träffar oftare än jag får min lönespec. S var på många sätt fantastiskt av det lilla jag hann lära känna men hennes förmåga att inte vilja träffas gjorde att valet kändes ganska självklart. Hon hade en jädra massa i grytan hela tiden och respekt för det och då blir det ganska mjöligt att tro att något drastiskt skulle ske. Så någon med bröst som har lust att låna ut sina till en just för tillfället vilsen grabb så hör av er. Storleken spelar mindre roll då jag är allätare.

*AIK spelade sin första träningsmatch för året. Givetvis underpresterade de enormt och lyckades med bedriften att spela 1-1 mot nått jävla skitgäng från Shanghai. Någon måste AVGÅ innan det är försent! Smekmånaden är över nu och det är dags att prestera igen nu! Lätt att vinna mot skitgäng som IFK Göteborg och Djurgården men när det kommer till internationella matcher så viker vi ner oss. ©Sparven om även modifierad av Mange

RSS 2.0