Congratz...

*... Mange!

* *\o/* *\o/* Mange fyller 30 idag *\o/* *\o/*

* *\o/ *\o/* VOVVARNA är hos mig *\o/* *\o/*

* *\o/* *\o/* Släkt och vänner! SKGE powah! *\o/* *\o/*

* *\o/* *\o/* Hundarna delar på en Ox-kuk. Tre delar! *\o/* *\o/*

*Bye for now fuckers!


Hata...

*...läxand. Dags att vinna nu AIK. KOM IGEN GNAGET!

*DATA(!)doktorn Mange röck ut på uppdrag idag. Gick åt helvete. Trolig orsak till kaputt DATA(!) kasst moderkort.

*Jan Houkko sjukskrev sig inför kvällen match. Undrar varför.....>: ]

*DATA och dator är inte samma sak.

*Tror på en komfortabel 5-2 seger ikväll. Annars fimpar jag telefonen och vägrar prata med Dalmas Knätofs!

*Beslut taget. Genomförs i sommar kanske. Tror det kan bli bra som fasen!

*Skriv inte mail mitt i natten. Stor chans att poängen saknas och det bara blir ett crappmail.

*Fick höra att X hade det jobbigt nu:(. Tänker på dig gumman, gosa massor med vovvarna. De vet hur man tröstar.

*Dom är ett fruktansvärt bra ord som dessvärre inte skall användas i det svenska språket. Men lets face it. Säg Vi mot DEM så är det knappast så att du uttalar dem som just DEM utan som DOM. JÖTEBÅRG!

Kort...

*...och gott... KÄMPA AIK! HATA SSK!

*Har inte tid att skriva mer idag soz!

Beslut...

*...beslut och åter beslut.

*Snöade i torsdags när jag tog en löprunda. Gick bra mycket tyngre denna gång. Kroppen hade lärt sig av misstaget förra gången och istället för att ge energi så talade den om för mig att detta var ofog det jag höll på med och dessutom oacceptabelt. Jag slet på ändå och tillslut hittade jag en ganska lugn rytm som kroppen kände var helt försvarbar.

*Mål med detta då? Göteborgsvarvet nästa år. (Oj vilket mål säger ni ironiskt men jag skall ligga under 1.5 timmar när jag kommit i mål) Bli piggare. (Jösses vad mycket gladare man är när man har fått i sig frisk luft och samtidigt tvingat lungorna till att syresätta övriga annars helt vilande muskler). Få bättre sovtider. Vid arbetsdag gå upp senast 13:00. Få en bättre hållning. (går ibland som Quasimodo och det är oacceptabelt)

*AIK underpresterade det grövsta igår mot VIK. 1 poäng mot ett skitlag som VIK är inte tillfredsställande! Fint, nu har de gjort sin skitmatch. Dags för SSK på söndag. Ingen underskattning nu. HATA HATA HATA!

*Liverpool FC förnedrar skitlaget #1 Man U på old trafford. Scums har inte mycket att säga till om. 6 poäng av 6 möjliga mot scums denna säsong och båda dessa matcherna har scums gjort första målet. Därför undrar man ju stilla hur fasen det är möjligt att förlora mot möndalsbro och Tottenham. Tappa poäng mot skitlag som Stoke, Fulham och Arsenal. Fullkomligt ologiskt.

*Dossena visar att han faktiskt är en fotbollsspelare, jag har tvivlat på det under en längre tid efter hans mer eller mindre pinsamma insatser.

*Lucas är ingen fotbollsspelare däremot. Det råder det inga tvivel om!

*Lutar att jag faktiskt tar erbjudandet! När motivationen tryter så är det dags att göra något åt det. Dessutom behövs jag där. En ny barsk stämma som röjjer upp bland packet! >: )

Jag tittade...

*...på gamla foton med mitt X och mina vovvar...... Jag tänker inte låtsas, jag saknar dem! I helvete att jag tänker gå vidare därifrån!

*Nostalgisk och upprörd. En perfekt blandning av en kväll med Mange. Ber om ursäkt för mitt utbrott.

*Okey grabbs änd görls! Nu är det dags.... NU JÄVLAR KÖR VI!!! KOM IGEN NU GNAGET! NU JÄVLAR!

-Jag mår urdåligt...

*...-Vadå, har du svalt en klocka? <-- Göteborgshumor när den är som sämst!

*Jupp, analfabeten Mange är tillbaka för att sprida sin smörja igen. Ni som just hittat hit och inte hittat några tidigare inlägg varnas härmed. Texten kan innehålla en viss äregirighet, garanterad överdrift och framförallt en förkärlek till att förklara hur säker jag är. Mitt alterego Mange lever i sitt eget land där han styr med järnhand. Demokrati finns här. Min och endast min röst styr. 100% majoritet.

*Slutade klockan 07:00 imorse och fick i mig 2 timmar sömn innan mysmongot C ringde och krävde mina tjänster. In till stan och hämta 4 biljetter till sillstryp vs apa if. Döm av min förvåning att dom faktiskt hade mage att ta betalt för dessa biljetter. Vem fasen vill se smörjan? C och hans begåvade vänner men lets face it. De vinner inga Nobelpriser>: ].

*Ibland blir man nöjd med sig själv över avsaknaden av hår. Idag tex. så stöter man på en tvättäkta hockeyfrilla, inte en sån där stylad sak nu utan en riktig som var inne på 80:talet. Jösses jag hade hoppats på att dessa var helt utdöda men tydligen finns det fortfarande liv i dessa dinos. I övrigt suger det att vara hårbefriad>: [.

*Mars har börjat riktigt bra och helt plötsligt finns där en viss motivation. Igår snörades löpardojjorna på och Mange gav sig av på en farofylld färd. Att bygga upp konditionen igen efter några månaders (sluta ljug, det var för fasen vid uppstarten av fotbolls-em som du bytte taktik och skulle vila dig i form) soffliggande så tänkte jag gå igång lugnt. 20 minuter och spring så långt du orkar. Kom nästan en halvmil på dessa 20 minuter och ja jag vet att det inte kommer gå till historieböckerna som något helt fantastiskt så måste jag säga att jag blev väldigt motiverad att plåga kroppen vidare. Dock så sprang jag på asfalt och det klassas lite som doping men det bryr jag mig inte om. Nu är jag igång i varje fall och skall försöka fortsätta så med. Sköna var att efter 20 minuter så hade jag ordentligt med krafter kvar. Dålig planering av passet helt enkelt men samtidigt skall man veta att vid min formkurva så ligger inte väggen allt för långt framför så den positiva känslan kan lätt få sig en knäck och brutalt rövsparka dig ner till en lägre nivå. Men som sagt. Jag är på G!

*Passade även på att sluta snusa med. Har jag gjort förr och misslyckats men någongång skall man ju förhoppningsvis lyckas bli av med dessa begär. Varför inte denna?

14 år...

*...sedan Mange doppade för första gången! Det firas med svart armband och en tyst minut.








*Sådär minuten är över. Jag vet att ni saknat mina sköna dagliga blogginlägg men något har liksom hållit mig tillbaka. Jag har öppnat och börjat för att sedan fastna. Ingen motivation alls. Rena lågvattenmärken som inte kunnat publicerats då dessa inte hade gjort min briljians till rätta. Men något har hänt. Vet inte vad jag skall skriva om men jisses nu flyger orden ur mig ivf.

*Sammanfattning Februari: Ni har alla haft dom. Ni vet, ni vaknar upp och förstår genast att jupp, där var den dagen förstörd. Halsen har blivit djupt penetrerad av en huggkubbe, andedräkten får dina grannar att banka i väggarna och vråla att det inte är ok att rasta hunden inomhus. Du kliver upp och påväg mot muggen så bankar du tån i tröskeln (att man aldrig lär sig). Tittar dig i spegeln och ångrar dig omedelbart att att du gjorde något så dumt. Givetvis så har den torra luften (den som du normalt tackar eftersom det känns varmare ute då) har fullkomligt vanställt din näsa med groteska sår. Annalkande (puh googlade ordet, höll på att bli analkande) munsår. Känns som den värsta bakfyllan som någonsin har skapats men du vet med dig att du inte rört en pilsner på bra länge. Japp grabbs and girls. Det är måndagar vi snackar om. Nu behöver det inte just infalla på en måndag utan dessa dagar är så fiffiga att dom kommer när du minst anar det. Ungefär halva februari kändes så. Från 6:e till kulmen 14:e för att sedan sakta avta. Resten av månaden sög rätt hårt ändå:) Snoken har nästan läkt och munsåret är påväg att pensionera sig för denna gång!


*Gratulerar C som lyckades hitta 188bet som förövrigt visade sig vara stört omöjligt att betta på. Briljant sida helt enkelt och C sparade på så sätt några hundringar:D. Sköna samtal gick mellan C och the Mange!:D

RSS 2.0