If u miss...

...the train I am on, u will know that I am gone...

*The Hooters kan göra musik. Om det skulle visa sig att The Hooters inte stått för texten så skiter jag i det. Det är deras låt så fuck off.

*Jag sprang på en snubbe för några veckor sedan. Han var full. Jag ville ha min pizza. Han signa min nota och avslutade med att dra pennan över mitt nylle. Mange blev duktigt upprörd och funderade länge på om grabben skulle få ont i ansiktet men valde tillslut att hoppa över det.
Grabben sökte upp mig igår när jag hämtade min veckopizza. Han var ångerfull men förstod inte varför jag blev upprörd och om något besvärade mig kunde jag snacka med hans polare.
Förklarade att är man efterbliven nog att inte förstå att man inte målar en helt främmande snubbe i nyllet så behöver man inte snacka med Mange. Med detta bad jag honom dra åt helvete. Nog var inte där. Han ville utan distans diskutera vidare om vems felet var och det kunde jag väl alla gånger tänka mig.
Han menade på att i tvivelaktiga fall så kunde detta försvaras med alkoholmissbruk men detta var inte alls ett sådant fall. Han menade snarare på att fallet var sådant att jag hade överreagerat och dessutom påverkat grabben till att dra pennan rakt över mitt nylle.
Detta gjorde att jag starkt ifrågasatte hans intelligens, hans sociala umgänge och hans förmåga att ens andas. Givetvis gav inte det en förväntad effekt utan han avslutade med en kaskadspya och valde därefter att ta en taxi hem.........


*Briljant snubbe. WHY ME GOD?!?! WHY DO U HATE ME???

*http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5581269.ab <---- GAAAAH vad jag irriterar mig på ickenyheter!

Jag har...

*...totalt tappat orken med att blogga.

*Ni får ursäkta men jag har precis skrivit en fin blogg men efter att ha läst igenom skiten upptäckte jag att den var lika infomativ som alla andras. Ingen humor, ingen stil alls, ingenting som förknippas med Mange så det inlägget åkte i soporna.

*Har egentligen vissa saker att skriva om men känner att det inte behövs så varför skall jag göra det? Har min blogg fyllt sitt syfte? Har jag blivit en alldeles för positiv människa? Har jag hamnat i samma fack som alla andra utan psykiska sjukdomar? Jag vet inte. Jag har material men varför skall jag producera skiten för?

*En sak skall jag dock ta upp. AIK skall gå i pride-tåget. För en f.d. ärkehomofob(thank u A) så skulle det lätt kunnas tro att jag är märkbart irriterad över detta. Men fallet är inte riktigt så. Jag vet egentligen inte vad jag skall tycka om det. HBT:are(Homo-Bi-Transsexuella) som känner att dom brinner för sin sak gör helt rätt i att promenera i tåget. Utan att veta fakta så antar jag att i AIK´s organisation finns säkerligen HBT:are. Oddset talar även för att det även finns i truppen (med truppen så menar jag samtliga sektioner både herr dam och ungdom). Att det sitter supportrar som är det torde vara en självklarhet.

Allmänna IK står för detta. Att vare sig dina politiska åsikter, ditt ursprung, handikapp eller sexuella läggning så finns alltid en plats i AIK för dig. Givetvis är det en hård attityd på läktaren och även på plan. Att som manlig fotbollsspelare kliva ut ur garderoben är nog i dagens datum en omöjlighet. Attityden är alldeles för hård och det är mer än en spelare som har psykats ut totalt under en match både från motspelare (lex Nsuboga, innan hans karriär på plan tog fart så hade han en framgångsrik karriär som filmstjärna i vuxenfilmer) och publik(stackars Tobias Hysen, han såg verkligen vilse ut i måndags>:) ). Att en spelare skulle gå ut och förklara sin "avvikande"(den hårda domen kommer obönhörligen från läktarplats) sexuallitet finns som sagt inte. Och med det torde det vara en positiv bild att AIK som organisation ställer upp och visar att från deras vinkel så är HBT:are accepterade och är som vem som helst. I det syftet är jag positivt inställd till medverkan i tåget.

Men jag är inte det minsta positiv till att någon spelare visar sig i tåget. Om den administra delen vill gå på det här jippot låt så vara men att riskera spelarnas hälsa genom att gå tåget ställer jag inte upp på. För jippo är vad det är. Att vuxna människor väljer att tejpa fast en gummikuk i pannan, hänga dildos i armhålorna, gå i högklackat på kullersten ect kan inte ses annat som ett jippo och det bryr jag mig inte nämnvärt om även om jag inte förstår vad dom vinner på det. Att en seriös fråga spökas ut på det sättet gör ju att man tappar fokus på det viktiga. Sedan undrar jag om någon av dessa verkligen tycker det är normalt med en gummiballe fasttejpad i nyllet. Blir mer förbannad när jag ser idioterna i TV med älgmössor, vikingahjälmar, kycklingmössor, pippiperuker och klappkepsar som brölar SVVVVVVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRJEEEEEE. 

Jag som många andra gnagare betalar lön till spelarna och jag ser inget positivt att se dessa grabbar gå runt på en karneval och riskera diverse skador. Fotbollsspelare har en tendens att dra på sig de märkligaste skador och skulle Gabbe tex gå sönder på ett sådant event så väntar en hård dom. DÄrför väljer jag att stötta AIK´s medverkan men hålla spelare borta från tåget. Vill AIK tjäna extrapoäng hos press och nyrekryteringar så får slipsarna fixa det, INTE SPELARNA! 

*Tvättstuga

*SHort och T-shirt!


Hinner inte...

*...med någon pepp. Nu är det bara HATA HATA HATA GÖTEBORG!

*KOM IGEN NU GNAGET!


Fy faan...

*...vilket dåligt samvete jag haft idag!

*Månadens Höns går till Mange!

*Alla som läst spökjakten vet om att vi har ett uppdrag där vissa fått för sig att det bor en arg liten flintskallig man som inte vill lämna stället. Givetvis har Mange undersökt detta noga (pollys på bordet torde vara det näst bästa efter ouija board). Överraskande nog så visade sig att "spöket" valt att fly huset när Mange entrade och har sedan dess icke visat sig. Inga smällar i väggarna, inga grammofonskivor som spelar. Ingenting. Saken är den att jag gärna ser att det skulle finnas ett spöke där. Men ingenting tyder på att det finns något där förutom tre (3) olika vittnen som säger samma sak. Men majoriteten av besökarna kan vittna åt det andra hållet. Så även om jag vill att det skall finnas ett flintskalligt argt spöke som bankar i väggarna så har jag ruskigt svårt att se att det skulle vara så. Jag har i princip avfärdat det som båg helt enkelt.

*Nu var det V som skulle sitta där och undrade givetvis om stället. I det läget skulle Mange kunnat fimpa iden om det eventuella spöket men istället så fjärtar min hjärna och uttrycker mig extremt kryptiskt om att JAG inte sett eller hört något och majoriteten har det inte heller MEN (VARFÖR I HELVETE SKALL DET ALLTID FINNAS MED ETT MEN!) osså förklarar jag att det är tomtar som hört saker men givetvis är det bara trötta skallar och fantasi. Givetvis sket V fullständigt i det sista jag sa och tyckte det var riktigt tungt att behöva sitta där ute bland gastar och spöken. Nu löste det sig på ett tillfredsställande sätt ändå men nästa gång jag har otur när jag tänker hoppas jag Goofy ringer mig och skäller ut mig. Sätter mig på skitbevakningen och låter den drabbade få cashen! Jag har haft en sån jävla ångest för att jag ibland är så jävla dum i huvet. Jag hoppas V inte hatar mig allt för mycket nu. Skall försöka muta med glass imorgon och givetvis be om ursäkt för min avgasförgiftade hjärna. Förtjänar verkligen utnämningen till Månadens Sämsta Kollega Med Värsta Tänkbara Timing!

*Shorts och T-shirt!


KOM IGEN...

*...NU GNAGET! KROSSA ÖREBRO!

*Vem faan, vill bo, i Örebro?

M M M...

*... Mange kom, Mange såg och Mange segrade!

* Äntligen gått över till normala arbetstider. Nu är det slut på nattarbetet förutom det gästspel jag gjorde måndag och tisdag.

*Hade spökjakten igår igen. Några varnande ord från Ö om att akta mig för den lille flintskallige och arga spöket som inte vill lämna byggnaden. Vad Ö glömmer är att jag är lång, flintskallig och jävligt hård. Givetvis vågade inte spöket visa sig. Misstänker att det är Ö´s mörkrädda alterego som är spöket och det finns bara i hans huvud.

*Det är varmt ute! Omöjligt att fly undan med. Delsjön funderar jag på. Annars skall det tydligen finnas ett schysst ställe i Åsa(byn nu alltså).

*Hur har det gått för Mange under första veckan som dagarbetare? Jo jag håller väl lika hög klass som min nära vän Kim Jong Il. Hans första golfrunda innehöll inte mindre än 11 stycken hole in one. Har man talang för det så har man.

*Dravel det D häver ut sig. Han är ingen rolig människa och därför håller hans skämt en jävligt låg nivå men för att stärka hans klena självförtroende så låter jag en av hans försök till att klämma på en kioskvältare få vara med.

*Hur går det med S? Ingen aning faktiskt. Hon är en tjej med många bollar i luften helt enkelt. Tiden finns inte så hon får ha det så bra. Söt och rolig är hon men vad hjälper det när hennes tid inte räcker till.

RSS 2.0