Inget att rapportera idag!

Snyggt att lägga ut fel länk!


Jag är...

*...på vidrigt uselt humör.

*Möte idag dessutom. Bara att hålla käften mötet igenom.

2227:-...

*...kostar det att i ett år få beträda de svarta ormarna med min SAAB 9-5(jeje familjebil i know)

*Jävla tjuvar!

*Det är olagligt attt ladda ner viss musik men det är helt lagligt att knulla en höna, hund eller grävling. Congratz Sverige!

*Promenad igår kväll. Fick leda hem en granne som var väldigt glad. Hon ville ha mer än den kram hon fick men förklarade att det var ganska olämpligt.

*Misstänker att mitt grafikkort är kasst. Arnold skulle eventuellt låna ett till mig. Vore bra att kolla så det verkligen är det som är trasigt. Värmerelaterat är det ivf.

*O är tydligen i stan. Alltid roligt med sällskap på promenaden så om du är i stan på onsdag så kan vi ta oss en svängom såvida inte vädret är totalt värdelöst. Karlsloken med dig?

*I övrigt hände inte mycke igår.

*Köper folk verkligen CD´s nu för tiden? Känns så kassettspelare, så ute.

*www.aikfotboll.se är uppe igen! Stort! Denna gång verkar den ju faktiskt ha en funktion dessutom. Pinsamt var ordet!

Äcklig, snuskig...

*...lösaktig och sälja sig för pengar. Jupp jag tog ett extra pass inatt.

*Tog ett bad för att tvätta av mig skammen!

*bp - AIK 2 3. Ingen höjdarmatch direkt. Kunde lika gärna slutat 4-4. En orgie av felpass för att sluta med paniklångbollar. En fullkomligt bedrövlig fotbollsplan, oanständig för toppfotboll. Men AIK vann! Styrka att kunna vinna sånna matcher även om man får se AIK som den stora favoriten i matchen.

*Passerade 12 stycken rödljus igår på väg till jobbet. Fick rött på ALLA ställen! Kan säga att Mange var mäkta upprörd. Hade brojäveln öppnat sig så hade jag dumpat bilen i älven!

*AIK sm-guld i innebandy.. Gäsp

*öis - AIK på torsdag. vrak vs sillstryp samma dag. Bettar på att krigsskådespel vid Jönköpingsområdet när som dom säger the finest passerar varandra.

*Skall se om jag kan lyckas lura med mig S på matchen ivf. Hon har ju tidigare vägrat men om jag luras lite kanske det går. Eftersom hon visat prov på urusel syn så kan man låna henne ett par lurar och sedan leda henne in på ullevi. Ett tappert försök som jag knappast tror kommer lyckas:)

*Damnit. Förfest i tvättstugan:/

-Du har...

*...glass på läppen:)

*-Nu har jag ännu mer glass på läppen:).  Du är såååå dålig:D

*Gatt dääämnit! Ännu en klassisk hockeyfrilla ala 80 talet! Tänkte lägga tillbaka varorna som jag skulle inhandla och gå därifrån. Borde vara lag på att en kassör inte får ha hockeyfrilla!

*En påse Billy´s och ett paket fil. Klassisk singelkrubb:>. Fast det är fasen lika pinsamt att köpa det som att panta burkar. Nu kan man ju iofs hävda miljötänk när man pantar burkar men fattigstämpeln känns intatuerad i pannan!

*Mange´s syn på finanskrisen. Har jag cash så jag kan pynta en flaska Talisker och käka ute fram tills löning = ingen finanskris. Just nu råder en liten finanskris noterade jag på kontot:>. Skulle kunna köpa en flaska Famous och leva på grillkorv som jag grillar på en engångsgrill.

*Nervös igår var jag med. Men det tar jag på ett positivt sätt:). Hon verkar vara en superbra tjej.

*Du är ganska kort va? Den repliken fick jag höra många gånger igår men det faktum att hon tycker att jag ser ut som en mask belystes inte alls på samma sätt:). Så "raggningsreplik" "Du är ganska kort" gick inte hem.

*En lyckad dag igår helt enkelt:)

*Özkan skadad igen! För helvete! Nu får du faan ge dig. Redan missat 2 matcher av 3 möjliga. Du är alldeles för viktig i kampen om pokalen!

Fredag...

*...idag och allt som följer med den.

*Skall på glassdejt idag såvida inte S fått ordning på ögonen.

*Därför tackar vi gud extra mycket för att han med dagen till ära applicerat en finne i snoken på mig vilket ger en härlig röd färg på den vänstra näsflanken. Ser ut som en halv clown!> :(

*Är normalt inte grabben som är speciellt nervös men nu är jag det.

*Brännarn skall bli farsa igen. Han ynglar av sig som en tok:D

*Oacceptabelt att förlora mot ett sopgäng som Malmö FF. Jag hoppas att detta enbart var en miss i arbetet och att vi är tillbaka i den vinnande trenden nu till helgen.

*Torsdag är det öis - AIK. Bortaresebojkotten gäller inte öis så man får hoppas på att många gnagarbröder och systrar kommer till gbg \o/

*Hade det mesta klart vad jag skulle ha skrivit idag redan inatt men allt är som bortblåst. Neandertalarhjärnan går i full fart. Haha detta kommer ju gå strålande xD

*Hon måste vara helblind:D

Där hade du tur...

*...din dumma jävla flintskalle!

*När jag åkte hem från jobbet i morse så rullade jag in till bempatappen. Gäller ju att inte tanka för ofta liksom;). Förståndet försvann med håret:>

*Fullt röjj på Hissingen igår. Tydligen riksmongon från stadens firmor som gjort upp. Credd till gaisarna men seriöst, borde dom inte tröttna på att tugga asfalt och ge upp det där och istället börja med virkning eller någon liknande harmlös sport.

*Tydligen hade det "råkats" kasta sten och flaskor på polishästarna så polisen var väldigt sugna på att plocka firmagrabbar.

*Vid ett av gripen så kommer 3 hyenor i full fart och studsar ut för att fota. Kan just se artiklarna. "HÄR DÖR FOTBOLLEN". Misstänker dock att de inte fick sina bilder då insatsbossen svängde upp och ställde sig ivägen\o/. Någon jävla måtta får det vara. Lagom pinsamt att vara gripen, så skall några ärkesvin föreviga det genom att dom skall hängas ut i tidningen. Nej det gillas inte!

*Hehe hoten en av hyenorna uttalade sig mot polisen. Detta kommer du bittert ångra bara så du vet det!!
Kan just se framför mig hur han efter nattens pass ställer sig framför spegeln med annalkande magsmärta med tankar som dessa. -Fy fasen vad jag bittert ångrar att jag ställde mig i vägen för fotografen...:D

*Natten gick överraskande fort. När sådant händer mår man bra:D

*Haha sillstryp visade tecken på svagt psyke och kollapsade totalt mot röven. Lätt att spela mot ett gäng schimpanser i primat if men när det nalkas ett "hett" derby så faller spelet ihop och en snygg 4-1 förlust inkasserades.

*Ikväll match mot nöff nöff. 3 poäng är ett måste och något annat är heller inte acceptabelt. nöff nöff är ett gäng sopor som haft tur i matcherna mot röva och slipsarna. Dags att begrava den turen och skicka tillbaka dom till krisrubriker. Avbräck för AIK från senaste matchen är att Kenny Pavey är skadad men ersätts av kanske allsvenskans bästa spelare och våran egen Kaká, Özkan. Vid vinst idag så blir det en tidig seriefinal på söndag när vi ställs emot ett annat obesegrat lag som inte heller släppt in något mål, Stockholms svar på röva, Brommapojkarna(!)

*Knepigt att kvällspressen inte börjat babbla om tåget går nu. Det har ju liksom gått 2.5 omgångar och det finns redan tydliga tendenser om hur sluttabellen kommer se ut. Sillstryp och apa kommer slåss med vraken om en plats i mittenskiktet. AIK, bp, heif och nöff nöff har efter en strålande start visat vilja att redan nu avgöra serien.;)

*KOM IGEN NU GNAGET! NU KÖR VI! KROSSA MALMÖ!

*
Snyggt att det är acceptabelt och till och med lagligt med våldtäkter i vissa länder>:(

Välkomnar...

*...fröken S till min blogg.

*Jag var på Rockbaren förrförra helgen. Något sne efter att dörrslusken snott mitt vipkort (kortet är kolsvart vilket omöjliggör en synlig signering av det men idiotfaan höll upp den mot ljuset och inga tryckmärken syntes. Dörrsluskar och parkeringsvakter är av samma skit!). Halvskapligt med folk, sedvanliga spyan mitt på golvet på ovanvåningen, skithuset såg för jävligt ut, en typisk kväll på RB helt enkelt.

*Ner i källaren och hittar några lads att snacka med. Tar notis om en vad jag kommer ihåg som liten blondin som passerar. Söt var hon och helt ointresserad av mina blickar ofc. Inte speciellt förvånad ser jag henne i skön hastighet försvinna vidare i folkhavet. Koncentrerar mig på min bärs och ladsen då hon åter går förbi lika fullt med blicken rakt fram och jag hann tänka ironiskt att jupp, hon vill ha mig ofc och väntade mig henne återigen springa vidare i sin jakt på polare, sprit, vakt eller pojk-flickvän men denna gången gjorde hon ett avtryck genom att klämma min otroligt värdefulla och sexiga rumpa;). Misstag sker lätt och det tog jag det för. Förstod att detta hade gjort hennes kväll. Råkade klämma fel rumpa men ack så skön tänkte hon alla gånger! En sån skön rumpa måste ju vara en dröm för vilken brud som helst liksom.

*Nu råder delade meningar om vad som hände men eftersom jag alltid har rätt så kör vi min version. Söt tjej igen går förbi och även denna gång(vilket hon hävdar är helt fel) så greppar hon åter tag i min rumpa och givetvis måste Mange agera. Man har ju sin heder att tänka på och hon kan inte klämma min rumpa ostraffat, så jag fångar in henne i min famn. Inga skrik eller ens slag utan bara ett sött busigt leende och en total förnekelse men med tortyrliknande medel så får jag henne att erkänna sina brott:)

*Söt mask tyckte hon att jag såg ut som vilket tyder på grava synfel alternativt jävligt schyssta drinkar men jag klagar inte. Däremot klagade jag när hon allt för snabbt bestämde sig för att nu skulle hon åka hem och lämnade mig ensam. Bitter stannade jag kvar och dränkte mina sorger. Gick tillbaka dit ladsen tidigare suttit och där satt nu istället två grabbar som gillade varandra:D. Tjötade lite med dom och minnesbilder säger att jag även körde lite moonwalk varpå ena grabben säger: Du har en snygg kropp! Jag vet det men hur vet du det?(wow slow down dude!) Känner mig nödgad därefter att lämna stället än mer bitter då jag inte fått hennes telefonnummer(vilket jag faktiskt hade fått men neandertalarmode rådde och hjärnkapaciteten var begränsad till lillhjärnan aka reptilhjärnan).

*S messade mig dagen efter. Mycket nöjd över det blev jag:)

*Skall fika med henne på fredag. Se om hennes ögon är återställda då kanske;)

*Liverpool FC underpresterade något av det grövsta i kvällens match. Superstjärnan Fernando Torres kändes inte igen direkt, Reina slängde in en boll och försvaret höll ibland en pinsam nivå. Givetvis hade Liverpool inget att förlora eftersom matchen på Anfield slutade i ren bedrövelse men när 0-2 dunkas in så vädrades morgonluften men så gör Reina en sådan där tabbe som man inte får göra helt enkelt. 1-2 och Chelsea är ett helt nytt lag. Chelsea får en orgie av frisparkar med sig och hatet mot domaren är enormt! 3-2 Chelsea och matchen känns körd när Lucas(!) lyckas med att göra mål och sedan en för dagen fenomenal Kuyt nickar in 4-3 men nästan omgående slarvas det i försvaret och mysmongot Lampard sätter dit 4-4. Ångest, ilska känslan att slås mellan hopp och förtvivlan är total. Nu är det PL som gäller för Liverpool FC och Gnaget skall springa hem Allsvenskan så är året räddat!

*Blev mer än ett välkomnande detta. Blev visst en bok:)

*Viktigt! Hon är gnagare med. Hon vet bara inte om det än. Hon tror sig hålla på gas....Grönsvart blir lätt svartgul!;)

*Taget från MSNchat med X

OMG (Olof Magnus Gustafsson) säger:

Shit jag är faktiskt nervös för det :)

Jag vet ju att jag kommer sabba det iofs så jag behöver ju inte vara nervös :)

X säger:

äsch, tänk inte så

OMG (Olof Magnus Gustafsson) säger:

Joh men det känns som när jag träffade dig

X säger:

vet inte om jag sett dig nervös någonsin ;)

hihi det är väl härligt! :D

OMG (Olof Magnus Gustafsson) säger:

Näe mitt vanliga läge är att bete mig som en parkinsonsjuk mongolid :D

X säger:

HAHAHAHA

äh! Det kommer gå toppen

OMG (Olof Magnus Gustafsson) säger:

Ja det kommer det säkert göra:D. Vi kommer bli bra brevkompisar;)


Lennart´s...

*...pokal kan lämnas av vid AIK´s kansli!

*kalmar ff - AIK 0 - 1

*AIK hade full kontroll på de svenska mästarna och kunde även om inte resultatet pekar på det, ta en ganska enkel seger. Jos Hooiveld visade återigen att han är en spelare av högsta klass och iår känns AIK´s defensiv ännu starkare. Ortiz har slutat med larvet att ligga och åma sig (falla lätt aka filma) och visar istället prov på hur man ska spela. Känns riktigt bra detta. Om man slår upp ordet hybris så finner man nog en gnagare på förstasidan men just nu känns det bra. 2 segrar av 2 möjliga. 90 poäng here we come!

*Har varit helt underbart väder nu en längre period. Pollen vräker sig över Mange vars immunförsvar är på högspänn vilket resulterar blodsprängda ögon, en snok fylld med snor(!) och astmaliknande symtom. Väntar bara på att björken skall slå till med full styrka.

*Min blogg fungerar som en backventil. Jag skriver om sådant som varit bra(Mange), dåligt, uselt(Jan Tauer), röv(arsenal), konstigt eller helt enkelt bara att jag haft en dag som inte gått dit jag ville. Jag skriver det på mitt sätt. Lyssnar sällan eller aldrig på vad folk anser att jag INTE bör skriva om. Bloggen har hjälpt mig att vräka ur mig dynga så man slipper ha skiten kvar inom sig. Jag är inte öppen för kritik. Här för jag min monolog med precisa som likväl kan vara värdelösa inlägg.

*Liverpool FC skaffade sig en otroligt dålig sits efter första matchen mot chelsea. Med ett bedrövligt samarbete mellan mittfält (lucas i synnerhet) och backlinjen så hotade chelsea gång på gång. Idag är det dags för retur och Liverpool måste ta ifatt ett 2 måls underläge. Masken är tillbaka, Gerrard spelar förmodligen dessutom, Torres i fin form så skall detta gå. Rafa sa att det var ca: 15% chans att LFC skulle grejja detta. Loozermentalitet säger jag utan hävdar att nu är det intressant och Liverpools chans ligger kring 80%. Så nu lads kör vi stenhårt och låter chelsea bita i gräset!

*En sista hälsning till Lucas Levia. Du är skit! Gör mig en tjänst och bryt benet!

*KOM IGEN NU LFC! NU KÖR VI!

Dags för...

*...ssk ikväll. En seger är det som gäller och elitseriedrömmen lever vidare.

*AIK vann mot Halmstad. Ingen höjdarmatch direkt men 3 poäng i premiären är alltid viktigt. Nu blir det guld!:D Matchbilden var den förväntade med stor AIK dominans utan att för den delen skapa några farligare chanser. Dominerade gjorde ivf passningsspelet eller snarare brist på passningar som gick till rätt adress. En orgie av missade passningar och rent bedrövliga avslut. Tillslut kunde dock den blivande superstjärnan och förmodligen Liverpools nästa storstjärna, Gabriel Özkan avgöra med ett snyggt skott som satt i nättaket bredvid en chanslös Magnus Bahne.

*I kväll väntar jag mig att sillstryp och kalmar ff gör sitt och att apa och Örebro delar på poängen. Händer detta så glider sköna slantar ner i min ficka.

*Avslutningsvis. KOM IGEN NU GNAGET! KÖR ÖVER SSK NU!

KOM...

*...IGEN NU GNAGET!!! NU KÖR VI!!! KROSSA HALMSTAD!!! MOT SM-GULDET!

Du har en snygg kropp...

*...Det vet jag men hur vet du det?

*Årets hetaste dag är imorgon men redan idag så tjuvstartar fotbollsallsvenskan. Givetvis så skall jag gå igenom laget som troligen står på planen imorgon och sedan vilken placering AIK väntas komma på. Skalan ligger som 1 till 10 där 1 är Jan Tauer och 10 är Mange G! 

* Målvakt: Daniel Ö betyg 4. I sina bästa stunder framme och sniffar på en landslagsplats men har sedan missen mot vraken 06 blandat tokiga räddningar men fullkomligt bedrövliga ingripanden. Har en tendens att ducka när bollen kommer mot nyllet. Bytte AIK mot Fredriksstad och blev höstens målvakt i Norge. Han har ett vekt psyke som inte passar sig i gnaget. 4:an är väldigt svag och den får han endast pga sitt enorma AIK-hjärta!

Högerback: Markus Jonson betyg 8. AIK´s mr 100%. Inte missat en straff i tävlingssammanhang någonsin. Fullkomligt överlägsen på sin kant och skulle inte hans kropp säga ifrån allt för ofta med ljumskproblem alternativt hälsena så skulle han spelat i en mer penningsstinn klubb. Utan skadeproblem skulle han sniffa på en 10:a

Innerback: Per Karlsson betyg 7. Egen produkt. Ett vansinnigt häng i luften och en brutal spänst gör att han sällan förlorar en nickduel. Han spel med fötterna har däremot mer att önska. Tenderar ofta till panikbollar även om han är helt solo på ytan. Dock så skall detta kommas ihåg. Han hade Örat i mål förra året vilket inte var en säker sista post. Klart som faan bolljäveln skull bort.

Innerback: Jos Hooiveld betyg 9. Enligt rapporterna så är han ett geni därbak. En Sami Hypiää. Kung på huvudet, brutal i sin framfart. Lyft undan NEJ till vänsterkanten. Mörka molnen bör ju vara att han knappast satts på något större prov då AIK mest spelat mot sopgäng. Dessutom spelade han i den finska ligan förra året vilket bör tas som varningstecken. Men försiktigt optimistisk

Vänsterback: Nils Erik Johansson betyg 6. Nej förra året var ingen höjdare. Tillsammans med Per K som mittback funkade inget vidare. Kommunikationen samt PK´s kalvliknande spel hämmade NEJ. Nytändning på vänsterkanten och har gjort bra ifrån sig. Men betyget kan inte bli bättre än en 6:a när man har en så bedrövligt ful näsa som NEJ.

Högeryttermittfält: KENNY mr Millwall PAVEY!!!!! betyg 8. En knackig säsong förra året har fått många att tvivla. Skador har tärt på den mannen men likt vilken vampyr som helst så är han ett helvete för motspelaren. Jan Tauer har gråtit ut i media om att han hatar Kenny Pavey. Äsch jag ändrar mig. Kenny Pavey= Betyg ding ding ding congratz man you just earned yourself a topscore Mange G award! Vi hatar dig med Jan T!

Innermittfältare: Jorge Ortiz betyg 6. Blandar och ger. Ena stunden slår han en cross på läppen på en medspelare 45 meter därifrån och andra stunden slarvar han bort en 2 meterspass. Väldigt ojämn med en hög högstanivå och en Jan Tauer lägstanivå. Kan se väldigt ointresserad ut på plan med. Filmar ibland. Inte som fröken Mendez men filmar gör han ändå. Sluta med det!

Mittmitt: Daniel Tjernström betyg 9. Växer snart mossa på grabben och det är inte för att han är så gammal utan för hans ickesnabbhet på plan. Bra känsla i vänsterdojjan men högerbenet skulle ramla av om han inte behövde det. Knappt brukbart att ens gå med. Enorm arbetskapacitet. En Håkan Mild men Tjerna har teknik och halvskaplig känsla i fötterna till skillnad från Håkan Mild som sprang som en ardenner men det säkraste stället att inte bli träffad av bollen på var i målet. Majoriteten ropar efter stopp på kärnkraften, jag jublar åt Tjernkraften!

Vänstermittfält: Gabriel Özkan betyg 9. Återigen en spelare med otrolig nivå när han får vara hel. Hade han inte varit skadad så ofta hade han fått Mange G award men hans lår är duktigt känsliga vilket kan reta vilken gnagare som helst. Karlbergs egen Kaká benämns han ofta som och jag kan bara hålla med. När han får vara hel och i form så vet man att Gabbe snart är borta för en betydligt rikare klubb än AIK.

Anfall: Mikael Thorstensson betyg 4. Egentligen omöjligt för mig att betygsätta. Inte sett alls mycket av vad han presterat på plan. Pålitlig superettanmålskytt (lex Wilton Figuieredo?)(tvi) men enligt rapporterna har han varit duktigt kall på försäsongen. Kyla i avsluten har skrikits av arga röster.

Anfall: Ivan Óbolo betyg 9. Endast Henke Larsson i kommunens IF kan konkurera med denna gigant. Fullkomligt lysande och är den enda AIK:aren som spelade samtliga allsvenska minuter förra året. Enormt viktig spelare. Har tendenser att krypa ner och hämta bollen alltför ofta men levererar alltid bollen till rätt adress. Ingen stor målskytt men han gör sina 10 om året. Dock så spelar han ofta fram till lägen som resulterar mål!

AIK: Betyg Mange G! Motivering överflödig.

*Facit för årets Allsvenska kommer nu.

GULD AIK!
resten!

KOM IGEN NU GNAGET! MOT GULDET! KÄMPA! (nästa år då jävlar!)

RSS 2.0