Du har en snygg kropp...

*...Det vet jag men hur vet du det?

*Årets hetaste dag är imorgon men redan idag så tjuvstartar fotbollsallsvenskan. Givetvis så skall jag gå igenom laget som troligen står på planen imorgon och sedan vilken placering AIK väntas komma på. Skalan ligger som 1 till 10 där 1 är Jan Tauer och 10 är Mange G! 

* Målvakt: Daniel Ö betyg 4. I sina bästa stunder framme och sniffar på en landslagsplats men har sedan missen mot vraken 06 blandat tokiga räddningar men fullkomligt bedrövliga ingripanden. Har en tendens att ducka när bollen kommer mot nyllet. Bytte AIK mot Fredriksstad och blev höstens målvakt i Norge. Han har ett vekt psyke som inte passar sig i gnaget. 4:an är väldigt svag och den får han endast pga sitt enorma AIK-hjärta!

Högerback: Markus Jonson betyg 8. AIK´s mr 100%. Inte missat en straff i tävlingssammanhang någonsin. Fullkomligt överlägsen på sin kant och skulle inte hans kropp säga ifrån allt för ofta med ljumskproblem alternativt hälsena så skulle han spelat i en mer penningsstinn klubb. Utan skadeproblem skulle han sniffa på en 10:a

Innerback: Per Karlsson betyg 7. Egen produkt. Ett vansinnigt häng i luften och en brutal spänst gör att han sällan förlorar en nickduel. Han spel med fötterna har däremot mer att önska. Tenderar ofta till panikbollar även om han är helt solo på ytan. Dock så skall detta kommas ihåg. Han hade Örat i mål förra året vilket inte var en säker sista post. Klart som faan bolljäveln skull bort.

Innerback: Jos Hooiveld betyg 9. Enligt rapporterna så är han ett geni därbak. En Sami Hypiää. Kung på huvudet, brutal i sin framfart. Lyft undan NEJ till vänsterkanten. Mörka molnen bör ju vara att han knappast satts på något större prov då AIK mest spelat mot sopgäng. Dessutom spelade han i den finska ligan förra året vilket bör tas som varningstecken. Men försiktigt optimistisk

Vänsterback: Nils Erik Johansson betyg 6. Nej förra året var ingen höjdare. Tillsammans med Per K som mittback funkade inget vidare. Kommunikationen samt PK´s kalvliknande spel hämmade NEJ. Nytändning på vänsterkanten och har gjort bra ifrån sig. Men betyget kan inte bli bättre än en 6:a när man har en så bedrövligt ful näsa som NEJ.

Högeryttermittfält: KENNY mr Millwall PAVEY!!!!! betyg 8. En knackig säsong förra året har fått många att tvivla. Skador har tärt på den mannen men likt vilken vampyr som helst så är han ett helvete för motspelaren. Jan Tauer har gråtit ut i media om att han hatar Kenny Pavey. Äsch jag ändrar mig. Kenny Pavey= Betyg ding ding ding congratz man you just earned yourself a topscore Mange G award! Vi hatar dig med Jan T!

Innermittfältare: Jorge Ortiz betyg 6. Blandar och ger. Ena stunden slår han en cross på läppen på en medspelare 45 meter därifrån och andra stunden slarvar han bort en 2 meterspass. Väldigt ojämn med en hög högstanivå och en Jan Tauer lägstanivå. Kan se väldigt ointresserad ut på plan med. Filmar ibland. Inte som fröken Mendez men filmar gör han ändå. Sluta med det!

Mittmitt: Daniel Tjernström betyg 9. Växer snart mossa på grabben och det är inte för att han är så gammal utan för hans ickesnabbhet på plan. Bra känsla i vänsterdojjan men högerbenet skulle ramla av om han inte behövde det. Knappt brukbart att ens gå med. Enorm arbetskapacitet. En Håkan Mild men Tjerna har teknik och halvskaplig känsla i fötterna till skillnad från Håkan Mild som sprang som en ardenner men det säkraste stället att inte bli träffad av bollen på var i målet. Majoriteten ropar efter stopp på kärnkraften, jag jublar åt Tjernkraften!

Vänstermittfält: Gabriel Özkan betyg 9. Återigen en spelare med otrolig nivå när han får vara hel. Hade han inte varit skadad så ofta hade han fått Mange G award men hans lår är duktigt känsliga vilket kan reta vilken gnagare som helst. Karlbergs egen Kaká benämns han ofta som och jag kan bara hålla med. När han får vara hel och i form så vet man att Gabbe snart är borta för en betydligt rikare klubb än AIK.

Anfall: Mikael Thorstensson betyg 4. Egentligen omöjligt för mig att betygsätta. Inte sett alls mycket av vad han presterat på plan. Pålitlig superettanmålskytt (lex Wilton Figuieredo?)(tvi) men enligt rapporterna har han varit duktigt kall på försäsongen. Kyla i avsluten har skrikits av arga röster.

Anfall: Ivan Óbolo betyg 9. Endast Henke Larsson i kommunens IF kan konkurera med denna gigant. Fullkomligt lysande och är den enda AIK:aren som spelade samtliga allsvenska minuter förra året. Enormt viktig spelare. Har tendenser att krypa ner och hämta bollen alltför ofta men levererar alltid bollen till rätt adress. Ingen stor målskytt men han gör sina 10 om året. Dock så spelar han ofta fram till lägen som resulterar mål!

AIK: Betyg Mange G! Motivering överflödig.

*Facit för årets Allsvenska kommer nu.

GULD AIK!
resten!

KOM IGEN NU GNAGET! MOT GULDET! KÄMPA! (nästa år då jävlar!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0