Zorro...

*...zaur 5 år idag \o/

Sjunger happy birthday

Zorro sjunger Happy Birthday!

*
Lite tönt nu men Husse älskar dig bubben:) Hoppas Matte gjort sitt jobb åt Husse nu och att du får en jättefin födelsedagspresent och en tokrushpromenad=)

*Dagens Casualtips: Short och T-shirt

*Jag har en kollega som jag kallar D. Han är en skön kille. En som förstår min briljans och överlägsenhet. Givetvis är han avundsjuk men icke av jantelagsmässiga skäl. Han vet att han inte har min kapacitet och därför glädjs åt min totaldominans. Det är annars ganska lätt att reta sig på mig. Jag är jävligt bra. Jag gör ibland fel men att göra rätt är annars helt naturligt. Jag har en attityd som jag förtjänat ihop. Varken mer eller mindre. Därför är det fantastiskt roligt att höra vad folk stör sig på om mig. Favoriter är "han tror han är något" och "han tror han vet allt" men den senaste är nog den skönaste. Nu visar det sig att folk tom stör sig på att jag inte fryser:D. Detta är ju fullkomligt briljant och hädan efter kommer jag att komma i shorts och t-shirt året om. Bakgrunden till att jag inte fryser är inte konstig. Som son till Elis Johansson (Gillis Gustafsson) har man smått övernaturliga krafter och en fallenhet att göra allt rätt. Jag tänker inte rätta mig i ledet och bli någon medelsnubbe utan jag fortsätter på min vinnarmentalitet. En mentalitet som gör att jag hela tiden blir bättre och bättre och stör sig folk på det så grattis Mange\o/. Ni gör bara min dag om ni ens orkar bry er om så små banala saker som att jag inte fryser.

*Röjjer lite i lägenheten. Det behövs verkligen. Men vädret är inte det bästa att städa i. Även om det blåser så är det duktigt varmt ute och för en kille som normalt ser en dammsugare som pesten så förstår ni att det går duktigt långsamt. Påbörjat att rensa upp lite i garderoben. Hittar mycke skit som jag aldrig kommer att använda igen. Slänger skiten helt enkelt.

*För några år sedan så var X, jag och Dizzy hemma hos mor och far. Dizzy träffade Keppo för första gången och Keppo blev duktigt kär. Sedan kommer Keppos bror och hälsar på och det blir en duktig kamp mellan dessa två så dom får gå ut i trädgården för att lugna ner sig. Ute är det -10 och nästintill snöstorm(!). Att det gick bra är väl att ta i kan man väl säga. Dom sätter igång och tokslåss därute så bror skall snöra på sig kängorna för att bryta men då tar the famous Elis Johansson (Gillis Gustafsson) tag i det hela och klampar ut och sliter isär hundarna och förklarar ett och annat för dom. Sedan kommer han in och då hade han gått ut i snön barfota och inte ens märkt det. Är man uppfostrad på det sättet så blir man jävligt hård helt enkelt. Mange är jävligt hård!

Fortfarande...

*...sliten i kroppen efter den omilda behandling man fick under utbildningen. Gott som fasen!

*Casual tips=Shorts och T-shirt

*Ho da häll izz RZ?

*Hade medarbetarsamtal med R. Hans första någonsin och behövde en rutinerad räv. Skulle varit ett givande samtal för mig för ett år sedan men nu stundar ju snart ett skiftbyte (går över från natt till dag) så det hade egentligen kvittat men katten ville ha ett övningsobjekt och självklart ställer jag upp. Du var bra broder!

*Igår Mordor bjöd på sådant väder som man blev bortskämd med från tidigare år. Regn och kraftiga vinder som fullkomligt misshandlade mitt redan så vanskapta och ärrade nylle:)(där kom den sedvanliga dizzen av mig själv).

klantskalle

Zorro vs elstaket 0 -1

*AIK vs vraken. Derbydags och jag befinner mig då inom Mordors gränser. Det finns ingen rättvisa i detta. VE DIG! Nåväl efter en fullständigt katastrofal match mot Gefle (hör och häpna, Örat var bäst på plan) så är det åter dags att spela ett derby. Vårens sista match och allt annat än förnedring av dessa looosers vore en skam. Alla vet att vraken är en skitförening som hör hemma nere i bottenträsket. Sillstrypare brukar fråga vilken motsvarighet i Göteborg kan jämföras med vraken. Brukar svara sillstryp, gas, öis och röva men sanningen är väl att det är gas som är den som ligger närmast vrak. Skitsamma nu. Derby kan allt hända och nervös är jag. Men nu krossar vi vraken. KOM IGEN NU GNAGET! NU KÖR VI!


Jag slogs...

*...med mina bossar.

*Jupp nu får man använda trollspöt i tjänsten med. Efter 14 timmars sadoutbildning med nästintill konstant maxpuls är man lite sliten i kroppen vill jag säga=). Efter lite uppvärmning där jag fullkomligt förnedrade D i kraft och balansövningar (vad blev det? 20-3?) så började slakten. Olika övningar med enbart ultravåld som försvar;). Nya positioner och ett konstant fotarbete vilket gjorde att andas kändes som en lyxvara. Att hålla igen var inte ett alternativ utan prestigen triggade både mig och D till att hålla ett ursinnigt tempo. Mycket roligt men MYCKET jobbigt:). Idag var examination och jag var sämst i gruppen men på något sätt klarade jag mig=).

*Har innan gjort detta i OV utbildningen men jag kan säga att detta var bra mycket mer lärorikt än vad OV-kursens dito var. Ett stort plus till instruktörerna som var väldigt duktiga på att lära ut!

*Söndag kväll: Kroppen är i behov av stora mängder kolhydrater för att klara morgondagens övningar. Vad passar bättre än en kebabpizza från mitt favvohak. Får in min pizza och samtidigt kommer en av gamlestans elit. Ett präktigt fyllo tillika
GAIS:are sätter sig bredvid mig. Vill beställa en falcon 7.3 men vilken krog säljer sånt skit så han får beställa en vanlig falcon och en 6:a jäger. Stinker som faan och är lite bitter efter Mendes sena reducering och senare kvittering. Jag ignorerar otyget(varför jag kallar honom otyg kommer senare) och koncentrerar mig på min pizza. Sedan börjar konversationen.
GAISare: Din jävla flintskalle!
Mange: Va? (Helt OK om det var någon polare som sagt det. Iofs bryr jag mig inte nämnvärt om någon annan säger det heller=)) 
GAISare: GAIS är inget världslag direkt men jag gillar dom ändå svarar han.
Mange: Ofaan tyckte jag (och undrade om jag kunde hört så fel.)
(så gick det en liten stund sedan kom nästa sak)
GAISare: Zigenarpack!
Mange: Huh vad vill du egentligen?
GAISare: Nej jag sa bara att GAIS tappade ledningen i sista minuten.
Mange: Ja, jag tyckte att jag hörde rätt(va faan vill killen)
(så gick det en liten stund sedan kom nästa sak)
GAISare: Blattejävel!
Mange: Nu får du faan ge dig. Låt mig äta min mat ifred nu!
GAISare: Vadå. Sluta prata med mig då. Du pratar ju med mig hela tiden!

Då rycker bartendern in och ber han hålla käften och dricka sin öl och inte prata med någon gäst innan han gick hem.
Detta är inget vanligt GAISrelaterat beteende och han skall vara glad att det var jag som satt där och inte någon annan med kort stubin. Han var ruskigt otrevlig och för första gången kände jag en viss irritation över dessa smädelser. Annars är jag själv en Clint Eastwood i filmen Gran Torino. Menar inget illa utan man kör stenhårt snack med sina polare (Arnold, D, R, C bland annat) och softar med dom som inte kan ta det(R sa det så bra idag. Allt Mange säger går in genom höger öra och ut genom vänster. Det är oxå syftet=)). Respekt till er alla brohs and girls! GAISaren var det bara synd om. En grabb (nåja närmare 60 än 40 ) som det gått illa för helt enkelt!

*Idag har jag gjort mig förtjänt av en pilsner:). Lär slockna tidigt idag=)

*Btw. Vi gjorde det jävligt bra allihop som nu förtjänat ihop rätten att bära trollspöt!

*Oj stort! Fick ett nytt vipkort till Rock baren idag. Nu släpper jag på min bojkot och funderar om man helt enkelt skall ta med sig min sköna rumpa och besöka stället till helgen. Antar att min frånvaro ställt till stora bekymmer för dessa individer och jag räknar med att röda mattan rullas fram för min återkomst. Nu är kortet signerat:P

Ja det...

*...är lika bra att sluta drömma. Det går åt helvete i alla fall.

*Har en såkallad alla-kan-dra-åt-helvete dag igen. Eller deppdag på finare språk.

*Shorts och t-shirt ftw

*Funderade på att gå ut och fota lite men kom på att det är slöseri med tid och mest troliga är att jag sabbar någon annans dag med så jag låser in mig istället.

*Bio ikväll? Nope, orka sabba en film.

*Borde ha städat idag men vem faan bryr sig. Jag väntar inget besök och jag hittar mina dammfria vägar i sömnen så jag skjuter det tills imorgon.

*Som sagt. Deppdag!

Kebab-Anders...

*... aka Taco-Anders skadad och slipper därmed häklet från Råsunda.

*Match mot ellos idag. En mycket svår match normalt sätt men denna gång saknar vi Ortiz som varit AIK´s såhär långt bästa spelare (Obogol då? Ortiz har varit bättre). Annars kan vi väl räkna med att Örat gör sin första tabbe för året när forne AIKaren Ishi skjuter en frispark. Nej nej vad säger jag. Nu jävlar är det pepp. HATA ellos! Dags för Mutumba och Gabbe att ha lekstuga, Bojan dominera på mitten. Trycka tillbaka detta jävla pisslag från dörrmattebyn! KOM IGEN NU GNAGET! NU JÄVLAR!

*Höll på att bege mig till fiendeland idag men som tur var så bakade S bullar(Haha skön dizz!) och jag fick åter mitt förstånd till sans. Dessutom tur när tjuvarna GAS tar sådana ockerpriser. Starkt av "Änglarna" att bojkotta tillställningen för snacka om överpriser. Dessutom se dessa pajaser i grönsvart mot träsko-Tobbe och "min mamma och pappa är syskon" Wernblom. Nu är AIK - ellos beställd och ordningen återställd!

*Tog en pizza och en (nåja) öl igår. Givetvis fick jag sällskap. Kalaspackad var han med och givetvis skulle han ge mig råd.

-Okänd: Eye len. Vill du veta hur man lätt får tag på horor?
-Mange: Len? Man betalar för dom antar jag och nej så desperat är jag inte.(Man, oki jag är inte snygg men faan det är du långt ifrån heller)
-Okänd: Lol len, vet du inte vad len betyder len?
-Mange: Jo jag vet vad det betyder men det är inte vad jag kallas vanligen.
Okänd: Mannen, jag menar inte horor. Jag menar bitches, luder, slynor, BRUDAR!
-Mange: (wow vilket vokabulär, vilket ordförråd) Tack men jag behöver inte din hjälp. Gör det något om jag äter min pizza eller?
-Okänd: Vadå är du hungrig eller? Hahaha
-Mange: SUCK (stirrar ner i min capricosa)
-Okänd: Man skiter i dom. Helt enkelt dissar dom. Man låter bruden komma fram till en helt enkelt. Gör inget.
-Mange: Gå och praktisera det då.
-Okänd: Jag har gått ut skolan sedan länge. Haha trodde du jag gick i skolan eller? Haha
Sedan går killen iväg till en annan kille och börjar om.

Vad skulle man göra om han inte fanns till och gav en sådana råd.......

Idag...

*... är det krig!

*Derby mot apa if. Apa som startat uruselt men tabellen är ointressant när det är derby. Vi kan räkna med ett artelleri av felpass, snubbelskott, vansinniga tacklingar och helt galen publik. AIK har startat allsvenskan med idel skitmatcher och för att vara ärligt så har spelet hackat duktigt mycket. Ortiz och Obolo har varit överlägsna men i övrigt har det sett extremt tamt ut. Känns som så fort Obolo får bollen så slutar samtliga spela bara för att se vad för briljant sak han skall göra denna gången. 5 vinster och 3 förluster har inkasserats. Ikväll kommer den 6:e vinsten och något annat är oacceptabelt. Apa är skit och skit hatar vi! KOM IGEN NU GNAGET! HATA APA!

*I torsdags när jag jobbade så mötte jag en av Lundby´s finest. Klampade mitt på vägen, mådde mycket bra, senaste modet. Jag pratar givetvis om ett klassiskt kategori 3 skubb¹. Han körde vad jag förmodar en incoming modefluga. En inverterad pissetoffla. Han hade helt enkelt tappat sin sula på dojjan men ansåg att han behövda skydda vristen så överdelen satt kvar på foten med skyddade endast för väta. Grabben haltade betänkligt men det är väl som dom säger. Det kostar att ligga på topp. Dröjjer nog inte länge förrän Stureplansbratsen med kotlettfrillor haltar omkring på samma vis. Den grabben hade inte tömt en flarra dompe på sina vänner utan han hade haft roligare än så. Trots sina tydliga besvär med skon så hade han hur skojj som helst.

*Muschen är borta. Efter alla hyllningar som den fick så bestämde jag mig för att raka bort den. Spiken i kistan kom från S när hon förklarade att hon tyckte att jag såg ut som en tysk pornoskådis!! Kan inte bli större än så och därför har muschen fyllt sitt syfte!

*Martin Hansson dömer ikväll........... Det kan bara gå åt helvete när den flintskallen dömer! Lär bli en orgie av horibla felbeslut och missade situationer. Risk för pitch invasion med skandalrubriker som lök på laxen. Dryga böter lär vänta AIK i vilket fall då SvFF likt alla otrogna har ett gediget AIK-hat!

*Haha så enkelt. Schmipansslakt! Ivan Obolo var som vanliogt mannen för kvällen.


¹Klass 3 skubbet lunkar fram. Har gärna en rulle skarvsladd med sig som han hittat. Svårtolkad i språket men när man verkligen lyssnar på dom så finner man att dom ofta besitter lösningen på världsfreden samt miljöproblemen. Ett klassiskt fall var när jag satt i bussen och lyssnade på ett gäng som skulle till domstolen. Dom snackade alkoholpolitiken och var minst sagt irriterade över att alkoholskatten hade höjts men nu igen skulle gå ner. Konversationen var något som detta. "Fy fasen för regeringen. Först höjjer dom skatten på spriten för att vi skall dricka mindre. Men inte fasen gör vi det. nääee.. Det ända var att vi behöver sno mer grejjer för spriten blev dyrare. Nu äntligen sänker dom den igen. APPLADÅDER SÄGER JAG BARA. APPLADÅDER!!"(Där klappar han händerna samtidigt så jag antar att han menade applåder) ©mangepedia

Engångs...

*...rakhyvel vs Mange´s skalle 1 - 0

*Ser ut som jag gått en rejäl holmgång med vilken brunbjörn som helst och utgången blev enorma jack i skallen. Nu har lärt mig den läxan och gör inte om det. Engångshyvel är skit när man skall raka skallen helt enkelt. Får sluta vara lat och helt enkelt köpa nya blad till hyveln!

*Citat "Det hade fasen blivit bättre om du rakat dig med en motorsåg eller en slö yxa" © E

*Tog en lunch på lokala haket i fredags. Servitören var mycket ärlig i sin bedömning när hon kort och gott sa. "Raka bort den där, du ser för jävlig ut."

*Älskar ärligheten. Mer sånt.

*Även om jag har min mustasch för en god sak denna gång så känns det som en jävligt dålig idé. Förra gången sket jag ju i hur jag såg ut, det var mer en dum grejj. Nu vet jag inte ens om jag törs träffa S när jag har en pälsbeklädd överläpp. Mustaschen i sig fyller ju ingen funktion. Dom (ja DOM) har ju redan fått cash av mig och det är inte så att jag drar in några större summor på min döda mink. MEN jag ser för jävla hård ut i mina solbrillor när muschen sitter där den sitter!

*Svenska domare är under all kritik. Allsvenskan kanske inte håller någon högre klass men med domarna är det ingen fråga om kanske. Dom är helt värdelösa.

*Chelsea - Barca = skrattmatch. Jösses vilken pajas till domare. Tycker inget vidare om Chelsea direkt men jag har full förståelse för deras reaktioner. Att fans sedan mordhotar domaren är väl kanske inte direkt smidigt men för helvete. Vad höll han på med. Han rånade Chelsea och deras fans på stora summor pengar genom att vara så in i helvete usel. Hoppas den sopan aldrig får döma en sådan match igen. Skrattade när man såg honom ta det ena horribla felbeslutet efter det andra. Kändes som han spelat på mindre än 1.5 mål.

Jag borde...

*...så mycket!

*Jag borde städa och tanken ligger fortfarande att det är min huvudplan för idag.

*Jag borde diska.

*Jag borde laga mat.

*Jag borde skruva tillbaka hatthyllan nu.

*Jag borde ta en promenad.

*Jag borde duscha.

*Jag borde raka mig.

*Jag borde tvätta bilen.

*Jag borde så mycket.

*Jag borde ringa S snart.

*Slut på borde. Blir nog en bio ikväll. Kanske ett maraton tom. Bergakungen får se min mustasch i sin fulla prakt!

Mustasch!


 Hetare än såhär blir det inte! Mange 2009

Jag är...

*...inte korkad. Har bara lite otur när jag tänker.

*Mitt nya motto:D

*Karlavagnen natten som var handlade om empati. Allt från hur man var mot kollegor, vänner, kända och okända. Hur du agerar som chef för att höjja arbetsmoralen med hjälp av empati. Själv anser jag att det hela handlar om fingertoppskänsla. Jag behöver inget speciellt för att veta att jag gör ett bra(vem skämtar jag med? jag vet att jag är bäst!) jobb men upptäckte just hur mycket lättare och gladare jag blev i kroppen av ett sött sms. Eller i söndags när jag var ledsen över att snart behöva lämna ifrån mig vovvarna så kom Zorro och satte sig i min famn och Dizzy gav bort sitt älskade märgben till mig. En våg av värme gick genom mig då. Vilken lärdom tar jag av detta då? Att fingertoppskänslan är A och O. Jag anser mig vara en tuff jävel när jag behöver det. Men likväl vara en solidarisk kille. En ödmjuk sak som mer än gärna ger beröm till dom som förtjänar och framförallt stötta dom (ja det skall vara dom i min blogg! De eller dem kan dra åt /(%&¤) som behöver det!

*Hade en diskution igår med en som hade riktig otur när han tänkte. Ibland blir man bara så trött när det är så självklart. Var helt omöjligt att förklara hur bisarrt han tänkte dessutom trots att jag drog klockrena paralleller. Visst man får tro vad man vill men jag har då sällan stött på en person som är så blåögd!

*Inte riktigt short-och- t-shirtväder idag men snart kommer mina härliga tips om hur du skall se ut i sommar igen;)

*Lite skrajj hur S kommer reagera på min faciala hårväxt. Men jag gör det för en god sak. Men hatar hon den så ryker den.

Mange...

*...ger sig in i mustachkampen!:>

*Nu ser man ut som en flintskallig Ned Flanders igen:D

*Har egentligen massor att skriva om men risken att det skulle likna en vanlig blogg är överhängande...

*Har hunnit vara på en fullständigt bedrövlig tillställning mellan öis och AIK. Tempofattigt och händelselöst. AIK vann med 1-0 och det var väl ett rättvist resultat men jösses vilket skådespel av missade passsningar och urusla försök till avslut. Inte blev det bättre mot henkeborg heller. AIK stod för det offensiva utan att direkt hota alls medans Heif fick ett tidigt mål på en kontring och sedan bevakade ledningen med livsfarliga kontringar.

*Vovvarna har varit hos mig sedan förra söndagen och det har varit helt underbart. Snart kommer X och hämtar dom (dem i know) och allt som kommer finnas kvar är mängder med hundhår:(

*Vaknade av en rejäl smäll igår. Min första tanke var att G hade ramla ur soffan alt. någon försökte forcera dörren. Inget av detta var sanningen. Hatthyllan hade ramlat ner (har man pizzakartonger till väggar så får man ta det helt enkelt). Får ta och skruva fast den igen. Men jag väntar tills vovvarna har lämnat mig igen.

*S är tillbaka i Sverige igen. Hade varit FANTASTISKT i .pt. Det unnar jag henne men samtidigt har Sverige inte varit speciellt kallt under den perioden heller:). 27° i skuggan mätte min termometer. En fullkomlig explosion av pollen har dock gjort att jag enbart varit ute det nödvändigaste. Känns ändå som kulmen är nådd och nu blir det mindre och mindre björkpollen i luften. S K Ö N T!

*Hoppas på bra väder i veckan så man kan ta en glassmaraton med S igen. Därför är jag lite skeptisk med det här med mustachen:D. Vill ju inte påfresta hennes synförmåga=D


RSS 2.0