Jag är glad att det är över...

*... så lämna mig ifred. Du är det sista jag behöver och jag orkar inte mer!

*Nu är det slut med otrohetsaffären för Mange!

*Sedan jag flyttade till Göteborg har jag haft en gnagande tanke, en orolig känsla av att bli påkommen. Jag skaffade mig snabbt ett KK som jag kunde utnyttja för egen vinning men tanken har alltid funnits där. Den där tanken om det som verkligen var bra. Det som gjorde dagen till en välsignelse. Jag talar givetvis om Kavli Kaviar. Jag har under en längre tid fått utstått med min knullkompis ständiga försök till att få igång ett seriöst förhållande. Jag har stått ut med kaviar med banan?!?!?!?!?!?! kaviar med ost?!?!??!?!?!?!?! och andra usla försök till en försoning med vårat förhållande men mina tankar har alltid riktats till Kavli och varje gång jag besökt guds stad Skänninge har en tub kaviar trycks ned i min sköna mage. Men nu har äntligen coop i gamlecity fixat så jag kan få min högkvallitativa kaviar. Inget för er fattiga för den kostar 2 spänn mer än Kalles(som är en billig kopia)

*Kavli kaviar (5 M) Kalles (2 M) resten behagar jag inte ens att betygsätta men dessa är glenn alltihop!

*Samma tanke finns när jag käkar pizza. Olympia(5M) ligger alltid som ett töcken och vilar över min skam att äta andra pizzor än just de bästa!

*Dulee Johnson till Gnaget. Jag är tveksam till detta. Mycket tveksam. Visserligen visade det sig att han var oskyldig som en brud till den så kallade fyllekörningen (jag är inte helt övertygad faktiskt) och det faktum att han är en fullkomligt briljant spelare men hans personlighet är något av det sämsta som världen har skådat. duleejohnson.com känns mer som en usel kopia av chucknorrisfacts.com med innehåll som vida överstiger mina alternativa sanningar(jag hoppas ingen som läser min sida tar allting på 100% allvar, vissa saker jag skriver innehåller en viss mån av överdrifter;))  som jag publicerar och dessutom slinker rena lögner med. Min favorit är när AIK söker revanch för andraplatsen 06 och möter i Royal Leauge ett heltaggat ellos. Inställningen var bedrövlig och AIK blev totalt utspelade i 89 minuter av matchen. AIK förlorar med 4-0 och spelarna ser mest ut som dom spelat ölbrännboll och äntligen får börja dricka på allvar nu. Då enligt sidan så hade Taco gått fram till den ovan nämnda och utnämt honom till kungen på mittfältet, man of the match. Jo det skulle jag vilja höra från gnällröven Tacos. Man skämdes över tillställningen och man skämdes över inställningen men man skrattade uppgivet till smörjan som skrev på hans sida.
Skit i hans sida nu. Nu hoppas jag att AIK har satt silencio stampa (tystnad mot pressen, populärt i Italien) på Dulle så man slipper få läsa mer skit från hyenan och bloggaren Luhrendrejeri.
Bevisa att jag har fel i mina farhågor Dulle för du är en briljant spelare som vilket allsvenskt lag som helst skulle med glädje trycka in i mittfältet.

*Expressen stod för den mest intressanta artikeln angående Dulles ankomst till AIK. Jo dom ringde upp Stefan Ishizaki som spelar yttermittfältare i hör och häpna ELFSBORG och frågar hur han ser på det. Judas svarar givetvis diplomatiskt att det är givetvis bra för AIK men att han koncentrerar sig på SITT lag istället för vad andra klubbar gör. No shit. En jävla icke-artikel kallar jag det.

*3 dagar kvar tills Mange konverterar till dagmänniska. Skall bli skönt att kunna vara som folk igen.

Britney...

*...hade lite kvalitétstid med mig...

*Man såg i hans ögon att det lyste i dom. Att få jobba med Mange är kvalité.

*Berättade lite för han om titanerna på BT Handtrucks. Han lyssnade med stor iver när vi plötsligt blir avbrutna av Lundby´s finest. Klockan är ungefär 03:00 och i luckan uppenbarar sig en snubbe med en bumerang nedstucken i tröjjan och vill sälja faktum. Ingen av oss är intresserade eller har ens småpengar att bju ut så han lunkar vidare men avslutar med ett cirkusnummer. En studsboll som han försöker jonglera med. Tummen upp och sommarmodet börjar sätta sig. Först inverterad pissetoffla sedan en bumerang nedstucken i nacken. Kvalite!

*Kvallitetstid #2. Mange placerad för att försvara ett tält. 5 stycken grabbar i yngre tonåren kommer fram och har en del intressanta frågor.
Ungdom: Har du slagit någon med batong?
Mange: Nej
Ungdom: Vad skulle du göra om vi flög på dig
Mange: Skvallra för era mammor!
Ungdom: Har du elpistol?
Mange: Nej
Ungdom: Har du batong?
Mange: Kanske
Ungdom: Vad skulle du göra om vi knockade dig?
Mange: Jag skulle få skäll av min chef.
Ungdom: Va? Varför då?
Mange: Jag får inte sova på arbetstid!
Ungdom: Haha. Vad skulle du göra om vi gick in i tältet.
Mange: Ingenting, det är mörkt därinne så ni vågar förmodligen inte vara där inne mer än ett par sekunder>: )

*Satt ihop en ny dator precis. Den funkar \o/. Dock saknas drivrutiner som jag i detta håller på att ladda ner.

Heaheahea...

*I´m a FOOL!

*I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! 

*I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! Jag tycker ju om henne:/

*I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL! I´m a FOOL!  Jag avgår!

*Lagerbäck, Micke Nilsson, Daniel Andersson, Chippen och Kim: AVGÅ ERA JÄVLA SOPOR!

*Robin Söderling idag. Äntligen någon med vinnarskalle och talang i tv. Må vara att det är C sporten tennis men KROSSA ostjäveln nu och visa belackarna (jag lär vara en av dom om några veckor när du tar stryk mot någon sopa rankad 496) att du är av kvallité. 2 är inte gott nog. VINN HELA SKITEN NU! KOM IGEN NU ROBIN! KÄMPA!

*Robin: Du kämpade bra ivf. Fick mig att glo på tennis och då var jag inte ens bakis. Bra kämpat. Nästa gång då jävlar! (Matchen är inte slut när jag skriver det men Federer är totalt överlägsen)

Nationaldagen...

*...är kommen.

*Shorts och t-shirt!

*Gillar verkligen att norgefieringen som infann sig senast förra året har försvunnit. Detta med att försöka göra denna dag till en landsfest med konstiga hattar och fula kläder. Låt norskarna skämma ut sig själva istället.

*Fast idag är det ju landskamp mellan Sverige och Danmark. Då kommer man obönhörligt att få se mongos i fula aftonbladet kycklingmössor, älghattar, ölhjälm(respekt!), vikingahjälmar och sedan favoriten. Klappmössan. Jisses att vuxna människor orkar spöka ut sig så in i helsike.

*Räknar kallt med att det blir pitch invasion ikväll. Någon dansk som med allt för många elefantöl i kroppen passar på att dra på sig saftiga böter. Hjälten från parken har lämnat Göteborg för någon liknande by.

*Undrar om Camp Sweden har kommit på någon ny banbrytande ramsa eller om det kommer eka SSSSSSVVVVÄÄÄÄÄRRRRIIIIJJJJJJJÄÄÄÄÄÄÄ under 90 långa minuter.

*Aja inte direkt hundra taggad när det är landslaget som spelar men ändå. KOM IGEN NU SVERIGE! SPÖA GRÖTHALSARNA!

Haha...

*...vilken liveshow!

*Kollade just på Terminator Salvation. En bra rulle, dock saknades Arnolds medverkan.

*Seg som få idag. Efter en maratonomgång i måndags så är man fortfarande inte helt utvilad men det som inte dödar dig gör dig starkare?

*Dags att byta stil nu helt enkelt. Att ständigt håna mitt eget nylle har liksom tappat sin humor. Alla vet att jag är skitsnygg egentligen och enbart skriver skit om mig själv för att inte mitt självförtroende skall nå nya och icke återställningsbara nivåer. Får se vad nästa röda tråd blir.

*Funderar på det här med S. Jag gillar henne, eller jag gillar det lilla jag vet om henne och det lilla jag träffat henne. Men (det finns alltid ett men) hennes ointresse för att träffas eller ens prata i telefon(oki det låter som jag är en riktig loozer men riktigt så är det inte) gör att jag går i funderingar på att släppa fångsten(som jag aldrig hade iofs) och driva skutan vidare. Eller funderingar är ett starkt ord. Vi kör vidare på själv-är-bäste-dräng helt enkelt. Sedan får vi se vad som händer. Lägger inte ner någon mer tid på det ivf. Blir det något så blir det, annars är hon en bra tjej i vilket fall!

*Robin Söderling dominerar Franska öppna. Inte direkt en vanlig syn att någon utklassar Nadal och Davychenko och att det är en svensk som gör det tillhör verkligen inte vanligheterna. Inte för att mitt intresse är direkt skyhögt för tennis men när en svensk går bra så finns alltid ett visst intresse som snabbt ebbar ut när hans peak suddas ut mot någon sopa rankad 374. Men just nu ser det bra ut. Så därför, KÄMPA ROBIN! Ta hem grodlårspokalen till Sverige och kanske kommer en ny Borg, Wilander, Edberg, Pärnfors och Jerryd-era. En sak är säker ivf. Det lär köas utanför tennishallarna med småungar vars föräldrar hoppas just att deras unge blir den nye Söderling.

*Hmm, funderar på en biorulle idag igen. Skulle kört ett maraton igår men orkade inte vänta(påbörjade bloggen igår men strul med upload omöjliggjorde en publicering). Funderar på My Blood Valentine 3D. Risken är dock stor att jag kommer irritera mig på snorungar som sitter och pratar i telefon, skrattar överdrivet eller gapskriker.

Jösses...

*...vilket väder!

*Slocknade framför tv´n med Hulk på repeat. Vaknade klockan 03:17 av ett vrål:) Bytte pos och fimpade filmen.

*C var här och hälsade på. Kollade först på Sillstryp vs BP. Ingen höjdarmatch direkt men skillnaden mellan ett lag med självförtroende och ett lag med mindre självförtroende var det som avgjorde. Sillstryp var inte på något sätt det mycke bättre laget utan var under en kort period av matchen jävligt effektiva. Sedan fick mongot sin Cinderella avslutning med att göra mål och tackas av samtliga utom en i klacken.

*Kan inte säga annat än att Gamla Ullevi är en skabbarena. Känns så budget. Lite tråkigt men icke så konstigt då det är 3 skitlag som har den som hemmaarena.

*C ville impa på en raggarbrud så efteråt blev det speedway. 250:- för den billigaste biljetten. Jävla tjuvar! Fick han komma till skott då? Nope!

*Hade utan svårigheter kunnat hoppat över speedwayen men nu har man sett det, behöver inte göra om det och tänker förmodligen inte göra om det heller. Men jävlar vad det gick fort!  

RSS 2.0