R.I.P...

*... Esa! Mina tankar är hos din ettåring och din dam:(

Fy FAAAN...

*...vad uselt! Va faan håller ni på med?

*AIK anno 2009 körde över allt. Långt ifrån vad man kan säga om säsongsupptakten 2010. Pissigt spel, värdelös finne i mål, ett bajenvrak som underpresterar å de grövsta, en backlinje som inte går att känna igen, avsluten under all kritik! AVGÅ NÅGON FÖRHELVETE!

*AIK har börjat årets säsong på ett katastrofalt uselt sätt. 2 poäng på 6 matcher, 1 ynka mål gjort och 6 insläppta. Tagit stryk mot skitgäng som Halmstad, Örebro, GAIS och Gefle. Inget motstånd som skrämmer direkt och innan säsongen hade jag satt 18 friska poäng på dessa matcher men fy faan vad dom underpresterar! Högavlönade as som tror att man kan leva på gamla meriter! Ta erat jävla ansvar nu och se för faan till att vinna matcher nu! Får ju skämmas för hur ni beter er på plan! Smekmånaden är över!

*Que sera sera... VI HÅLLER PÅ AIK!

*Tar två steg bakåt... Solen skiner, vindstilla? Nej knappast! Det är Göteborg vi pratar om. 240 hektar, 50 butiker, redo att ta in kunder i mängder. Tyvärr hittar även avskum dit. Avskum som vår titan och hjälte skall skrämma iväg. Jag gillar oddsen!

*Pga inaktivitet från egen del har bloggen tagit duktigt med däng och infon över mitt överlägsna liv har icke kunnat delats vidare pga detta. Sanningen är att jag jobbat arslet av mig och de dagar jag varit ledig har jag antingen städat min lägenhet, haft hundarna eller helt enkelt bara rehabiliterat min brutala kropp! Skall försöka vara bättre på uppdateringar men jag lovar inget.

*För er som inte vet det har jag bytt arbetsplats. Från en kund till en annan. Jag har hamnat inne i stan och än sålänge är jag grymt nöjd med vad mitt nya arbete har att erbjuda även om det kommer resultera att jag aldrig mer kommer att få ligga med någon. Såvida man inte stöter på nån brud med starr eller en jävligt morbid syn på livet vill säga. HELT SINNES vad mycke snygga brudar det finns inne i stan. Tyvärr resulterar det att min syn på standarden höjs avsevärt vilket resulterar en stor mängd alkohol för att ens tänka tanken på att doppa löken i nån semisnygg och Mange vill undvika detta så det är kört:D.

*Jag kunde fasen inte hamna på en mer lämplig arbetsplats än den jag har nu. Kickass arbetskamrater, en chef som har samma stil som min gamla men inte ens i närheten av hans pondus så hans försök till att dominera Mange slutar mer som en pyspunka än något annat. Han har själv förstått vilket titan jag är och hur fånigt det är att ens försöka bemästra mig. Jag är helt enkelt för bra för att vara sann, för ödmjuk för att vara mänsklig, för cool för att ens försöka genera, helt enkelt vansinne att inte utnyttja mina resurser till maximum!

*Jag hade tidigare en syn på hur min nuvarande arbetsplats och kollegor kunde vara. Jag får faktiskt ta och ändra mig helt i det mesta. Jävlar vilken sammanhållning det är och vikten av att kunna lita på sin kollega är total. Två gubbar som jag kör mest med vet jag sedan första gripet att när nån av dom är med då är det bara att köra för jag är inte ensam då utan dom finns där och backar upp direkt. Nu är det bara dom som skall kunna känna exakt samma känsla när dom kör med mig. Och ni vet alla att ödmjukheten i mig skulle aldrig vila förrän jag oundvikligen återigen stod på tronen som #1.

Mange fotad efter ha räddat ännu en kund från en tjuv;)

Mange gillar inte kameran och kameran gillar inte Mange. Fotoskygg någon?

RSS 2.0