Skit...

*...avslutade jag nattens arbete med att trampa i!

*Inte lätt att vara snygg heller har jag märkt! Kommer till det sen!

*Förra veckan var jag ledig mellan måndag och söndag. Veckan skulle enligt planerna innehålla aktiviteter som städning, löpning, styrketräning och även lite soft på stan. Detta var tanken. Tanken var god men den falerade o det grövsta. Min kropp ville inte alls ställa upp på något av de nämnda sakerna utan ville enbart sova, sova, sova och softa. Antar att det är sviterna efter några dagars insomnia som gjorde sig påminda. Därför var jag något inaktiv med bloggen förra veckan. Här kommer istället en genomgång. Denna skrev jag egentligen igår men då raderades allt vid publiceringen

*Måndagen var bara en dimma. Inte på grund av fultobak, kokainfester eller ens en stor mängd pilsner. Nej utan det var för att jag sov bort hela dagen med några få timmar i dvala bara enbart.

*Tisdagen var något bättre men sömnen dominerade även denna dag. Dock så gjorde sig derbyt dagen efter sitt för att sabba dagen. Var vresig och inte speciellt social(doh jag lämnade inte lägenheten ens dessa två dagar)

*Onsdagen var det härligt väder (22° i skuggan!) och jag bestämde mig för att ta en skön promenad och givetvis införskaffades nödvändig proviant inför kvällen. Adrenalinet nådde röd varningslampa. För nu jävlar skulle apjävlarna få. Full fokus på matchen och de första 25 minuterna var fasen en total ångest att se. Den nyblivna shimpansen Oremo lyckades efter huvudlöst spel av Atta smälla in 1-0. Mycket förgrymmad av det hela rök tröjan och jag satt i bar överkropp och flashade mina enorma magmuskler. Detta hjälpte då våra krigare tog sig i kragen och började nöta mer på apjävlarnas sida dock utan att direkt hota något nämnvärt. Pilsner efter pilsner gick ner och ett tag undrade jag om det verkligen fanns alkohol i burkarna. Andra halvlek var ställningskrig med fördel AIK imo (in my opinion) och avslutet från CH var kliniskt och detta var mycket skönt kan jag säga. Har aldrig känt att 1 poäng mot dessa primater är godkänt men då kändes det nästan som en seger då dom faktiskt haft ganska bra koll på AIK under matchen. Strax efter tolv så hade det mesta av adrenalinet lämnat kroppen och ölen gjorde att man åter blev sömnig

*Torsdagen var man åter i koma och gjorde bara strösaker återigen. Ångesten av en totalfuckad vecka slår till och jag lägger mig igen:D

*kommer snart mer. Sparar nu:>

*Fredagen är man seg som få återigen när C ringer och väcker mig vid 2. Masar mig upp och parkerar framför datorn. O hejjar och säger att hon är i stan. Hon vill festa. Varför inte är min tanke och beger mig till kyrkan och hämtar ut en platta. Eftersom O är i huvudsak kompis med mitt X så tog jag dock inte inviten på största allvar då jag trodde det mest var en vänskaplig gest men blev ändå sugen på att dra in till stan och låta rockbaren få äran att servera mig öl. Någongång under sena eftermiddagen så ringer O och frågar om jag kommer med ut och jag funderade fortfarande på hur jag skulle göra. Inte alls på grund av att O är en tråkig människa utan för att hon är här och hälsar på sina polare och jag ville inte sno henne från dom direkt. Beställer två kebabpizzor och tuggar i mig dom i ett nafs och kroppen är redo för en ordentlig fylla. Just som jag skall in i duschen ringer G och han är full och riktigt seg. Får några härliga skratt med grabben och detta får mig att verkligen vilja behandla denna kropp i alkoholenstecken. Vid spårvagnen sitter en kille som är kraftigt berusad så jag snackar lite med han. Han hade varit på firmafest och efteråt blivit som ända i gänget nekad inträde pga hans tillstånd och det tyckte han var förkastligt för han var inte alls full:D. Känner igen det där:D Påvisade att han var ganska full ändå men det ville han inte hålla med om. Berättade att det även hade hänt mig att jag icke varit önskvärd vid vissa ställen pga att man druckit kanske en öl för mycket. Men du är ju ful också sa han då. Just i detta förbannade jag mig själv för att jag hade rakat av mig mustaschen men samtidigt så kunde jag fasen inte sluta skratta. Helt underbart:D
Påväg till rockbaren ringer jag O och även hon är påväg mot stan och efter ha sett rockbarens 50 meter långa kö så ämnar jag att ändra mig och går istället mot baren tjejgänget hade samlats. Smaka hette visst baren och efter 3 4:or highland park och ett gäng öl och O som blivit uppraggad av en snut (som hon avvisade men hans kommentar slår det mesta. Tror det är bäst att du följer med mig hem<-- världsklass) så går jag och O åt ett håll och hennes kompisar ett annat. Vi färdas mot Valand via omvägar. Väl där så var fasen karlarna helt tokiga i O. Hon fick fäkta bort dom som flugor. Helt sinnessjukt vad poppis hon var(inte lätt att vara snygg:]). Dans och öl ingick givetvis i paketet. Konstigt det där med mig. Så fort aökohol kommer in i kroppen så får kapten träben för sig att han verkligen kan dansa:D. Man körde allt. Förmodligen såg det mest ut som man var skitnödig men skitsamma. Avslutar natten som lagen säger med en kebabtallrik på Kebabhouse! Jag hade en mycket roligt kväll. En mycket lyckad kväll och detta tackar jag O för. Puss gumman du är bäst!

*Lördagen var jag mest nöjd med att inte vara bakis då man drog i sig kopiösa mängder pilsner. Ångesten för att man sabbat en nästan hel veckas ledighet dämpades med utekvällen. Slöade igenom dagen i väntan på att nästa dag åter få beträda Mordor!

*En ganska värdelös blogg denna och den jag skrev igår var roligare imo men sanningen är att förra veckan var helt enkelt kass!

Röv...

*...!

*Hade skrivit en mastodont som försvann. Som ni märker har jag slarvat med uppdateringen av bloggen. Meningen var att det skulle komma en redogörelse av förra veckan. Givetvis var den top notch men som sagt den försvann. Nu orkar jag inte skriva om den just idag så den får ni imorgon.

*Vad skall man käka, käka, käka när? Käka när man hungrig är? Mat kanske eller frukost. Vågad tanke kanske men sån är jag!

*Skillnaden mellanBandit Rock och Lugna favoriter tycks vara stor men likheten finns även kvar. Innan spelades Absolut Löööööv 1-6 med repeat plus random. Nu spelas Absolut rock 1-6 på repeat plus random. Båda är som kebabpizza. Fullt ätbart och dessutom gott men det är inte pitepalt! Göttigaste maten som finns:D

Som jag sa...

*...igår så slutade allt i ett enda stort antiklimax. Inget skönspel alls utan mest ett ohyggligt tempo med en orgie av felpass. Helt enkelt ett vanligt derby!

*Adrenalinet satt som vanligt där det skulle vilket resulterade i att jag drack för många bärka utan att direkt känna någon påverkan överhuvudtaget förrän efter matchen ofc. Vid 00:00 så började ölen göra sitt till:D. Som vanligt!

* Skön reklam. Ursäktar för den plumpiga länken men gör om gör rätt heter det ju!VÄRLDSKLASS!Det kan fasen inte bli mer humor än så. Diesel visar återigen att dom inte fegar vid reklam ivf:D

*Måste slagit något fisrekord idag. Känns som min mage blivit en neverending gasbomb.

*Jösses vad lat jag är. Orkade inte laga någon mat och inte sugen på pizza. Vad göra? Dra ut till McD i Partille ofc. Snacka om merarbete men jag slipper ju disken å andra sidan:D

Pilsner inhandlad...

*...ångesten är total. Magen i uppror. Japp det är dags för derby igen!

*Laddningen är som vanligt total och jag antar att det blir en 90 minuter lång pina med ett stort antiklimax i slutändan ändå. Så har det varit nu de två sista åren.

*Skall tydligen få en dizz av C idag. Ser jag fram emot.

*Hata dif if ff ab gmbh if ff

*ROFL!

RE: Message 657259‏
Från:[email protected]
Skickat:den 24 september 2008 16:52:14
Till: [email protected]
Dear [email protected]!
Lovers package at discount price!
Discount price store: ID 406308
http://izy.watchdefinition.com/?gfq
Pfizer is a licensee of the TRUSTe Privacy Program.
© 2001-2008 Pfizer Inc. All rights reserved.




















Gissar på att det är ett litet virus i den länken:D






Och på söndagen...

*...så verkar humöret vara på topp. Trots insomnia imorse så är jag relativt pigg trots ynka 4 timmars sömn:D

*Skänker en tanke åt A vars häst som skulle ge henne ett föl somnade in i hagen. Verkade gått fort i varje fall:(

*Idag håller vi tummarna för Celtic. Inte för att jag håller på dom eller något sådant utan för att Mange drar in massa kosing om dom vinner. Dock har jag svårt att lita på ett lag som har grönt och vitt som klubbfärger. Smyger sig in en looserstämpel direkt även om Celtic är en av dom 2 stora i Skottland.

*Timman kvar tills jag skall dra till Mordor!

*Funderar på att fixa pannkakor imorrn. Käkade det senast på semester (morsan är GULD värd!) men innan dess så var det inte sedan jag åt pannkakor med mitt X:(.

AAAAAJJJJJJJJ...

*...AAAJJJ FIL SÅ ÖLAJV. FÅR DE WÄRY FÖRST TAJM. AJ KÄNT DINAJ JO.

*Vet inte vad det beror på men hade en ruskigt bra dag igår och denna verkar inte vara sämre. Inget positivt har hänt direkt under den tiden. Ser fram emot en rövnatt med en rövbil men inte ens den kan sabba läget för mig:D. Vet i tusan vad som har hänt. Inte för att jag aldrig varit glad förr men just nu har jag inget att vara glad för så det känns ju riktigt bra att bara ha en sådan känsla rent spontant!

*Inte ens C´s sedvanliga diss av filmer som jag tycker är bra sabbade något nämnvärt. C gillar två filmer. Transformers och The dark knight. Resten är crap. Han gillar nog The Dark Knight så mycket för att Heath Ledger är så snygg. Men håller med att The Dark Knight är riktigt bra. Jag gillar även Iron Man och The Incredible Hulk. Det gör inte C. Men det bryr jag mig inte om. Alla har sin smak även C. Han får gärna dissa mina filmer om det inte faller honom i smaken men jag trodde ju att Robert Downey Jr skulle falla honom i smaken. Men icke. Han tycker den är dålig. Men som sagt alla får ha sin åsikt. D tycker att Copland är bra tex. Och det får han gärna göra. Men han tycker fel!

*Citat A. Bilden på den onde var riktigt snygg ;D. <----- Sent skall syndaren vakna! Nu är det andra toner i skällan. Jag har hela tiden hävdat att det dolde sig en heting när mustaschen fått sin form men ICKE! Och nu när tupén är borta så saknas den! Kunde just tänka mig det. KVINNOR ÄR ONDA!

Se uträkningen nedan!

Women takes time and money.

Women = time x money

Time IS money

Women = money x money = money ^ 2

Money is the root of all evil

money = sqrt(evil)
=> money^2 = evil

since women = money^2

women = evil

Bevis nog?

Jag vilar mitt fall!

I väntan på...

*... den nya elmätaren så kollar man nyheter!

* Det går hett till i div 6. Bjälbo IF kan stoltsera med ett dödshot mot domaren. Kan tänka mig att Bjälbo Kalle var sådär nöjd.

* Två lediga dagar som spenderats mest i sängen. Efter bilhämtningen var det en kamp med kudden i drygt 16 timmar. Mycket skönt efter två dagars insomnia så behövdes det. Igår blev det tidigt i säng med. Skulle glott på film men ögonen ville annorlunda så det blev krama kudde igen.

*Har inte hänt något nämnvärt så därför har jag heller ingenting att rapportera.

*Nu är man uppgraderad då!


          

  Öststat FTW!           WOOT? Känns sådär!          Mange goes it-åldern!

Plus och minus...

*... har dagen handlat i stort om.

*-SAABverkstan öppnade klockan 07:00
 +Kunde lämna in bilen klockan 06:45
 -Såg när min buss stack från hållpltsen
 +Hann ju med en tidigare buss än väntat ändå
 -Förlorade konstant i 5-i-rad mot telefonen.
 +Var så inne i spelet att jag höll på att missa att gå av bussen men jag "vaknade" ur mitt spelbegär.
 -Insomnia del 2. Tittade sista gången på klockan 09:43
 -Klockan 10:14 ringer telefonen.
 +Servicen blir billigare än vad jag trodde. 7300:- som hittat!
 -Återigen insomnia.
 -Strax efter 12 ringer det igen. Skall byta elmätare på fredag.
 +Får besök på fredag då alltså;)
 -Måste städa tills på fredag!
 +Ingen insomnia nu.
 -Klockan blir 13:45 alldeles för tidigt!
 +Bussen är 5 minuter för tidig!
 -Jag hade hoppat på fel buss och hann ganska långt innan jag upptäckte detta
 +Sprang med skön stil och Wissman hade haft det tungt!
 -Ser bussen åka!
 +Hittar en tidning
 -Det är GP´s kultursidor!
 +Fanns serier i den!
 -Två brudar i fjortisvarianten sätter sig bredvid mig. Och dom tjattrar som om dom gick på glada tabletter
 +Timar in bussbytet perfa!
 -Chaffisen snackar i telefon när han kör. Går ganska ostadigt kan jag säga!
 +Mina fälgar blänker på håll!
 -7300:- fattigare
 +Räknade att det skulle kosta mer.
 -Mina fälgar var inte alls så fina som de såg ut på håll.
 +Bilen klonkar inte!
 -Hade lämnat tvättnycklarna hemma så jag fick springa upp.
 +Hade inte så mycke tvätt
 -Hungrig!

*Radiokanalen Lugna favoriter har tydligen blivit uppköpt. Nu är det Bandit rock som har tagit över och man kan ju inte annat än småle åt deras stenhårda slogan eller är det motto kanske? Bandit Rock. Vi spelar vad vi vill! :D. Funderade hur skall jag kunna bräcka detta! Men så kom jag på det. Håll i hatten nu kära vänner!


Mange production proudly present:

            
         Den Gode!                             Den Onde!                           Den Ful(l)e!

Jag är bara för bra helt enkelt:D

En vän till mig har gjort en låt...

*...som går att ladda ner   --> här <--

*Soz att det tog sådan tid att få upp länken broh. Trött i sinnet av all negativ envägskorrespondans som skedde via "kommentarer".

*Helt klart att styrkan på dina brillor måste vara mäktigt för klena X om du tycker att jag skall skaffa en sådan frilla.

*Hur mycke överkam behövs för en sådan outfit fröken Bikini?:D Om jag blöter skallen och pressar håret framåt får jag ju faktiskt en liten överkam.Inte rakat skallen sedan muschen försvann så jag är riktigt långhårig;)

*Hade jag svårt att sova imorse? Ja det hade jag. kollade på klockan sista gången 09:23 och klockan slog 13:30 alldeles för fort!

*Imorgon kommer straffet. Bil in till service. Blir det studentmånad eller inte? Det är frågan!

Spökjakten...

*...del två. Spökjakten uteblev. Spökjakten uteblev då det inte finns något spöke där. Allt är bara påhitt av 3 mörkrädda gossar. Denna natt hade jag enbart med mig en bok och var inte på något sätt lika skräckinjagande som förra gången. Inte heller fick jag lyssna på Jerry W när jag åkte dit då skivan var borttagen! Men icke. Det såkallade "Knackspöket" var helt enkelt inte villig att slå i väggarna. Denna natt fanns inga pollys att kommunicera med och jag flashade heller inte mina biceps. Kanske tar ut varandra där eller så gillar han inte att skriva med pollys.

*Tanken slog mig. Du drömmer om en fin oxfilé som är sådär mör och perfekt grillad i ugnen. Men talltiken som serveras ligger där bara två Billys panpizzor. Jag drömde om att min mustasch skulle skörda stora framgångar hos det motsatta könet.
Drömde att man som Tom Sellec skulle i princip bara kunde knäppa med fingrarna så satt en donna vid mitt knä.
Jag drömde fel! Min ack så hatade mustasch verkade snarare skapa fiender, ve och hat än kärlek, värme och ljus. Att en sådan linje under näsan kan skapa sådan oreda i folks hjärnor.
Mina uppdrag jag skulle göra gick åt helvete. Folk vände mig ryggen. Jag fick känna kalla handen hos de flesta och hån från de andra. Bara fröken Bikini som stod vid min sida när vindarna blåste som kraftigast. Resten gav knivhugg efter knivhugg i ryggen och när jag stod där med kniven under näsan för att ta bort det som hatades så pass var det så att en tår började trilla ner. Min vän som satt där, som jag kommunicerat så mycket med under senaste veckorna var fullkomligt hatad. I detta samhälle är det inte tillåtet att se annorlunda ut. Det är fel att vara ful.
"Inte kul att va ful i en supersnygg värld, ser man ut som ett freak är man inte mycket värd. Har man öron som Dumbo å näsa som Gonzo får man prova heta linjen eller nån slags annons och hoppas att man hittar nån med starr, som inte ser att ens uppsyn är helt bisarr ¹"
Jag nynnade på en melodi från Frank Sinatra, Stranger in the night och satte dit min egen text. Jag med min mustasch, fäller tårar. Jag med min mustasch, är den ni hånar. Jag med min mustasch, är den ni sårar. Nuuuuuuuuuuuu.
Sen kom jag inte på något mer och lät kniven skära av det som föraktades så. Vilken lärdom har jag då tagit av detta? Att jag inte är någon Tom Sellec eller Ian Rush. Vissa skall inte äta oxfilé utan får nöja sig med Billy´s. Jag passade helt enkelt inte i mustasch och därför fick jag det straff som slog så hårt mot mig. Mina planer gick i stöpet och självförtroendet fick sig en törn. Men jag ger inte upp.
Då kommer jag genast in på mitt nästa projekt. Överkam!² Som ni ser på bilden där nere så märks det ju tydligt att killen där inte har alls några problem att få till det hos motsatta könet. Jag har helt enkelt tänkt i fel banor. En härligt lackad hårkeps vriden från bakhuvudet och fram är det som går hem tydligen!



¹ © Just D från skivan Plast. Låten heter "Inte kul att va ful"
² Tro mig kära peons. Det är ett skämt. Finns inte en chans att jag skulle skaffa överkam!

*Hoppas D är kvar nån kväll på jobbet så man får visa "All seeing eye". Det är fasen Mordor på riktigt!

Nyllet är...

*...tillbaka och nu är jag så där farligt snygg igen!

*Fick credd av bossen på mötet! Både han och hans bättre halva gillade min konversation med mr Göteborg. Självklart håller jag en hög nivå på mina inlägg och jag gör mitt bästa för att mina fans ska gilla det dom läser!

*Ringklockan funkar visst på dörren. To bad att jag låg i badet och inte orkade kolla vem som ringde på. Kanske var det Bikini som ringde på???? Och då ligger jag och softar i badet och orkar inte kolla? Jösses hur kan jag vara så lat?

*Mötet jag var på gick över förväntan! Jag avklarade ett mission som var hemligt! Föra en seriös diskution med chefen. Jag ångrar att jag gick så hårt åt han men han likt alla andra måste förstå min storhet, min styrka min intelligens så därför var jag tvungen att klå han ordentligt!

*AIK - IFK Sillstryp 0-0. Visade två lag med bristande självförtroende och en orgie av tjongbollar och uselt spel. Söder visade att han var en Rajalakso(upp som en sol för att dala till en medelmåtta) och Bojan återigen skadad. Denna gång hälsenan som är kass. Domare Strömberg visade okunskap när Bjärsmyr simmar omkring efter en touch av ärkefilmaren Mendes. Mycket manligt att dö av en kille med handväska! Ja C, jag är inte speciellt förtjust i Mendes. Återigen så är det domaren i fokus när AIK spelar som alltid. Tänk om man kunde få en domare som inte hatade AIK utan bara var neutral. Denna utopi lär man få vänta på!

*Fyllelekar beställd av Britney. Har ingen aning. Vändpoker kanske? Eller runka bulle? Vet inte vad du är ute efter grabben men jag har ingen aning om vad som är skojj på fyllan. Jag koncentrerar mig på viktigare grejjer och det är "vars är kapsylöppnaren och kylskåpet". Hjälp mig gärna mina peons. Eller hjälp Britney. Kom på något som är skojj på förfesten åt stackarn!

*Min krönika kommer kära små peons. Den är något av ett måste, kan den bli bättre än tidigare 5:or? Ingen aning då jag inte har en aning om vad jag skall skriva men det blir väl världsklass som vanligt!

*Liverpool vann mot Man Utd. Äntligen ett positivt resultat detta bistra och värdelösa 2008. 2009 då jävlar!

*Jisses. Nu är tantjäveln igång och ringer igen! Hon trodde dessutom att jag skulle bry mig om en sådan petitess som att någon skulle ha knullat henne. Jag tror henne inte men om så skulle varit fallet så skiter jag i det ganska hårt ändå. Jag var ett svin mot henne och antar att jag förtjänar det så vem bryr sig:D. Bara glad för hans skull om han gillade det:D Brohs before hoes ffs!

*Dags att driva ut kossan:D

Inflyttningsfest...

*... jepp nyllet har åter tagit hand om huvudbörden och mustaschen är snart ett minne blott!

*Krönikan kommer, var inte oroliga mina små peons!

*I AM A FREAKING CONSTRUCTION BUILDER FROM USA!!!!!

yes    yes2

Bar överkropp och allt! Måste ju bju lite till mina kvinnliga fans!

*Rofl ser faan ut som en heroinmissbrukare!

*Fy vad ni är taskiga! Ni får mig att inte vilja ladda upp sånna heta bilder på mig själv längre. Jag tar verkligen illa upp när ni skriver så heeeemska saker om mig! Fy skäms på er!

Sista kvällen...

*... med mustaschen. Det är så att tårarna letar sig fram!

*Ikväll blir det en fyllefest till hyllning till min mustasch. Detta kan liknas som en svensexa. Den sista fria natten med grabbsen men denna natt bli min sista med mustaschen. Beställt lapdance, limbopinne, konstiga hattar och Marcolio som skall tönta sig på scen!

*Nu har jag nästan allt! Nu saknas bara ett PS3 och MC-kort plus MC då givetvis men sen kan jag dö lycklig! Då är mitt behov av prylar stillat! Fick ett paket från en brasiljanare idag. Var lite tveksam till vad det kunde vara när jag hämtade ett ganska stort paket från posten. Vad fasen har han nu skickat? Öppnar paketet och där är den! DÄR ÄR DEN! En "Beerhelmet". Kan man få en bättre present än det?

DysteR säger:I actually think of yourself

DysteR säger:as a real friend

DysteR säger:not just a cyber person

DysteR säger:or cyber asshole

DysteR säger:I do like you

DysteR säger:and trust your ass

DysteR säger:I love your balls

DysteR säger:and hope to give you a big brasilian hug

DysteR säger:when I first met you

DysteR säger:and get drunk

DysteR säger:and killed in ETF

DysteR säger:so no problem mate

DysteR säger:count on me always

DysteR säger:we should have a helmet party some day

Target- säger:Yea man!

Target- säger:Well broh I luv u lad

Target- säger:That was a nice gift

DysteR säger:LuV you to moustache guy

Target- säger:Will sure try it out tonight

DysteR säger:U do that

DysteR säger:just get the tubes working right

DysteR säger:or you will drool all over your T Shirt

DysteR säger:and smell like a drunkend arab imigrant

Target- säger:And I will add up a photo with it

Target- säger:haha

DysteR säger:lol

DysteR säger:will look like a hunter from alabama

En mycket skön person helt enkelt! Dessutom är han fasen Världens bästa Ola snabb på att skriva med!


Trött...

*...som få men hjälte ändå! Varför? Det är bara sådan jag är!(Hybris!)

*Håll i hatten för idag är det kvartalets höjdpunkt! *trumvirvel* Möte*\o/* \o_ _o/ *\o/'

*Har inte tid att blogga idag då jag sov förlänge!

*Mycket besviken att inget hände idag. Samma antiklimax som milleniumskiftet. Hade hoppats på jordens undergång. Undrar hur nojjig Tom Cruise och resten av mupparna på Sientologerna har haft det? Hjälp ett svart hål. Universum tar tillbaka det som är hans! Hade åtminstone hoppats på en pyspunka eller ett magvirus i varje fall men INGET! Hoppas på att man kan köpa en sån där partikelaccelirator på ebay snart så man kan tillverka egna svart hål. Vore på nått sätt tufft att vara mannen som sabbade en hel planet. Får skaffa mig en jänkarbil istället!

*Komigen nu SVERIGE. Även om ni är veka till sinnet och har svårt att prestera under press så försök att vinna nu tack!

Beställt...

*...service på min sköna SAAB. Dyrt! 4k bara bussningarna sedan lite annat smått och gott.

*Igår var jag lat som få. Gjorde absolut ingenting och belönade detta med en pizza och pilsner. Träffade en gubbe (65-75) där som var smått berusad och lagom fräck i truten. Varför samlas sådana hos mig. Jag ser inte speciellt trevlig ut. Sitter med min pilsner och stirrar mest rakt fram för att inte ge någon nån orsak att ens försöka ta kontakt men lik förbannat sätter dom sig bredvid mig. Denna gubbe börjar lite lätt med att.
-Öh du grabben! Haru provat göra nån sån där själv?
-Pizzasallad frågade jag?
-Ja det är la gött? Jag har provat men det går faaan inte att få den som svartingarna får den till. Jag vräker på ättika och allt möjligt skit men helt omöjligt att få till det så gött som babianerna klarar.
-Döh röker du?
-Nej
-Faan annars hade du fått bju mig på en cigg! Jag kommer snart var itte orolig grabben
(hurray)
Går några minuter och gubben kommer åter in och raglar förbi mig och sätter sig vid automaterna och jag får min lugna stund med min just inkomna pizza. Trodde jag.... Känner en näve på min axel och med hög röst vrålar han:
-ÄR DET HÄR DU ÄR DIN JÄVLA SKOJJARE? DET ÄR LA GÖTT?
-Jo jag har suttit här en stund nu ja.
-Får jag sitta med dig?
-Sitter någon på stolen?
-Nej!
-Då kan jag knappast hindra dig va?
-HAHAHA du är la gooo elle. Du är la itte riktigt klok du elle? hahahahahaha
- Vad gör du?
-Äter pizza.
-Nej alltså vad gör du?
-Du undrar vad jag jobbar med? Jag jobbar som slusk.
-Oh faan är du en sån jävel? Det trodde jag itte om dig. Alltså griper du många blattar? Alltså jag är inte rasist alltså men jag hatar svartingar. Jag tål dom verkligen itte. (osså beställer han in en öl av bartendern som råkar vara från Iran och ger han dessutom 2 kronor i dricks) Man måste vara smart vettu. Svartingar gör allt för pengar och nu kan jag beställa en till för att jag gav han två spänn. Dom fattar inte bättre!
-Oki.
-Men du var från Småland sa du?
-Nej det sa jag inte. Jag har inte sagt vars jag är ifrån alls. Men om du måste veta det så är jag från Skänninge som ligger i Östergötland.
-Östergötland? Va fasen är det?
-Vet du inte vart Östergötland ligger? Vet du vart Västergötland ligger?
-Vänta nu. Jo det vet jag vart det ligger. För det är ju där vi bor nu!
-Just precis. Vet du vart Vättern ligger?
-Japp!
-Andra sidan vättern ligger Östergötland!
-Jasså du är värmläning din jävel! Och du har knullat och sprutat på allt som fanns i Värmland och nu skall du ta alla göteborskor?
-Nej den tanken har inte slagit mig faktiskt.
-Du är gift?
-Nej, jag är singel.
-Om jag vore du skulle jag sätta in en annons i tidningen eller åtminstone svara på annonser. Det finns massor av kåta 50 åringar som skulle älska att bli knullad av dig!
¨-Vänta jag skall röka igen. Sitt kvar grabben!
Jo tjena dig orkar jag snacka med!

Ett mycket givande samtal! Vad skulle man göra utan dessa orginal?

*Kanske inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte dammsög min lägenhet under ledigheten. http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under tydligen så går jorden under imorgon och det som retar mig är att jag hade tvättstuga igår. Den hade jag med lätthet kunnat slippa då kallingar och strumpor hade räckt förbi dagen D. Sablar men kanske slipper man slösa pengar på servicen då! Den som lever får se! Om jorden går under så dör jag med mustaschen i varje fall!

*Mordor kallar! Mange svarar!

Ett tappert försök...

*...att tysta den välmående demokratin där jag härskar genom att strypa min surfartillgång (www nu alltså) men den misslyckades!

*Tvättstuga!

*Min heroism kommer icke att förtäljas D. Jag vill ju inte få det till att jag förskönar min dominans över det mänskliga släktet;). Jag skulle aldrig skriva upp mig själv som något bättre än alla andra på denna blogg;). Här skrivs bara sanningar exakt som förloppet hände. C kan intyga det(tex det där med gäddan i håven, gick exakt så som jag skrev). Om han är tyst så stämmer det. SKriver han i "kommentarer" så är det felaktigt!

*Rise var en hemskt dålig film. Rent rutten faktiskt. Vill ha tillbaka den timme och minutrar den stal från mig!

*Kollade som sagt på film igår. Hade poppat popcorn och slagit mig till rätta. Har inte käkat popcorn hemma på lääääänge och kände att nu var det dags. Då rullade det stora vemodet in. Jag saknade mitt X:(.

*Jag är visst mänsklig ändå!

*22 dagar sedan jag senast rakade mig under näsan. En prydlig men ful mink ligger där nu död!

*Om man skriver http://www.adtonbladet.se/ istället för http://www.aftonbladet.se/ kommer man till www.porrhistorier.se

*Blev lite förvänad faktiskt:D

*Nu har det hänt igen. En idrottsprofil(?) har kört på fyllan. Givetvis ett oacceptabelt beteende och han är givetvis ångerfull. Han har gjort ett misstag och är beredd att ta sitt straff. Men alltid när detta händer så kommer en "sidartikel" om vilka andra "idrottsstjärnor" som gjort samma misstag det senaste året. "Den 17:e juni 2007 Mattias Månsson hamnar i bråk". Alltså vem faan bryr sig om detta nu och är det verkligen nödvändigt att åter ta upp hans bedrift som gjordes förra året? Varför måste det envisas med att påminnas om skit som hänt. Just som det stora vemodet slagit ifrån så kommer ångestartikeln igen. Journalistik på crappnivå tyvärr. Jag skyddar inte dessa människor men samtidigt är det verkligen något nyhetsvärde av att veta vad Mattias gjorde för skit förra året?

*Obekräftade uppgifter säg att löneutbetalningen är den 17:e september. Den som lever får se!

*Tydligen Gud som sagt till XXXXXL att lönen kommer den 17:e. Och vem säger emot honom?

*Uppdatering uppdragslista:

Gå på en söndagspredrikan på valfri pingstkyrka!
Medel/svår. Inte för att jag skulle bli stoppad i dörren pga min mustasch utan för att jag jobbar som jag gör och det blir då en tidspress att hinna innan den 12:e. FAILED!:(

Att få använda mig av min intränande motkommentar när någon pratar negativt om min mustasch.(Obs måste vara en kille)
Mission impossible! Kunde inte ens lita på den nyblivna farsan! Verkar vara omöjligt för folk att säga sanningen till mig rätt i nyllet. Måste vara mina enorma biceps som skrämmer folk till tystnad. Dock går det bra att håna via nätet>:(FAILED! Ger upp den helt enkelt! Har träffat alla som skulle tänkas kunna våga att säga det och ynkryggarna vågade inte säga sanningen!FAILED!

Se uppriktigt ledsen och hemskt sårad ut när någon säger att min mustasch är ful och i och med det försöka få personen be mig om ursäkt för dess plumpiga kommentar.
Mission impossible! Lätt att kritisera någon över nätet men inte i ansiktet, hyenor! Jag ser inte ledsen och besviken ut!Har egentligen bara en chans kvar på den och hon kommer inte att be om ursäkt. Därför anser jag även denna vara misslyckad och ger upp den! FAILED!

Färga mustaschen röd och övertyga något fyllo att jag är från Irland och att jag eventuellt skall få vara med och spela Dwarf i den kommande filmen om Bilbo, en Hobbits äventyr.
Svår. Dels är jag lång. Inte direkt övertygande på engelska och färga den rött gör jag inte. Men skall göra mitt bästa!Kommer inte hända! FAILED!

Få en skriftlig varning!
Mission impossible. Som son till Elis Johansson så gör man inga fel!FAILED! Kommer inte att hända. Jag gör inga fel!

Hångla upp en tjej före o efter mustaschen o ta reda på för o nackdelar.
Mission impossible. Tvivlar på att det finns någon brud som vill hångla med en grävlingFAILED! Kommer inte att hända!


*Uppdatering på the ugly fuck!

Sexeh!

*Snackar med B nu. Hon är grym! Man blir glad att snacka med henne. Hon är på något sätt en ljusstråle i ens dystra vardag och då har jag inte ens träffat henne irl!(irl=In real life!)

Skrivkramp...

*...eller bara helt tom i huvet?

*Slängkyss igår. Närmsta hångel denna mustaschen fått ta del av.

*Mannen med det säkraste musiktipset levererar toppkvallité igen! Laibach ofc och låten är från albumet Volk. Mücket
bra!

*Skulle kunna skriva om mitt senaste hjältedåd men det orkar jag inte!

*Hälsning till alla kollegor. Lönen kommer den 16:e så töm inte kontot för tidigt:D

*MYCKET BESVIKEN! Skulle precis trycka i mig en tallrik havregryn, sylt och mjölk(klassisk gasbomb). Mjölken som går ut imorgon (den 7:e september) formligen rullade ur paketet. Jisses, mjölken hade säkert hört ryktet om mitt kylskåp så den tog livet av sig i förtid.

*Slår ett slag för kvinnokampen. Som alla vet är ju den större delen av fildelningen olaglig och detta leder till stora förluster för filmbolagen. Därför kommer jag av rent djävulskap mot porrindustrin ladda ner så mycke porr som jag bara kan hitta allt för att dom inte skall få en krona av mig. Hjälp mig nu att starta denna trend. Störta porrindustrin! Ladda ner!

*Blir jag en porraktivist eller blir jag en porrhaverist om jag fullföljer den slagna vägen?

*Svik inte ikväll nu Sverige!

*Svek mina löften till mig själv angående dammsugning och skurning. En ny dag imorgon! Nya krafter men knappast ett övertygande motivation:)

*Mordor söker efter sin svurne fiende, riddaren med mustaschen! Mordor är snart åter en säker och ointaglig plats!

Förnuftet...

*...är fångat!

*Ä: Du har så rätt. Detta korståg jag har startat behöver icke rapporteras på denna blogg. Dessutom osmakligt av mig att länka. Försöken till kontakt med den tyska porrindustrin går därför över från allmän kännedom till supersecret och kommer enbart förtäljas till mina hundar när dom kommer hit.

*Vill påstå att jag gjorde mig förtjänt av ordet hjälte igår igen! Börjar bli tröttsamt att vara så säker som jag är. Och ödmjuk...

*The curse of Mordor slog till igen inatt. Maken till hällregn och orkanvindar.

*Plockar bort gårdagens blogg. Inte för att det gör något då den var bedrövligt skriven, tråkig samt stötande. Hade den enbart varit stötande så hade det varit en normal dag för mig:D

*Uppdatering på uppdragen:

Att försöka komma i en något sånär seriös mailkonversation med ett tyskt porrfilmsimperium.
Svår/mission impossible. Behövs en motivering för denna? Skall skriva ihop något på engelska till en tysk. Detta blir klurigt. Hemligstämplad!

Att försöka få svar från något svenskt porrimperium om varför dom tror att just tyska porrfilmer dominerar marknaden så kraftigt över hela världen. (Givetvis kommer det hintas om att tyskarna flitigt använder sig av facialhair modeller i allmänhet och mustaschbeprydda i synnerhet).
Svår. Tror inte dessa herrar/damer som sysslar med porrindustrin besitter sådan förmåga att ens kunna besvara ett mail. Hemligstämplad!

Att även komma i kontakt med den amerikanska marknadens dito och även där försöka få svar från dom om varför dom tror att Tyskland gång efter annan levererar top notch rullar.
Svår. Samma orsak som den svenska porrindustrin. Det är inga praktgenier som sitter på dessa stolar.Hemligstämplad!

Att få använda mig av min intränande motkommentar när någon pratar negativt om min mustasch.(Obs måste vara en kille)
Mission impossible! Kunde inte ens lita på den nyblivna farsan! Verkar vara omöjligt för folk att säga sanningen till mig rätt i nyllet. Måste vara mina enorma biceps som skrämmer folk till tystnad. Dock går det bra att håna via nätet>:(

Se uppriktigt ledsen och hemskt sårad ut när någon säger att min mustasch är ful och i och med det försöka få personen be mig om ursäkt för dess plumpiga kommentar.
Mission impossible! Lätt att kritisera någon över nätet men inte i ansiktet, hyenor! Jag ser inte ledsen och besviken ut!

Gå på någon semiromantisk biorulle
Lätt. Då jag väljer att se Batman som en semiromantisk rulle så går det lätt.

*
Finjustering åtgärdad. Mordor kallar och Mange svarar! Ondskan skall än en gång få integreras med hjälten!

Skulle sticka...

*...till netonnet idag. Lyssnade på synth så jag glömde svänga, hamnade på IKEA istället och köpte ett gäng prylar. (foto kommer)

*Kommentar från en polare i Mjölby: Tja tysken, hehe, gunter wanabie look a like mother fucker cock sucker freakshow united speciel edition. Ett kärt barn har många namn sägs det ju:D

* Sammanställning av mina uppdrag. Avklarade uppdrag  är överstrukna. Svårighetsgrader (delas upp i Lätt, medel, svår och mission impossible) samt kommentarer skrivs  i kursiv stil

Kebabsås i mustaschen
.
Lätt.

Få en skriftlig varning!
Mission impossible. Som son till Elis Johansson så gör man inga fel!

Hångla upp en tjej före o efter mustaschen o ta reda på för o nackdelar.
Mission impossible. Tvivlar på att det finns någon brud som vill hångla med en grävling

Besvara ett semifyllo på ett trevligt sätt. Klart att en respektabel väktare skall ha en mustasch!
Lätt. Mötte en snubbe utanför mig som undrade om jag verkligen tyckte min mustasch var snygg. Roliga var att jag inte var ombytt utan jag hade avslutat mitt pass och därför civilt klädd. Men han var full så han kommer nog inte ihåg det:D

Bonnsnyta sig!
Lätt. Hade räknat med att få rejält med klet i min mustasch men det gick riktigt bra

Gå på en söndagspredrikan på valfri pingstkyrka!
Medel/svår. Inte för att jag skulle bli stoppad i dörren pga min mustasch utan för att jag jobbar som jag gör och det blir då en tidspress att hinna innan den 12:e

Få en äkta mjölkmustasch.
Lätt.

Ta en Guinnes på krogen och fylla mustaschen med skum och sedan försöka ha en seriös konversation.
Lätt/medel. Dels så smakar Guinnes inte speciellt gott. Dels så måste man visa muschen för semifulla grabbar så det krävs ett mod. Men jag lyckades och fick jag erbjudande att få vara med i ett slutet whiskysällskap. Mustaschens makt vet inga gränser! (Se foto längre ner. Tack för bilden polarn, fick aldrig ditt namn)

Färga mustaschen röd och övertyga något fyllo att jag är från Irland och att jag eventuellt skall få vara med och spela Dwarf i den kommande filmen om Bilbo, en Hobbits äventyr.
Svår. Dels är jag lång. Inte direkt övertygande på engelska och färga den rött gör jag inte. Men skall göra mitt bästa!

Gå på någon semiromantisk biorulle
Lätt. Då jag väljer att se Batman som en semiromantisk rulle så går det lätt.

Klämma en milkshake på mcd och försöka få brainfreeze och göra jobbiga ljud med milkshake i mustaschen.
Lätt/medel. Brainfreeze är inget att leka med så man måste ha ett bra psyke för att medvetet låta hjärna svälla upp till dubbel size. Inga direkta reaktioner dock från övriga massan dock. Smått besviken!

Se uppriktigt ledsen och hemskt sårad ut när någon säger att min mustasch är ful och i och med det försöka få personen be mig om ursäkt för dess plumpiga kommentar.
Svår. Jag ser inte ledsen och besviken ut!

Att få använda mig av min intränande motkommentar när någon pratar negativt om min mustasch.(Obs måste vara en kille)
Svår. Verkar vara omöjligt för folk att säga sanningen till mig rätt i nyllet. Måste vara mina enorma biceps som skrämmer folk till tystnad. Dock går det bra att håna via nätet>:(

Att försöka komma i en något sånär seriös mailkonversation med ett tyskt porrfilmsimperium.
Svår/mission impossible. Behövs en motivering för denna? Skall skriva ihop något på engelska till en tysk. Detta blir klurigt.

Att försöka få svar från något svenskt porrimperium om varför dom tror att just tyska porrfilmer dominerar marknaden så kraftigt över hela världen. (Givetvis kommer det hintas om att tyskarna flitigt använder sig av facialhair modeller i allmänhet och mustaschbeprydda i synnerhet).
Svår. Tror inte dessa herrar/damer som sysslar med porrindustrin besitter sådan förmåga att ens kunna besvara ett mail.

Att även komma i kontakt med den amerikanska marknadens dito och även där försöka få svar från dom om varför dom tror att Tyskland gång efter annan levererar top notch rullar.
Svår. Samma orsak som den svenska porrindustrin. Det är inga praktgenier som sitter på dessa stolar.

Sopa ihop brödsmulor på bordet med min mustasch!
Lätt.


Ser rabiessmittad ut men Guinnes får en att känna sig det med;)

*C: Att lista ut min yrkesgrupp må vara lätt men vilket företag jag jobbar för är helt annat med tanke på att våra uniformer ser i stort sätt likadana ut vilket bolag du än jobbar för.

*Påbörjat min mailkonversation med den tyska porrindustrin. Jag har inte skickat iväg nått mail än men jag har skrivit ihop lite. Leta gärna fel som jag har gjort och ge mig feedback på hur jag skall formulera mig. Här kommer det ivf:

Hi!

First of all I would like to say that I am a big fan of your movies.

I am a single man since a month ago and with loads of spare time I would lie if I told you that I don't watch some pornomovies.

Swedish movies and american ditos is what was on my premium until I checked out some German hardcore movies.

I think Sweden and America just distribute some plastic shit but Germany really knows how to handle sex.

The thing with German pornomovies is the acting. You must have real actors or something because you really got me into it.

And also you don´t go with the American crap that only use muscular men with long hair and no acting skills at all,

you use ordinary men like me with what we call in Sweden "Hockeyfrilla" and the most important moustache. Since I saw the first

German pornomovie I have been growing some facial hair and now I have a nice looking moustache of my own. And that has done it for

the women. I don´t know why but they seem to love it. I didn't have any problem getting girls before (that is why she left me)

but this moustache has made my hunting skills for women even more hardcore. It´s almost not even fun any more. That is because of the moustache.

This has made me consider to be a porno actor and this is why I am sending you this mail. Can you give me any advise how to be a porno actor?

I don´t want to play in Swedish crap so I am aiming for the "Top notch" instantly so that is why I want some help from you.

My "black bible" is full of numbers if you want my CV. I can insure you that I am really good in bed and friends of mine always tell me that I am acting really good.

I can't manage to cry yet but I am working on it. But like I said all my friends are telling me that I act really good. They say "Hey Glenn, you really got me there. You really act great!"

And they wouldn't lie to me.

So if you need a new actor in your upcoming movies just send me some info about it and I will insure you that I won´t let you down.

Best regards, Glenn Günter Hajns

That is not my real name but I would like to be anonymous for now.


Nån som är master på engelska kan ju hjälpa mig

*Tackar XXXXXL för hjälpen med engelskan!


Något...

*...mättad av 2 dagar toppkvallite inlägg så blir denna något tråkigare.

*Inget casualtips idag.. Jag saknar det redan.

*Kebabsås i mustaschen. Check

*Nämner inte för vilket bolag jag jobbar för. Därför godkänner jag inte heller kommentarer som kan leda till att detta avslöjas.

*Arnold kör igång idag. Gött, då blir det ordning på träningen!

*Inte ens J kunde vara ärlig och säga att jag såg förjävlig ut igår. Jag som var redo att hugga tillbaka och kunna stryka ännu ett uppdrag. Men jag ger inte upp!

*Handlade just. Flickan i kassan verkade ruskigt imponerad. Hon ville ha mig. Garanterat! Thank you mustaschen!

*XXXXXL: Jag tänkte faktiskt samma tanke inatt. Men D menade på att det skulle vara en gråzon där jag fotade mig själv. Men givetvis blir det påtryckningar så plockas fotot bort omedelbart.

*Nytt uppdrag: Kan man få en skriftlig varning när man har en mustasch? Får smälla en bil så jag får sätta mig hos Gud och se om detta är möjligt. (Detta var ironi. Jag kommer inte medvetet att smälla bilen. Jag lovar. Ett skämt alltså. Det kommer inte hända. Seriöst. Man måste få skojja med va? Om det skulle hända så skiter jag i att skriva en skaderapport och blånekar till att det är jag. Om någon har gjort detta så har ni en hälsning från mig. DU är ryggradslös!)

*Funderar på att fixa en flagga till "The land of Mange". Och en nationalsång.

*C ringde just. Han är i Göteborg. Han lät full den lyckosten!

*En polare fyller år idag. Vilken present slår en idolbild på mig med min prydliga mustasch? MMS:ar den lite senare. Han skall få hålla sig lite:D

*Stötte på chefen igår. Trots dunkelt ljus så stannade han upp och sa. -Du har mustasch.

*Dusch, finjustering sedan bär det av till Mordor!

RSS 2.0