The...

*...Seeeeeyah SUCKERS-Tour går in på sista veckan. Vikten läggs på att lämna som en Kung!

*Lite sugen på att köpa en ficklampa. Menar det bästa är ju inte gott nog.

*Sista veckan på min nuvarande arbetsplats. Efter den 5:e så vet jag att jag inte kommer springa på majoriteten av folket igen. Inte för att jag tycker illa om någon utan det är bara sån jag är. Hoppas att ni lärt er någon av att ha mig i er närhet och att ni tar med detta och berättar för barn och barnbarn att ni minsann jobbat med OMG och det var en grabb att minnas för alla hans hjältedåd. För mig har det bara varit en slö tisdag ;). Kommer att komma ihåg er suckers!


*Känslan...

*...finns där.

*Det är -11°. Vår titan och hjälte står ute i vad andra uppfattar som köld, han hör mummel och viskningar, vanliga människor som tittar med stora ögon. Hans kollegor vet det han vet. Han har funnit känslan igen, känslan att vara oövervinnerlig, känslan att bemästra allt, känslan att vara det yttersta försvaret mot den brutala verkligheten, känslan av lycka. Han vet att just nu är han bäst och det finns ingenting som kan ta det ifrån honom. -11° känns som en varm sommardag och att han står i kortärmad skjorta varken kyler eller berör honom. Avundsjukan från vanliga människor är total>:)

*Geniala planer är en del av min vardag och det fick stackars Ä bittert bekänna. Hans min var vad man brukar säga priceless men planen höll på att gå i stöpet både en och två gånger men eftersom Ä är något av en teknisk återvändsgränd (trots alla finesser som han under lång tid införskaffat sig) så löstes första problemet galant men det andra var tyngre. Eftersom Mange i grunden är godhjärtad så fanns det tillfällen som jag nästan valde att avbryta men det geniala i min plan fick inte gå till spillo och även om Ä just då kände en bittersur eftersmak så kunde han inte annat än hålla med om min totala dominans och storhet.

*Crème de la crème hade samlats för en Whiskyprovning. Irland stod på schemat och det var inte bara jag som var mycket nyfiken på eldvattnet från de rödhårigas land. I stort kan jag väl säga att Irlänningar har svårt för det där med whisky. Endast Bushmills fanns i tankarna efter denna afton. Resten var något av en besvikelse (nåja Knappogue fick ganska höga betyg men det kändes mer som att det var lätt att ge pga av den usla konkurensen) med den 15 åriga Cooley cask edition (58.9%) som överlägset värst. Givetvis är Whisky en fråga om smak men Irland blev jag faktiskt väldigt besviken på förutom just Bushmills. Dock så var vi ett gäng söta grabbar osså nått pack från konkurerande firma ofc.....>:)

*Arnoldsaliseringen har återigen tagit fart även om vägen framåt har kantats av såväl onödiga samt olyckliga malörer. Senast i min repotoar var ryggen då man i sann Mange-anda skulle visa hur man pressar isär en släpvagn men vad som rörde på sig var enbart mina kotor vilket medförde en minst sagt olustig känsla i högerbenet samt "backfire" i höger testikel. Vansinnigt smärtsamt och detta slog tom ut en titan som mig så ni förstår alla att detta var inte någon vanlig skada.

*Snart dags för nya domäner! Nordstan som grund vilket innebär mer bråk, mer liv men oxå nya människor, nya möjligheter. Kommer bli grymt bra det här. Bara några orosmoment men det gäller inte mig utan mina kollegor men det har jag redan avhandlat:\


Mouahaha...

*...hahaha

*Ibland räcker bara ett MOUAHAHAHAHAHA.

*Mange i monologernas land kräver ett *\o> <o/* *\o/* <o> *\o/* *\o> <o/*

RSS 2.0