Där hade du tur...

*...din dumma jävla flintskalle!

*När jag åkte hem från jobbet i morse så rullade jag in till bempatappen. Gäller ju att inte tanka för ofta liksom;). Förståndet försvann med håret:>

*Fullt röjj på Hissingen igår. Tydligen riksmongon från stadens firmor som gjort upp. Credd till gaisarna men seriöst, borde dom inte tröttna på att tugga asfalt och ge upp det där och istället börja med virkning eller någon liknande harmlös sport.

*Tydligen hade det "råkats" kasta sten och flaskor på polishästarna så polisen var väldigt sugna på att plocka firmagrabbar.

*Vid ett av gripen så kommer 3 hyenor i full fart och studsar ut för att fota. Kan just se artiklarna. "HÄR DÖR FOTBOLLEN". Misstänker dock att de inte fick sina bilder då insatsbossen svängde upp och ställde sig ivägen\o/. Någon jävla måtta får det vara. Lagom pinsamt att vara gripen, så skall några ärkesvin föreviga det genom att dom skall hängas ut i tidningen. Nej det gillas inte!

*Hehe hoten en av hyenorna uttalade sig mot polisen. Detta kommer du bittert ångra bara så du vet det!!
Kan just se framför mig hur han efter nattens pass ställer sig framför spegeln med annalkande magsmärta med tankar som dessa. -Fy fasen vad jag bittert ångrar att jag ställde mig i vägen för fotografen...:D

*Natten gick överraskande fort. När sådant händer mår man bra:D

*Haha sillstryp visade tecken på svagt psyke och kollapsade totalt mot röven. Lätt att spela mot ett gäng schimpanser i primat if men när det nalkas ett "hett" derby så faller spelet ihop och en snygg 4-1 förlust inkasserades.

*Ikväll match mot nöff nöff. 3 poäng är ett måste och något annat är heller inte acceptabelt. nöff nöff är ett gäng sopor som haft tur i matcherna mot röva och slipsarna. Dags att begrava den turen och skicka tillbaka dom till krisrubriker. Avbräck för AIK från senaste matchen är att Kenny Pavey är skadad men ersätts av kanske allsvenskans bästa spelare och våran egen Kaká, Özkan. Vid vinst idag så blir det en tidig seriefinal på söndag när vi ställs emot ett annat obesegrat lag som inte heller släppt in något mål, Stockholms svar på röva, Brommapojkarna(!)

*Knepigt att kvällspressen inte börjat babbla om tåget går nu. Det har ju liksom gått 2.5 omgångar och det finns redan tydliga tendenser om hur sluttabellen kommer se ut. Sillstryp och apa kommer slåss med vraken om en plats i mittenskiktet. AIK, bp, heif och nöff nöff har efter en strålande start visat vilja att redan nu avgöra serien.;)

*KOM IGEN NU GNAGET! NU KÖR VI! KROSSA MALMÖ!

*
Snyggt att det är acceptabelt och till och med lagligt med våldtäkter i vissa länder>:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0