Jag har...

*...totalt tappat orken med att blogga.

*Ni får ursäkta men jag har precis skrivit en fin blogg men efter att ha läst igenom skiten upptäckte jag att den var lika infomativ som alla andras. Ingen humor, ingen stil alls, ingenting som förknippas med Mange så det inlägget åkte i soporna.

*Har egentligen vissa saker att skriva om men känner att det inte behövs så varför skall jag göra det? Har min blogg fyllt sitt syfte? Har jag blivit en alldeles för positiv människa? Har jag hamnat i samma fack som alla andra utan psykiska sjukdomar? Jag vet inte. Jag har material men varför skall jag producera skiten för?

*En sak skall jag dock ta upp. AIK skall gå i pride-tåget. För en f.d. ärkehomofob(thank u A) så skulle det lätt kunnas tro att jag är märkbart irriterad över detta. Men fallet är inte riktigt så. Jag vet egentligen inte vad jag skall tycka om det. HBT:are(Homo-Bi-Transsexuella) som känner att dom brinner för sin sak gör helt rätt i att promenera i tåget. Utan att veta fakta så antar jag att i AIK´s organisation finns säkerligen HBT:are. Oddset talar även för att det även finns i truppen (med truppen så menar jag samtliga sektioner både herr dam och ungdom). Att det sitter supportrar som är det torde vara en självklarhet.

Allmänna IK står för detta. Att vare sig dina politiska åsikter, ditt ursprung, handikapp eller sexuella läggning så finns alltid en plats i AIK för dig. Givetvis är det en hård attityd på läktaren och även på plan. Att som manlig fotbollsspelare kliva ut ur garderoben är nog i dagens datum en omöjlighet. Attityden är alldeles för hård och det är mer än en spelare som har psykats ut totalt under en match både från motspelare (lex Nsuboga, innan hans karriär på plan tog fart så hade han en framgångsrik karriär som filmstjärna i vuxenfilmer) och publik(stackars Tobias Hysen, han såg verkligen vilse ut i måndags>:) ). Att en spelare skulle gå ut och förklara sin "avvikande"(den hårda domen kommer obönhörligen från läktarplats) sexuallitet finns som sagt inte. Och med det torde det vara en positiv bild att AIK som organisation ställer upp och visar att från deras vinkel så är HBT:are accepterade och är som vem som helst. I det syftet är jag positivt inställd till medverkan i tåget.

Men jag är inte det minsta positiv till att någon spelare visar sig i tåget. Om den administra delen vill gå på det här jippot låt så vara men att riskera spelarnas hälsa genom att gå tåget ställer jag inte upp på. För jippo är vad det är. Att vuxna människor väljer att tejpa fast en gummikuk i pannan, hänga dildos i armhålorna, gå i högklackat på kullersten ect kan inte ses annat som ett jippo och det bryr jag mig inte nämnvärt om även om jag inte förstår vad dom vinner på det. Att en seriös fråga spökas ut på det sättet gör ju att man tappar fokus på det viktiga. Sedan undrar jag om någon av dessa verkligen tycker det är normalt med en gummiballe fasttejpad i nyllet. Blir mer förbannad när jag ser idioterna i TV med älgmössor, vikingahjälmar, kycklingmössor, pippiperuker och klappkepsar som brölar SVVVVVVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRJEEEEEE. 

Jag som många andra gnagare betalar lön till spelarna och jag ser inget positivt att se dessa grabbar gå runt på en karneval och riskera diverse skador. Fotbollsspelare har en tendens att dra på sig de märkligaste skador och skulle Gabbe tex gå sönder på ett sådant event så väntar en hård dom. DÄrför väljer jag att stötta AIK´s medverkan men hålla spelare borta från tåget. Vill AIK tjäna extrapoäng hos press och nyrekryteringar så får slipsarna fixa det, INTE SPELARNA! 

*Tvättstuga

*SHort och T-shirt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0