It feels...

*...like I´m a one legged man in a asskicking contest. Mycket skön kommentar!

* Var på kurs förra veckan. Ångesten var total och sömnen obefintlig. Allt som vanligt när man blir brutalt väckt på tisdagsmorgonen av något som kan uppfattas som en misshandel av grövre karaktär. Väckarklockan pangade med obönhörliga salvor och brutalt förvirrad Mange reser sig upp i attackställning då jag inte hade någon aning vad detta oväsen var. Sekunderna dundrade vidare innan jag hittade källan till det ondskefulla. Med en blandning av illamående och köldskadekaraktären så kunde jag inget annat än att upptäcka att detta skulle bli en hemsk dag!

*Varför finns det alltid minst en viktigpetter som inte kan vara tyst. Alltid samma sak. Andra gånger har det varit parkeringsvakter som inte kunnat hålla igen väderkvarnen denna gång var det någon annan. Dagen började dock med den alltid lika personliga presentationen. Där man skall förklara vem man är och vars man jobbar. Denna gång skulle man även ta med vilken favoritblomma man hade samt nämna några av sina fördomar. Tussilago fick bli min blomma. Kurser och parkeringsvakter var mina fördomar. En av punkterna vi skulle ha under lektionen var juridik. Vi fick ett papper med sammanlagt 14 frågor som skulle kunna hända i ditt arbete som vi i olika grupper skulle kolla igenom och efteråt hade vi en genomgång med läraren som själv hade 14 liknande fall för att vi skulle få utrymme för diskutioner. Sedan hade vi pellejönsen som inte kunde hålla tyst och dessutom gjorde sina utlägg så poetiska att dessa tog 20 minuter att få fram och i slutändan inte hade något med diskutionen att göra. Så istället för 28 frågor så blev det tillslut mellan 45 och 50 frågor. Tillslut var jag tvungen att agera när han svamlade på som värst och körde helt enkelt över honom med att "är det fotoförbud så är det fotoförbud och i det här fallet är det inte fotoförbud så då är det enkelt. MAN FÅR! Bra nu går vi vidare". Nästa fråga var han igång igen och jag höll på att slita sönder min högt uppskattade Parocmössa. Samtliga övriga deltagare började klä på sig demonstrativt men jönsen förstod inte utan att Arnold fick säga "nu är det slut, nu går vi hem". Minst sagt irriterad av detta så såg man inte fram mot dag 2.

*Man skulle kunna tro att man skulle hamna i koma efter ungefär 2 timmars sömn men kvällen blev en mardröm. Seg som fasen fram tills klockan 20 och efter den magiska tidpunkten var det som en kokainchock för ögonen gick upp och vägrade stängas för nattens vila.

*Samma sak dag 2. Vaknar av pangandet lika förvirrad som dagen innan. Köldskada samt illamående. Dagen innehöll HLR och självskydd. Teknikerna behövdes verkligen dras ur kroppen för maken till felbedömningar och rent misslyckade grepp. Dagen innehöll dock inte lika mycket teori så jönsen fick inte möjlighet att hamna än lägre på min minuslista. Dock gjorde han ett kast som hade kunnat skapa blodutgjutelse om grabben som han kastade fullföljt det man såg i hans blick från hundradelen han gick i backen och upp på fötterna igen.

*Sömn? nej inte idag heller.

*Torsdag. Moral och etik samt slutprov. Oral erotik. Gick bra. Praktiska slutprovet började med en ordentlig blunder mest pga missförstånd. Men vi satte 2 av 3 ivf;) Sedan kom teoretiska provet som Mange såklart dominerade med alla rätt. Så man är fortfarande stjärnan i kretsen och man såg Arnolds avundsjuka blick>: ).

*Skönaste fördomen: Jag tycker att hippies är lata. När jag hörde den så var det tack och godnatt och garvet låg sedan nära ända tills pellejöns drev bort det med sitt eviga pladder.

*Torsdagkväll. Funderar på om man skall slänga sig i kojjan och upptäcker då att E skall iväg ut.  Hör ifall det är OK om man följer och får då veta att även A hänger på. Klubb akut? Ingen aning vad det är men låter ju som ett ställe dömt efter mina värderingar;). Väl framme får jag napp direkt. En 53 årig dam bjur upp mig på dans och jag är väl inte den som är den direkt. Hennes kollegor roas väldigt av detta:) Hon kör med den bedrövligaste av de bedrövliga lögner och hävdar att jag dansar bra. Självklart sickan tycker jag;).Får tag på en annan dam som är sjuksköterska. E tyckte att jag skulle plocka med nah men vad hon inte vet är att damen i sig har en karl som väntar på henne och jag vill inte sabba något sådant så jag går fram och säger att jag helt enkelt inte har tid fast på ett skönare sätt givetvis:D. Humor är en stor del av mig\o/

*Fredag och planerad utgång. Skulle möta upp ett par polers ute men dom fick väl förhinder eller nått så men rockbaren är alltid lika välkomnande. Ruskigt mycke folk, tydligen var det releasefest för GnR Chinese democracy och med mingel och ont om plats så gömmer man sig lite lätt vid baren. En brud tittar åt mitt håll och säger något. Jag tar inte notis om vad utan koncentrerar mig på min öl. Knappast att hon skulle snacka med mig liksom. Efter ett tag ger hon upp och sätter sig på en stol och får tydligen hicka. En av hennes polare kommer fram till mig och undrar ifall jag kan skrämma henne. Det skall väl gå med att enbart visa nyllet tänkte jag och gick fram och tog undan mina händer. Hjälpte föga. Något värre kunde jag inte tänka mig just då men pratade lite med henne och gav X tips. Håll andan. Sedan kysste hon mig. Då blev jag förvånad. Jag tror bartendern blev förvånad. Jag tror även att vakter, personal samt övriga kunder blev förvånade:D. Nu var vi alla förvånade tror jag. Utom hon=). Hon ville ha med mig hem tydligen men det var jag inte alls sugen på. Förklarade att One night stands inte var för mig längre så därför kunde det kvitta. Oki men sov hos mig då. Suck jag kan följa dig hem, det kan jag sträcka mig till. Vilket var ok. Väl framme var jag seg och inte svårövertalig att komma in för den brukliga teekoppen. Vad som hände sedan är ointressant och icke skrivbart men dagen efter vaknade jag till och funderade på hur fasen man skulle klara sig ur det här. Ville ju liksom klara sig ur detta med äran i behåll. Sneglade lite snabbt på henne och jösses, hon var snygg, naken och vaken och inte alls sugen på att släppa iväg mig överhuvudtaget vilket följderna borde vara att hennes synförmåga måste vara kraftigt begränsade;). Hade en väldigt trevlig morgon, dag och kväll som avslutades med mysfilm innan jag sent om sider faktiskt var tvungen att komma hem då mina linser behövde uppsöka soporna och av naturliga skäl inte hade med brillor med mig.

*Hon fixade käk dessutom. Hon har varit vegitarian och hennes skafferi bestod mest av ris, sojabönor och kikärtor. Men det var gott som tusan. Jag bjöd henne på korv natten innan. Hon tyckte om det med.

*Min mustasch var hon glad över att jag rakat bort. Visade några av dessa godheter för henne och hon blev inte direkt imponerad.

Kommentarer
Postat av: X

ÅÅH! Du är ju värdelös.. "hålla andan" det var det dummaste jag hört! Mitt knep är att SLAPPNA AV I HALSEN! Lär dig det till nästa gång du e ute o raggar! ;)

Så vad nu? Myskväll o grejjer! Ska ni ses igen? Jag är nyfiknast i hela västeuropa troligtvis ;)

2008-11-24 @ 16:01:02
Postat av: C

Lägg upp bilden! Detta känns förjävligt, jag har gått ner till mangeklass och mange har gått upp till C-Klass! till er som tvivlar, hon e HET, iaf bakifrån, och jag är sannerligen imponerad va dig Mange! Great job!

2008-11-24 @ 16:56:39
Postat av: V

Gött mos

2008-11-29 @ 14:41:21
Postat av: Camilla

Ärligt talat X: Det heter mest nyfiken, inte nyfiknast. Mange: Lycka till med tjejen. Hoppas det går bra. / Camilla

2008-11-29 @ 20:38:33
URL: http://www.camillascorner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0