Que sera.....

*.. Sera.. Jag håller på A I K!

*Dagens casualtips: Shorts och t-shirt. Frisyrtipset måste vara kort på sidorna och luggen skall börja i nacken!

*To do list

Ringt föräldrarna. Check
. Snackade med Elis Johansson och maffig som han är hade han fått svar från Maud Olofsson. Han hade skickat ett något kritiskt brev till henne angående vattenenergibyarna. Detta skickade han för 2 år sedan då Maud faktiskt hade skrivit på en lista för just vattenenergibyarna. Han undrade vad hon gjorde för att driva företagen till byarnas fördel. Att skriva på en lista är ju inte direkt svårt. Hon vägrade svara och han skickade fler brev för att påminna henne. Tillslut skrev han att om inte den riktiga Maud har tid att svara så kan inte någon av dom där andra Maud som satt och chattade på aftonbladet svara då. Mycket mäktigt! (För er som inte vet så satt "Maud" och svarade på läsarnas frågor på aftonbladet under valtiderna. Det visade sig att det inte alls var Maud som skrev utan någon assistent)

Handla. Check. Färskpotatis, chili, gurka, paprika är några av sakerna som hamnade i påsen.

Maila planeringen. Inte check. Skall göra det... När jag har tid!

Hata Bajen. Check. Skall även skriva ner skitföreningen snart.

Käkat frukost. Inte check. Klockan är ju 15:30 så det kanske jag borde göra nu! (16:30 check)

Lagat mat. Inte check. Blir nog chili con carne. Har aldrig lagat det förr så det kan ju bara bli katastrof!

*8 dagar sen jag rakade mig. Börjar mer och mer se ut som ett "roadkill" i nyllet. Snart ryker "fjägget" och kvar blir bara en stolt mustasch (förhoppningsvis).

*Kycklingfilé inhandlad. Funderar på att bjuda hem H och låta henne laga mat. Hon är grym på det!

*Hata vraken! Idag skall våra stolta krigare ta sig an skitklubben och den stora skammen för svensk fotboll, hammarby. Att våra har visat upp en bedrövlig form den senaste tiden där luftpastejjer blandats med tokmissar har knappast missats av någon gnagare. Att inställningen varit skit, viljan att kämpa för laget, att alla drömmar om GULD iår (nästa år då jävlar) är helt borta, konstant underpresterande samt skamliga förluster. Detta är glömt nu. Nu är det derbydags mot vraken. Derby betyder 90 minuter krig. Där dagsformen inte har någon avgörande betydelse för hur matchen kommer att sluta. Det är sällan eller aldrig något skönspel när det vankas derby och dårar från bägge sidor gör diverse korkade saker som rökgranater i trappuppgång och nu senast bankat ner 11 kors i gräsmatten där vraken tränar. Nu är det upp till bevis grabbar. NU JÄVLAR KÖR VI! Få vraken att redan efter 5 minuter längta efter slutet och förlorarjointen. Allt annat än 3 poäng och 8-0 är ett praktfiasko! KOM IGEN NU GNAGET!

*Snart Mordor igen!:(

Kommentarer
Postat av: H

Ja, men glöm inte att jag är oslagbar på att tillaga det exotiska kebabdjuret! Det klår ingen mig på!

2008-08-25 @ 16:11:35
Postat av: X

Jag är nyfiken på detaljer.. brevet till Maud och svaret! :p

2008-08-25 @ 17:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0