Nätadapter..

*...Inhandlad och installerad. Kabelhärvan bättre dold. Det artar sig här.

*Dagens casualtips: Shorts och t-shirt. Lite vind och rusk hindrar inte en viking!

*Dammade av en gammal skiva som nu satt sig på hjärnan. Laibach, Nato. Den skivan är fullkomligt briljant. En skiva full med covers som slår orginalen alla dagar i veckan. Även om J var mäkta bitter på att lyssna på vad han tyckte var popcornstechno. Men hur kan man inte älska en låt som 2525 då när han med perfekt Arnoldska sjunger "Nau it´s biin to dausen jeer", när man hör något sådant så funderar man ju varför inte den låten spelas på repeat på alla radiostationer.

*Ville inte erkänna mig kategoriserad men det blev jag ändå. Du är synthare! Hahaha världsklass:>

*J var nog lagom tung igår.

*Notera den typiska tyska pornomustachen och fråga dig själv kan det bli vackrare än så? Mössan lämnar ju ganska mycket att önska men den muschen slår ju det mesta. Orginalet, ända som är bra här att man byter ut Life is Life mot A I K fast då är det ju istället en ruggigt bra låt!

*Minne från resan med C. Karlavagnen var på och samtal från människor trillade in med varierande förstånd. Kvällens tema var skadade eller döda djur. Vissa stannade för att plocka upp en gråsparv för att ge den en ärofylld sista vila men så ringer en riktig sköning in. En truckdriver med jaktkunskap:D. Han hade ju kört på det mesta med 4 ben och han hade inga problem att ta död på dom. Värden frågade hur han gjorde och då svarar han kylig. -Utan att avslöjja för mycket i radion men jag skär halsen av dom:D. Hur mycket mer skulle han kunna avslöjja än det? Det gav ett skönt skratt kan man lugnt säga.

*Kvar att städa. Skura mattan. Plocka undan soffa och dammsuga ordentligt där under med samt skura. Sovrummet dammsuga och tvätta lakan. Datarum. Göra rent databord samt dammsuga och skura. Jag börjar närma mig:>

*X: Hittade din ordjaktendeltagardvd. Ligger i ett dvdfodral nu men du kan ju påminna mig om det när du vill ha det:)

*Nästa gång köper jag en ny matta istället!

*A is back in town!

*Tillbaka till Mordor nu då!

Kommentarer
Postat av: X

ordjakten.. hu.. hoppas du inte tittade på den :D

Jo mattan kan inte varit rolig.. bendreggel.. Å andra sidan blir det ju inte så mycket sånt på den nytt just nu ivf! Du får väl rulla ihop den i oktober om du inte vill köpa ny i november ;)

2008-08-19 @ 16:49:41
Postat av: Ä

Borghesia "NUD" check it now or die...moooooaahhhaaa

2008-08-19 @ 21:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0